בעיה

catsss

New member
בעיה

שלום אני בת 18 ואני מאוהבת \אובססיבית למורה שלי לשעבר . ממה זה נובע ? ואיך אני יכולה לשנות את זה?

גרא.

New member
catsss,ההתאהבות של תלמידה בגיל העשרה במורה

שלה,היא שכיחה ביותר.בגילאים האלה,בני גילך בדרך כלל אינם עדיין בוגרים ,וכשאת פוגשת בשיעור גבר בוגר,שהוא דמות סמכותית, המשדר עוצמה,חוכמת חיים,ולעיתים גם חתיך משגע,הוא עשוי להתפס באור אידאלי המהווה כר נוח להתאהבות.התאהבות חד כיוונית, כיוון שאין כאן בניית מערכת יחסים הדדית הנבנית מתוך הכרות שיוויונית והדדית,במיוחד כאשר את רואה בעצם רק חלק קטן מאישיותו וכל מה שכרוך בכך,אין כלל מצבי חוויה משותפים הבונים ומשדרגים את מערכת היחסים.למעשה אין בכלל מערכת יחסים היכולה לממש את ההתאהבות הזו,כאשר סביר למדי שהמורה כלל אינו מודע למערכת הרגשות כלפיו .הוא גם יודע שזה אסור עליו חוקית כי הוא עלול לאבד את מקום עבודתו במקרה הטוב.כך שברוב המקרים ההתאהבות הזו היא עקרה,נחלשת,ודועכת עם הזמן.לגבייך,אם את כבר בת 18 אם כבר אינך תלמידה,והגבר הזה אינו מורה שלך יותר,לכאורה את יכולה להגיע למצב בו כאדם בוגר תוכלי ליצור קשר עם המורה הזה,כפי שאנשים בוגרים מכירים זה את זו.אבל אינך יכולה לדעת מה בדיוק יקרה,איך הוא יגיב לכך,ומה אם בכלל הוא נשוי? כך דומני שעלייך להתייחס למצב הזה,כאפיזודת נעורים חולפת,שנעים להזכר בה אחרי שנים,ותו לא.

catsss

New member
תשובה

קודם תודה רבה על ההתייחסות : ) שנית אני מודעת לכל מה שכתבת עכשיו וזה באמת יכול להיות "אפיזודת נעורים חולפת" אך הבעיה היא שזאת ממש אובססיה שמעסיקה אותי רוב הזמן .

גרא.

New member
catsss,באובססיה מהסוג של OCD אפשר תמיד לטפל ,

אבל יש צורך בכך אם התפקוד היומיומי שלך נפגע,את מתקשה לנהל חיי יומיום תקינים.כפי שקורה בדרך כלל,ככל שאת מתרחקת פיזית ממושא האובססיה שלך,שהרי הוא כבר כנראה לא המורה שלך,האהבה היוקדת,הולכת ודועכת,במיוחד אם וכאשר תתגייסי לצבא,אם עדיין אינך חיילת.

catsss

New member
אני חושבת שגם חשוב להוסיף שהוא לא נראה טוב

אני חושבת שגם חשוב להוסיף שהוא לא נראה טוב

קטס-תרדי מהעניין.תשכנעי את עצמך לחשוב על בנים

בני גילך או קצת מעלייך. המורה - זו פנטזיה "קולנועית" שעלייך להשתחרר ממנה במהרה.איך אומרים :"זה הכל בראשך" ,ולכן עלייך לעבוד על עצמך להשתחרר מהמחשבה,ובכלל להפנות את האנרגיות הריגשיות שלך למחשבות על בנים צעירים המתאימים למחשבותייך,לתחושותייך בעניין שבינו לבינה,ומתאימים לך מכל היבט שהוא. כדי שהמחשבות אכן ישתנו,אני ממליץ לך לחבור לחברה בני גילך ביציאות לבילויים או חוגים,וגם באמצעות בנות גילך להתבייט על בנים בסביבות גילך,ואז גם תוכלי לממש את הפנטזיות להנאתך. בהצלחה.

למעלה