בעיה

Gevakumon

New member
בעיה

כל פעם שאני מגיע לחלום צלול אני כאילו יוצא מהשינה, אני מגיע למצב שלאט לאט החלום נעלם לי ואני מתחיל להרגיש את עצמי במיטה, זה ממש מעפאן, לעוד מישהו זה קורה באופן קבוע?

EshedI

New member
כן..

זה באמת מעפן.. זה קרה לי כמעט כל פעם שהיה לי חלום צלול.. אני פשוט מתרגש יותר מדי

Gevakumon

New member
זהו בדיוק! (בעצם, זהו, בדיוק לא!)

אני כבר לא מתרגש מזה שיש לי חלום צלול, (לפחות היום לא התרגשתי) אני רגוע לגמריי, ועדיין החרא הזה נעלם, אני כאילו מגיע למודעות גבוהה מדיי ונכנס למציאות, המודע משתלט על התת מודע לגמריי...

fcfighter

New member
כן

צריך פשוט להתאמן על תרגילי צלילות ולעשות אותם בדיוק ברגע שעומדים להתעורר. לפי דעתי לא כדאי לעשות תרגילי צלילות סתם (כשלא עומדים להתעורר) בחלום צלול כי קרה לי כמה פעמים שעשיתי אותם סתם והתעוררתי אחרי כמה שניות... אבל אפשר לפקוד "הגבר צלילות!" וגם לא מומלץ לפי דעתי לפקוד יותר מפעם אחת כי אז מתעוררים (לפחות לי זה קרה...) הקאץ´ הוא לעשות אותם בדיוק ברגע הנכון בזמן חלום צלול, כדי להגיע שליטה אני מנסה לפעמים להתאמן בעזרת דימיון מודרך, אני פשוט יושב על כסא ומדמיין את הרגע שבו אני מתעורר ואז אני מיד משפשף את הידיים... זה מאמן את המח לעשות את הפעולה הזאת בצורה אוטומטית, זה מייצר מעין אינסטינקט כזה... בדרך כלל לא שמים לב שמאבדים צלילות וזה מבאס כי אז מתעוררים, כל אחד צריך לבדוק מה קורה כשהוא מאבד צלילות ולשים לב לסימנים האלה בפעם הבאה שהוא מחצלל, אצלי לדוגמא הכל משחיר לאט לאט, ז"א החלום הופך להיות לילי! עכשיו כל מה שאני צריך לעשות זה לפקוד הגבר צלילות שאני שם לב שמחשיך.

KEiN

New member
כן

בעצם לא, אבל לא היה לי נעים להרוס את הרצף..
בכל מקרה- בחלומות הצלולים שלך- תנסה לזרום עם החלום, אחרי שאתה יציב תנסה לשלוט בו...

למעלה