בעיה

talrod1

New member
בעיה

קודם כל ,אתן חושבות שבחורה שלא רואה מישו מעבר לידיד שלה יכולה להתאהבה בו? ו ,מה גורם לכן בעצם להתאהב? אני יסביר לכם את המצב ,יש לי ידידה שאני מכיר כבר 3 שנים. פעם ניסיתי ולא הלך לי אבל את האמת כשאני מסתכל על זה עכשיו ,ברור שלא היה צריך ללכת לי כי הייתי בן אדם שלוחץ על בחורה ובוא נגיד שהאופי גם לא היה משו. אז עבר זמן ובחודשיים האחרונים היו לי שני חברים ,אחד שהיא מכירה 7 שנים שתמיד היא רצתה אותו עד שיום אחד הם דיברנו על זה והוא הבטיח לה שהוא יהיה רציני וכו' מה זאת אומרת? כי הבן אדם מניאק ,והוא סטוציונר. יום אחד אחרי שלושה שבועות אפילו פחות היא התקשרה אליו והוא פשוט סינן אותה ,לגמרי. עכשיו העיניין הוא כזה ,היה לי ידיד בשם רן והיא אף פעם לא הסתכלה בכלל לכיוון שלו והוא גם לא ניראה הכי טוב. אחרי שבועיים גם הוא נפרד מימנה...ועכשיו היא ממש שבורה מיזה. יום שישי האחרון אם אני לא טועה זה היה כשהיא התקשרה אליי והיא בכתה תחיים שלה ואני אמרתי לה שאני יבוא אליה ,זה היה יום אחרי היום הולדת שרצינו לצאת ולחגוג לה והיא אמרה לי לא תצא עם החברים קבעתם אמרתי לה שאין מצב שאני משאיר אותה במצב הזה ושאני בא אליה קיצר התווכחנו חצי שעה עד שאמרתי לה שאני בא גם אם היא לא רוצה. בקיצור אני מגיע עזבו שידידה המעצבנת שלה נדחפה אבל לא משנה . אחרי הכל היא הקפיצה אותי הביתה ועוד נשארנו באוטו איזה חצי שעה..ורק התחבקנו ,כן זה היה חיבוק של עידוד ..אבל היה בזה משו כי אתם מכירים את זה שהפרצופים שלכם קרובים ומסתכלים אחד על השני אז כן ,הרגשתי שעוד שניה אנחנו מתנשקים ואי אפשר לטעות בהרגשה כזאת ,לא נישיקתי כי הרגשתי שזה יהיה לא בסדר לננצל תמצב הזה אולי בדיאווד עשיתי טעות וכן הייתי צריך? העיניין הוא שעכשיו היא פגועה ,ואמרתי לעצמי אולי לתת לה כמה שבועות טובים כדי גם שהיא תרגע והעיניין הוא שבזמן האחרון לא היינו כ"כ קרובים כי גם בגלל רן ..והרמת אמינות שלנו לא שאפה להיות גבוה. אז מה שאני שואל אותכם זה..לתת לה זמן? גם שהיא תרגע ..וגם כדי להתקרב אליה? אני יודע שזאת שאלה טיפשית ,אבל כמו שרן כשהחבר שלה עזב אותה הוא היה בשיא ה"ידידה הכי טוב" אז פשוט הוא היה בזמן הנכון ובמקום הנכון. אז יש משו שאני יכול לעשות כדי לגרום לה להתאהבה בי?

מריוס זכריה

Member
מנהל
סיכוי קיים תמיד, אבל הוא נמוך מאוד

אם שלוש שנים זה לא קרה, זה גם לא יקרה. נכון, יכול להיות שבשיא הכאב היא תתנחם אתך, ואולי תתנשקו ואולי תיכנסו למיטה. [אגב, אני חושב שעשית נכון שלא ניצלת את הרגע] אבל אחרי שהיא תתנחם, רוב הסיכויים שהקשר אתך יהפוך למשקולת מטרידה - כי אתה פשוט לא הטיפוס הרומנטי שלה, וזה בדרך כלל לא משתנה. יש פה הרבה בחורות שיוצאות עם "החבר הכי קרוב" שלהן, והן לא נמשכות אליו. אתה רוצה להיות החבר הזה? זה הגיוני בעיניי לחכות למישהי כמה חודשים. שלוש שנים זה הרבה יותר מדי. אתה דופק לעצמך את הסיכוי לקשר בריא.

talrod1

New member
..

