בעיה..

b2221

New member
בעיה..

שלום, יש לי בעיה עם אבי כל דבר שאני עושה, הוא גם רוצה לעשות וזה נהיה ממש מטריד.. אני מרגיש שאני נמצא בתחרות איתו למשל, אני מתאמן ועושה כושר ופתאום גם הוא עושה.. יש מוצרים מסויימים שאני אוהב לאכול, ופתאום גם הוא טועם מהם וקונה לו אותם.. ויש עוד דוגמאות. הוא פשוט עושה כל דבר שאני עושה גם ומתחיל להימאס לי מההתנהגות הזאת אני כבר נגעל מזה ולא רוצה להתקרב אליו יותר מה עושים במצב המטריד הזה? יש לציין שאי אפשר לדבר איתו, כי הוא לא קולט אף פעם.. אז אין טעם לנסות אפילו.

התפיסה שלך שמדובר בתחרות, על מה היא מתבססת?

למשל מהפרטים שנתת היה גם ניתן לחשוב ש"אני מהווה השראה לאבא שלי" "אבא שלי עם ראש פתוח אוהב לנסות דברים חדשים שהוא רואה אצל אנשים אחרים, גם אצלי" או "אבא שלי סומך על הטעם שלי אם אני אוהב משהו הוא מוכן גם לנסות" ועוד דברים רבים וטובים. אומרים שהעתקה היא בעצם סוג של מחמאה, תוכל להסביר מה המסלול שמוביל אותך לנגעל ולא רוצה להתקרב אליו יותר?

b2221

New member
תשובה

כי הוא עושה/רוצה דברים שבחיים הוא לא חשב עליהם.. למשל גופיית ספורט שהוא ראה שלבשתי וחשב גם לקנות. ?!?!?! זה דברים שהוא רואה שאני עושה וזה פשוט מרגיז אותי שכל דבר הוא עושה אחריי, כמו ילד קטן זה ממש לא מחמיא לי אלא להיפך. זה מטריד מאוד ונמאס מזה כבר

גרא.

New member
b2221,מה הפרש הגילים ביניכם?האם החיקוי שלו

מתייחס רק אליך? או שהוא כללית,מעתיק התנהגויות של אחרים? אם יש לך אחים/ות במשפחה,מה לגביהם?

שאלה/רעיון

יכול להיות שהוא מנסה להתקרב אליך? יכול להיות שאם תציע לו ללכת לקנות יחד מוצרים או למכון הוא יותר מישמח. אם תלך איתו יד ביד, הוא לא יצטרך לחקות ולרדוף מאחור. השאלה, אם זה נשמע לך הגיוני וריאלי. (אגב, אני משערת שאתה עדיין לא אבא, וגם לא ציינת את הגילאים שלכם).

b2221

New member
תגובה

זה ממש לא קשור ללהתקרב אליי. אפילו לא קרוב. הוא פשוט עושה כל דבר שהוא רואה אצלי, אין לי מושג למה.. ואני ממש לא מתכוון לשתף עם זה פעולה. לי נמאס. ויש פער גילאים גדול בינינו, כך שאין שום סיבה שהוא יעשה את אותם הדברים שאני עושה

למעלה