בעיה ?

בעיה ?

1. אני נמשך לבנות, באופן טוטלי ומוחלט. בטוח. 2. יש לי המון פעמים פנטזייה שאני רוצה למצוץ איבר מין גברי,להרגיש את הזרע עלי וגם לשכב עם גבר. לפעמים במקלחת אני מחדיר לעצמי אצבעות לפי-הטבעת ונהנה מזה, אבל- גברים אף פעם לא משכו אותי, ואני אפילו נגעל כשאני רואה הומואים (חשבתי שאולי זה מראה על בי-סקסואלית - ואין לי איזה פחד מלהיות כזה - ונכנסתי לאתרי פורנו של הומואים - וזה פשוט לא עשה לי את זה ). כלומר- אני לא רוצה לראות את זה, אני גם לא רוצה לראות את הגבר שאני עושה לו את זה, אני רק מעוניין לעשות את זה ככה. ואני בטוח לא נמשך לבנים בתור בנים.. מישהו מכיר את זה? מה זה? נ.ב - 1. עברתי את גיל ה-20, כך שזה לא משבר גיל ההתבגרות.. 2. מצטער על הבנים שהגעלתי אותם..

*g99

New member
זה ממש לא בעיה..

זה לדעתי טיבעי בהחלט. כל הענין של מה אני חש כשאני עושה סקס עם בן/בת מיני זה מסקרן.. אני לא חושבת שזה מראה על בי-סקסואלית,זה סקרנות. כשתהיה נפשית מוכן לכך,תנסה זאת והכי חשוב תספר לנו כל פרט ופרט מהתחושות שליוו אותך. בהצלחה,

מה אתה נילחץ - זה נורמלי לחלוטין

תירגע........ הכל בסדר.......הישבן זו נקודת גירויי ניפלאה, תהיה נקי ותבקש מבת זוגך - כל העולה על דעתך, זה כייף גם להן. שתלקק.....שתשחק עם האצבעות ואם היא נירתעת - תארגן איזו מברשת צבע נקייה עם ידית חלקה ומצופה בהרבה לקה ותציע לה שתשחקו בזה עם קצת k.y. האמן לי זה יכול להיות ניפלא ולעשות אותך מאושר. קצת דימיון והסקס ניפלא. וזה מניסיון. אני גם נרתע מזכרים ולא מסוגל להסתכל על זכרים ובוודאי שלא אתן שזכר יגע בי. רק נשים יפות.

*g99

New member
זה רעיון טוב בשביל לחוות את התחושה

הכללית,אך תסכים איתי שזה לא אותו הדבר כמו להיות עם אותו בן המין..זה כמו שבמקום שאני אהיה עם אישה אני אבקש מבן זוגי לעשות לי את מה שאני מפנטזת עם נשים. המגע של בן המין השני שונה.אישה יודעת איך במדוייק לגעת,בשל היותה אישה..וגבר יודע היכן לגעת בשל היותו גבר. כשאני נמצאת עם בן זוגי,אני יודעת איפה הוא רגיש יותר ואיפה פחות.,אך אני עדיין לא יודעת במדוייק איך הוא מרגיש,מה זה עושה לו.. אני מקווה שהבנת.

לדעתי בסה"כ זו תחושה נורמלית

כמו כן הבחור טען שהוא נירתע וחש דחייה כלפי הומואים, אז מדוע לעודד אותו שיהפוך לכזה? דבר שישנה את אורח חייו ואפיו לחלוטין ויקשה עליהם. שיהנה עם בת זוגו וזה נורמלי לחלוטין. מכיר את התופעה והתחושות וזה ניפלא, יש גברים המדחיקים את הרעיון ומחמיצים המון במין נהדר.

*g99

New member
ממממ

אני לא חושבת שמהתנסות או יותר נכון מהגשמת פנטזיה חד פעמים נהפכים להיות "הומואים". אישה ששוכבת עם אישה באופן חד פעמי לצורך מימוש פנטזיה הופך אותה ללסבית??? חומר למחשבה.. רשמת "מכיר את התופעה והתחושות וזה ניפלא, יש גברים המדחיקים את הרעיון ומחמיצים המון במין נהדר". האם אתה מכיר מניסיון?? אם יש כאלו שהחמיצו,האם אתה לא החמצת?? אם אתה מכיר מנסיון,לפי טענתך הינך הומו,ולא שיש לי משהו נגדם..

*g99

New member
כולנו דיברנו עליהם..

הינה ציטוט שלך: "כמו כן הבחור טען שהוא נירתע וחש דחייה כלפי הומואים, אז מדוע לעודד אותו שיהפוך לכזה?" הבחור רוצה לחוות חוויה עם גבר,זה לגיטימי..למה אתה מנסה ללומר לו שימשיך עם בת זוגתו?? את זה הוא מכיר,הוא רוצה רק לנסות,זה הופך אותו לשום דבר. אגב,"ניטחנים ברוורס"? מה זה הביטוי הזה?? ממש לא אהבתי..אני לא חושבת שצריך לזלזל במישהו בגלל שנטיותיו שנות משלך או משל הרוב.. אהה ולפי הביצוע של הפעולה גם אנחנו הנשים "נטחנות ברוורס"?? אין כל רע בלחוות,נהפוכו..

limori30

New member
"את יודעת הכל ג´י" - חבל והגזמת

הבחור שהגיב בסה"כ לא רצה שהשואל יתפתה לשנות את אורח חייו שיקשה עליו מאוד בעולמנו. ואת מנסה בכל מאוד מאודך לגרום לאנשים להפוך להומוסקסואלים - נתון שבאם יתפתו אליו, יהפכו לאומללים יתכן בחייהם האישיים. איידס, יחס החברה,ילדים,עבודה וכו.

רגע רגע

מלנסות מים עם המין השני זה הופך אותו להיות הומו..... אז רגע בזה שניסיתי עם בחורה, זה הופך אותי לסבית? אז זהו שלא..... ניסיתי פעם ניסיתי פעמיים היה לי אחלה,, אבל אני עם גברים נפשית וגופנית.... אז קחו דברים בפרופורציות.... ג´י ניסתה להעביר את עמדדתה בקשר להגשמת פנטזיה, ולא לעבור למין השני מלאכית כחולה

תשובה

אם בא לך לנסות משהו פשוט תנסה, עד שלא תנסה לא תדע, אל תחשוב על דעות קדומות.... פשוט תזרום.... כשאני ניסתי פעם ראשונה עם בחורה, גם לא ידעתי איך יהיה וחשבתי על סטיגמות.. אבל אתה יודע מה אני לא מצטערת, כי גם נהנתי
וגם ניסיתי משהו חדש... מלאכית כחולה

Black Scorpio

New member
אין כמו שילוב של מגע

בכל אברי הגוף וכך גם התחת ופי הטבעת יש לנו בני האדם כן גם נשים נקודה מטריפה בעומק של אצבע בערך גירוי הנקודה מטריף חושים ומביא אורגזמות אלוהיות זה לא אומר שאתה הומו זה אומר שאתה מבין מה טוב אני לא נמשך לגברים בשום מצב אבל אני מאד אוהב שהאצבע של אהובתי נמצאת שם חופרת בעומק פי הטבעת שלי כך שעל תדביק על עצמך תויות ללא צורך דבר שני אם מצאת אישה שמוכנה לתת לך מההנאה הזאת בלי להסתכל עליך כעל חריג טוב לך ואם לא על תתפשר כי לא אתה החריג!! אין כמו ליקוק עם כל הלב והלשון בפי הטבעת ואישה מגיע לשיאים חדשים כאשר הלשון שלך שם

למעלה