זה לא נכון שאם שלוש שנים זה לא קרה זה לא יקרה,כי האחרון שהיא איתו ,פעם היא אפילו לא הסתכלה לכיווון שלו. והם גם מכירים משו כמו אפילו 4 שנים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מאה אחוז, רק תעשה לעצמך טובה:

תקבע לך מראש כמה זמן עוד תתן לזה סיכוי, שלא תקום בעוד שלוש שנים ותגלה שאתה עדיין באותו מקום. ועל הסיכוי שזה כן יקרה אומר: בהצלחה!

BlackUnicorn

New member
מכירה סיפור כזה (לא קראתי הכל)

של זוג ידידים שהכירו 5 שנים, הוא היה מאוהב בה, היא ראתה אותו רק כידיד. הוא לחץ ולחץ, ויום אחד היא הסכימה "לנסות". היום, 5 שנים אח"כ, הם נשואים... (אחרי 10 שנים של הכרות). אבל נו, מקרה של אחד למיליון.. תכף אני אקרא את כל ההודעה, אני עושה כרגע כמה דברים במקביל.

stav102

New member
גם אני מכירה

סיפור כזה, אבל לכי תדעי, אולי יש להם בעיות בתחום המיני. אני לא מכירה את הסיפור, אבל יכול להיות שהיא התפשרה מסיבות שלה, בין אם זה גיל, לחץ סביבתי או כל שיקול סובייקטיבי אחר.. לצערי, זה די נפוץ היום, בדיוק בסביבת הגיל שלי נשים מתחילות להתעורר, אפשר להריח את הלחץ באוויר. בדיוק היום חשבתי על הסיפור הדומה הזה שאני מכירה, וחשבתי לעצמי אם היא באמת ובתמים נמשכת אליו. לדעתי לא. בדרך כלל מה לא הולך מההתחלה גם לא ילך אחרי זה.. אבל כמו שאמרת אולי זה באמת מקרה של אחד למליון ..

g u y 4 u

New member
מה שאתה אומר בעצם זה....

שאולי עכשיו זו ההזדמנות שלך? יש סיכוי שתנהג שונה מ"ידידיה" האחרים? יש סיכוי שיקרה לה איתך בדיוק מה שקרה עם ה"ידידים" האחרים לפניל? אגב... כותבים "בדיעבד" ולא "בדיאווד". אני אומר שאתה לא שונה מ"ידידיה" האחרים. אני אומר שתחפש את מזלך במקום אחר. אתה "ידידי", רק תפגע בה שוב. "אלוהים, שמור אותי מאוהבי - משונאי אשמר בעצמי"

talrod1

New member
ממ

שמע ,אני כן. אתה יודע למה? כי ההבדל הוא שאני באמת אוהב אותה ,זה שהיה איתה אמיר שזרק אותה בזה שבכלל לא טרח לענות לה לטלפונים כי הוא היה בן זונה ,סטוציונר. האחרון ,פשוט אין לו רגשות כלפיה..והוא אמר לי את זה. אז אתה מבין ,לעומת האחרים זה שונה. למה דווקא עכשיו ? שמע ,אני יסביר לך אז כשבאתי ואמרתי לה את זה לפני שלוש שנים היא אמרה לי"אני לא מאמינה לך" כי אז אני הייתי טיפוס מניאק כמו הראשון. היום אני כ"כ רחוק מלהיות דומה לו ,בזמן שהם היו חברים ...עם האחרון אני הייתי לא בסדר.זאת אומרת...הברזתי פה והברזתי שמ.. זאת אומרת ,אף פעם לא הבנתי איך באמת לכבוש אותה ,וכנראה עכשיו ..אני פשוט אצטרך להתקרב ולבנות האמון מחדש. אבל פשוט צריך לתת לזה זמן ,אבל הבעיה שלי היא שאני לא סבלני ,אבל מקוווה שאני יעמוד בזה.

g u y 4 u

New member
אבל זה לא מרגיש לך כאילו...

אתם עושים עליה "תורות"? לי זה מרגיש ככה. יש לי תחושה שגם לה זה עובר בראש. כל ההתנהלות הזו איתה די מוזרה. יכול להיות שמישהו צריך לשפוך עליה דלי מים קרים ולעורר אותה.

talrod1

New member
..

