בעיה!=\

sapir307

New member
בעיה!=\

יש לי בעיה, אני וחבר שלי ממש לא אנשים של טלפון.. וכשהוא בצבא צריך להתפשר ולדבר בטלפון... אוף, זה כזה מעצבן! אנחנו כל כך היינו רגילים לדבר אחד עם השני כל יום לדעת כל דבר על היום אחד של השני, ועכשיו.. הוא עייף, הוא רוצה לשמוע והכל כי הוא אוהב אותי... אבל לא יודעת יש לי הרגשה שאני משעממת אותי עם הסיפורים של היום שלי... אין באמת פיתרון לזה נראה לי אבל זה מעצבן! במיוחד שהוא לא יכול לספר לי כל כך כי זה מסווג.. השיחות הטלפוניות האלו.. מלאות תשוקה ורצון להיות אחד עם השני אבל מצד שני הם יבשות כאלו... כאילו תלוי מתי.. בעיקרון גם אם השיחה יבשה הוא שולח לי הודעות ממש חמודות.. אבל עדיין לנהל שיחה יבשה כזאת זה לא כיף... פיתרון?הזדהות?משהו?

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifגם לנו היה ככה בהתחלה.

אבל אין ברירה.. צריך להתרגל לטלפון חח זה קצת בעיה שלומדים לדבר אחד עם השניה בטלפון רק בגלל הצבא חחחחח אבל ככה זה. לפני הצבא - 7 חודשים היינו נפגשים כל יום!! אני יכולה לספור שבדיוק 5 ימים לא התראינו בכל ה7 חודשים שהיינו יחד לפני הצבא. אז לא היה צריך טלפון בכלל.. אני מקווה שתתרגלו לרעיון :)

מזדהה../images/Emo201.gif

עד שאנחנו מדברים.. זה גם יבש כזה (ודווקא אני זאת שאוהבת לחפור בטלפון והוא לא...). למרות שיש שיחות ויש שיחות
ותודיעי לי כשתמצאי פיתרון

LiNoY EzRa

New member
הזדהות!!! וואוו כנראה הרבה לא אוהבים לדבר

בטלפון , יש מלא רגעי שתיקה כאלה , כמה כבר אפשר לספר... אבל בסך הכל גם אם זה דקה או שתיים , רק לשמוע את הקול שלו ולדעת שהכל בסדר :)

heilig

New member
כל כך מזדהה...

והחייל שלי כל כך אדיש שזה פשוט נורא.. אני פשוט מרגישה כאילו אני חופרת לו, אבל הוא פשוט מקשיב ולא מגיב
אני פשוט מתאפקת עד הסופ''ש, ובסופ''ש מצמצת פערים (גם פיזית, וגם מבחינת אינפורמציה). אל תדאגי... לאט לאט גם אתם תצליחו אולי להתרגל ולהיפתח אחד לשנייה בטלפון
סופ''ש נעים

למעלה