בעיה

גניפר14

New member
השוני באופי שלכם כאן הבעיה

ציינת שהוא חברותי. אדם חברותי אוהב את החופש שלו אוהב לדבר עם אנשים זה עושה לו טוב הוא צריך זאת וזקוק לזה. אם היית מוצאת בחור לא חברותי שלא אוהב לפטפט הרבה אז אולי לא היתה מתעוררת הבעיה. הוא גם עסוק בלרצות אחרים הוא רוצה שיחשבו עליו רק טוב ולכן הוא גם יושב עם הוריך הרבה זמן. העניין הוא שהוא גם יושן הרבה אז באמת לא נשאר לך זמן איכותי לבלות איתו או להיות איתו לבד. לכן אני חושבת שאת צודקת במובן מסויים. עדיין זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך בשבילו את שם ברקע והוא מתנועע במרחב החופשי עושה כרצונו מדבר כרצונו יושן כרצונו. לפי דעתי הוא עוד ילדותי ולא יודע מה זה להקדיש לאשה זמן ולפנק אותה. אז או שהזמן יעשה את שלו והוא יתבגר או שלא והוא ימשיך כרגיל כפי שהוא עושה היום. לך יש 2 אפשרויות לשבת ולדבר איתו מה שלפי דעתי לא כל כך ישפר כי זה אצלו באופי המינגלים עם אנשים. או שאת יכולה לרדות בו (ועל זה אני אקבל בראש כאן) מה זאת אומרת? להתחיל להראות לו מי בעלת הבית ביחסים ביניכם ולכוון אותו לרצונותיך אני מכירה הרבה נשים שולטות בגבר שלהן אני לא אומרת שזה בסדר או לא רק מציבה עובדות אז תתחילי לעצב אותו לפי רצונך אולי בעצם זה יעזור לו להתבגר תקחי לדוגמא את יונית לוי מאוד מאוד רצינית ואת החבר שלה שחכתי את שמו הליצן הזה של מונית הכסף שני הפכים אבל לידה הוא כמו טטלה מפחד ממנה כך קראתי היא קשוחה איתו. אז תנסי מה יכול להיות?

זה בדיוק מה שאמא שלי ואח שלי הציעו לי

תודה רבה על ההבנה, תיארת אותנו מצויין אני חושבת להיות יותר ישירה ולהגיד לו מה מפריע לי עוד ברגע האמת, מה שנקרא, ולא אחר כך. אם בכלל ימשיך הקשר (נראה לי שהוא מוותר)

נומלה

New member
זה כמעט הצלחת

לאחצן מישהו בפורום זה ביג טיים נו נו. אני מבינה שעשית את זה כי הוא נמלט על נפשו?

chenby

New member
רק אני תוהה

למה כשהוא מגיע ויושב עם ההורים שלך, את לא מצטרפת אליו? ואז גם יש לך עוד חצי שעה איתו. כל הזמן את מקנאה - תפסיקי לקנא, המפלצת הירוקה, כמו שמה- מוציאה ממך את המפלצת. ואף אחד לא מעוניין במפלצת יקירתי. בעיקר שכל מה שאת מתעצבנת עליו, הוא הכי טפל שיש. הוא מתנהג כמו שהוא בוחר, הוא אדם בעל נשמה חופשייה, משמע הוא יכול להחליט שמחר הוא טס להודו ואתם נפרדים ולא יהיה לך מה לעשות עם זה. כשתביני שהוא חופשי, ותשחררי אותו להיות מי שהוא - שזה אותו אחד שהתאהבת בו, את תראי איך כמרקחת קסמים, אתם מתעצמים ביחד . זה שאת חושבת שקנאה צריכה להחמיא, לא אומר שזה מה שהוא חושב, הוא חושב שקנאה זה חונק. האם את יכולה לשלוט בדרך החשיבה שלו? או פשוט לקבל אותה? מה שקורה זה שאת לא מקבלת אותו. ואלו התוצאות. צר לי שזה נשמע כאילו אני יורדת עלייך, אני חושבת שאם יש אהבה ונשמע שיש, אז חבל שהיא תגמר בגלל שטויות. וזה רק אנחנו שמביאים את השטויות האלה. ורק אנחנו שיכולים להפטר מהם. פשוט לשחרר אותם, כשמגיעה הקנאה, את יכולה לברך אותה, הו שלום לך, לונג טיים.. בלי לתת לה יורת מידי משמעות - להביט בה, לראות שהיא קיימת, ולברך אותה לשלום, ככה היא גם תמשיך ללכת כמו עוד אינספור מחשבות שבאות במקביל למחשבה הזו - כלומר, את בוחרת באלו מחשבות את מחזיקה.

למעלה