בעיה

taylor2

New member
בעיה

הייתי עם מישהי שלומדת איתי באוניברסיטה. היינו ביחד כמעט שנה וחצי, זה היה הקשר הרציני הראשון שלי והכל היה נהדר עד שהיא עזבה אותי, לפני בערך חמישה חודשים, וזה ממש שבר אותי לצערי אנחנו יחד באוניברסיטה, ככה שיוצא לי לראות אותה המון ממש הייתי מעדיף שלא עכשיו, בחורה אחרת שלומדת איתי מתחילה איתי בצורה די ברורה אחרי שהיא עזבה את החבר שלה (שגם לומד איתנו) לפני שבועיים היא נראית לי אחלה בחורה העניין הוא שכל פעם שהיא יוזמת משהו, אפילו את הדבר הכי קטן, אני רואה בה את האקסית שלי ולא יכול להפסיק לחשוב עליה שלי מתחילה עם מישהו אחר ואני כל הזמן חושב על האקס של השנייה (למרות שהוא לא חבר שלי או משהו כזה), ועל כמה שהוא בטח עצוב ושונא את עצמי בשבילו, כמו שאני שונא את החבר החדש של האקסית

נכון, זו בעיה

ראשית, מדוע נפרדתם? מה גרם לה לעזוב אותך? שנית - אני מבין איך זה שמישהי נכנסת אליך, למחזור הדם, לנשימה. אחרי שנה וחצי, קשה ללמוד לנשום מחדש. היא היתה האוויר שלך, נשמת דרכה - ופתאום עליך להתרגל לאוויר שונה, וזה כואב ברמות. נשמע שאינך מקבל את העובדה שזה נגמר. עברו חמישה חודשים, ואתה עדיין מנסה לנשום את האוויר שלה. אתה חייב לעצמך ללמוד לנשום מחדש! תן לעצמך את ההזדמנות ללמוד ולנשום בצורה אחרת... אתה חש אשמה כלפי החבר לשעבר של הבחורה. משום מה, יש בך הזדהות, אתה רואה אותו וחושב שהוא חש אותו הדבר כמוך. ראשית - מי יודע אם הוא באמת עצוב. אולי הוא זה שיזם את הפרידה? אולי כבר מצא לו חברה חדשה? שנית - אתה חייב, פשוט חייב, להבין שמותר לך לאהוב שוב, או לפחות לפתח רגשות למישהי אחרת. התאבלת על הקשר מספיק. תחזור לחיות. תחזור לנשום.

Megie

New member
אוו שלום לנעלם!!!

טוב לראות אותך שוב
ולגבי הנושא הראשי, מסכימה עם גל ומוסיפה.. אולי כדאי לך מניסיון העבר-את הקשרים הבאים לנהל מחוץ למסגרות בהן אתה נוכח רוב הזמן-כמו עבודה ולימודים.. זה משהו שעובדתית יכול לפגוע בך אם הקשר לא מחזיק.. להתנהל אחר"כ באופן שותף כשאתה רואה את הבחורה שהיית איתה, מקשה מאוד..אז ברור שלא שולטים בזה, אבל כן ניתן להמנע מהעובדה.. מעבר לזה, מותר לך ואפילו רצוי-תמשיך הלאה בלי המחשבות של 'מה היא עושה בחיים' או 'האם לה יש מישהו'..כרגע זה כבר באמת לא רלוונטי וחבל שזה רק יפגע בך.

שלום

אם אתה אוהב אותה, כדאי שתהיה אתה בקשר. אם היא לא רוצה עכשיו חברות, נסה לפחות להתיידד אתה. גם זה טוב. אולי בעתיד הידידות תהפוך לחברות, תיהנה ממה שיש ותן לזמן להשפיע.

אלמוג153

New member
הבעיה היא

אצלך. זה הקשר הראשון שלך וכנראה גם הקראש הזה שהוציא אותך מאיזון ועכשיו אתה מעורער...אבל מה? יש לך הזדמנות מעולה לצאת מזה ולפתוח משהו אחר. יש אנשים שאין להם את האופציה הזאת בכלל והם נשארים במצב רוח שפוף שנמשך לאורך זמן.. בסופו של דבר, צריך להמשיך הלאה וכל אחד יעשה את זה גם האקסית שלך וגם האקס שלה...אז אם תפסיק לחשוב מה חושבים ותתן ללב שלך צ'אנס להתאהב שוב אתה רק תרוויח. הבחירה היא בידיים, ורק בידיים שלך.

למעלה