בעיה!

Angelred

New member
בעיה!

שלום לכל יושבי הפורום! טוב הבעיה שלי היא כזאת יש לי ידיד נורא טוב לפני בערך 8 חודשים פחות הוא יותר נראה לי שהוא היה דלוק עלי אבל לי היה חבר ולא יכולנו לעשות כלום המשכנו להיות ידידים. לפני כחצי שנה בערך התנתק בינינו הקשר ולא שמעתי ממנו עד לפני חודש. עכשיו יש לו חברה. לפני יומיים התנשקנו ואני חושבת שכל הרגשות שהרגשתי כלפיו פעם חזרו ובמכה. לו ולחברה שלו יו בעיות והיום הוא נפרד ממנה מצד אחד אני נורא שמחה כי הוא פנוי אבל מצד שני אני מרגישה כיאלו אני מנצלת את הפגיעות שלו אני ממש לא יודעת מה לעשות אני כל הזמן חושבת אליו ועל מה שהוא גורם לי להרגיש אני לא יודעת מה לעשות!!!! להיות במחציתו זה סיוט ואושר כי מצד אחד אני מתה לתפוס אותו ולהגיד לו כל מה שאני מרגישה ומצד שני אני חושבת שאני צריכה לשתוק. כל החברות שלי אומרות לי שאני מטומטמת שאני לא מנסה לכבוש אותו כי רואים עלי שאני מאוהבת בו. אני גם נורא מפחדת להיפגע כי בקשר האחרון שלי נורא נפגעתי אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם החיים אני מנסה אבל כל הזמן אני מרגישה כיאלו אני מסתכלת רק על בנים שאו פוגעים בי או שאסור לי. אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשה!!! ים של עוצמות שירן

yaldaofra

New member
לדעתי...

לדעתי את צריכה לדבר איתו... שהוא ידע מה את חושבת, אם הוא ירצה משהו איתך... טוב.. אם הוא ירצה את הזמן שלו לעצמו בשביל להתגבר על החברה שהוא נפרד ממנה ולבדוק את הרגשות שלו אליך... גם טוב.. כך או כך את לא מפסידה כי את אמרת לו... הכי חשוב שהוא ידע.. אם לא תגידי לו מי יודע מה את מפסידה...

GirlFriend

New member
אמממ

כמו שאמרת את, את צריכה להתחיל לסמוך יותר, במיוחד על אדם שאת מכירה, כי אחרת את תפסידי
תדברי איתו ותתפסי את האומץ לדבר איתו ולומר לו את האמת, שת מחבבת אותו, כי אם לא תעשי את זה את תצטערי
תשאלי אותו אם הוא מרגיש משהו כלפי חברה שלו לשעבר, ותראי מה הוא יענה לך ותפעלי בהתאם...

למעלה