בעיה..

liorz1984

New member
בעיה..

בשבוע האחרון הטרדתי את מדור עתודה במס´ פקסים ושיחות טלפון בנוגע לשינוי העדיפות השניה שלי (פיסיקה) בטכניון להנדסת מכונות אני מועמד לסמסטר מרץ , ואני יודע שזה אפשרי מבחינת האונ´ לשנות את העדיפות.. אבל מדור עתודה ה##$^% לא חזרו אליי עדיין לגבי הפקסים , ובשיחות הטלפון נאמר ש"אי אפשר וזהו". אני שמעתי פה על אנשים ששינו עדיפויות שבועיים לפני תחילת הלימודים. מה עשיתם על מנת שמדור עתודה יסכימו לעשות זאת?! אל תחסכו פרטים.. כולל זריקת בקבוקי תבערה לתוך המשרד שלהם.. אני אעשה הכל!

Boxy

New member
מצטרף,מוסיף ומקפיץ!

תוספת לשאלה... מאז הגשת המועמדות לעתודה ביקשתי ללמוד בחורף, אבל שינו לי את זה לאביב! למה? מה ההבדל בין תחילת הלימודים בסמסטרים שונים ואיך אפשר לשנות בחזרה, בהתחשב בזמן המועט שנשאר( קיבלתי מכתב על קבלה לחורף ואחריו מכתב לאביב). תודה...

שמש27

New member
באמת שבאמת שידיי קצרות מלהושיע...

אין לי שום קשר למדור עתודה במנהל גיוס... אני יכול רק להגיד שכמה ממספרי הטלפון שנתתי פעם (חיפוש מתקדם, בבקשה) הם לא-לפירסום, אז אולי שמה תצליחו לדבר עם מישהו יותר חשוב... בהצלחה !!!

Hawk17

New member
כמעט ששכחתי.....

עוץ לי קפוץ לי עוץ לי כפוץ לי אופה סטופה (עברנו ת-10....). ולליאור: אל תשכח להטריד אותם מצאת החמה עד צאת הנשמה. נסה כל שעה. על תשכח שמדובר בפקידות ממורמרות "מושחתות" שימנעו מכל שניה נוספת על הניירת והמחשב שזה מה שהם עושות במשך שנה וחצי שלמות.(!) נפגש בטכניון, באווראונטיקה או במכונות- אנרגיה. עומר.

למעלה