להגיד לך מה , כן זה מרגיש מוזר היא אחת כזאת שכל אחד בחבורה שלנו התאהבה בה מתישו. הדלי היחיד שצריך לעורר אותה זה בשביל שהיא תבין שאם יש מישו שבאמת אוהב אותה זה אני , ואני מקווה שכשאומרים שסבלנות מביאה איתה דברים טובים אכן נכונה. כי שמע ,אני אומר לך הכי דוגרי בעולם אני לא בא לנחם תעצמי ולשכנע שכן ,וואלה...נכון הסיכוי הוא קלוש אבל אתה צריך להבין שדברים השתנו מאז ,גם איתי וגם איתה. הם לא התאימו באמת ,הוא פשוט היה פה ושם בשבילה..ונדבק לה לתחת. הבעיה שלי איתה כרגע שהיא פגועה,ושהאמון ביננו נחות. אז אני צריך כנראה להיות סבלני ברמות קשות כדי להגיע למצב שהיא תבטח בי ,ורק כנראה אז היא תוכל להאמין למה שאני אומר לה כי זוכר מה אמרתי ,שאז לפני שלוש שנים היא בכלל לא האמינה לי. צריך סבלנות ועור של פיל..

g u y 4 u

New member
לפעמים זה נכון

אני מקווה שזה נכון גם במקרה הזה. רק בנינו... אם אתה תעשה לה את מה שעשו לה "ידידיה" האחרים... אתה יוצא פארש. תהיה רציני? היא תרגיש. תאהב אותה? באמת? היא תרגיש. אתה צריך עור של פיל. זה נכון. סך הכל היא פגועה בצדק. אני רק מקווה בשבילה שאתה מתכוון למה שאתה אומר.

talrod1

New member
תודה

תודה רבה על העזרה..!! ועל ההקשבה.. אני רק יגיד לך משו על עצמי,שאני בחיים לא הולך על משו כשאני יודע שאני לא רוצה אותו באמת. אתה בכלל לא מבין מה הרגשתי כשהראשון החרא הזה איך שהוא סינן אותה.כאב לי הלב... בכל מקרה ,אתה צודק ,אם אני יהיה רציני כמוש אני אומר ,היא תרגיש. מקווה שהיא עיוורת. חחח=]

stav102

New member
טלרוד..

סתם קראתי את המקרה שלך והוא כל כך מוכר לי אז אני חייבת להגיב, מוכר בטירוף, רק מהצד השני. יש לי נסיון עמוסססס בידידים כמוך. תקשיב, ממה שקראתי, אני מאמינה שאתה באמת מרגיש שאתה אוהב אותה, ובאמת רוצה להיות שם בשבילה. תראה, אתה נשמע לי צעיר. אני אומרת לך על זה, תנסה. חיים פעם אחת. זה מה שאתה צריך לעשות: 1. תחכה כמה שבועות/ ימים ותתן לה להתאושש. 2. תזום שיחה שבה תאמר לה מה אתה מרגיש כלפיה. תתחיל אותה כבדרך אגב, תרמוז לה מה אתה מרגיש כלפיה ותזרמו.. תראה מה היא עונה- יש כאן 3 תגובות אפשריות: א. היא מפלרטטת איתך. שזה אומר, מצחקקת תוך כדי שאלות/ חלקי משפטים מוזרים כגון: "מה.. (צחקוק) ממתי??" .. "היתה לי הרגשה אבל לא הייתי בטוחה".. "יואו איזה חמוד אתה.." בסופו של הערב תתנשקו. ב. היא אומרת לך כמה זה מחמיא לה.. וכמה היא לא ידעה. כבר שאתה שומע מחמיא תדע שיש כאן נורת אזהרה. היא לא ממש בעניין. ואז היא איכשהו מסיתה את השיחה ומדברת על עצמה וכמה קשה לך כרגע.. יכול להיות שהיא גם תגיד בסוף שהיא צריכה לחשוב על זה כי זה נורא מוקדם לה. ג. היא אומרת לך באופן ישיר שזה מחמיא לה, אבל היא אוהבת אותך כידיד ולא בצורה הזו. ואז תבחן- אם זה א', הלך לך. היא בעניין ויש לכם סיכוי לקשר. אם זה ב' או ג' או אחר, זה לא ילך כי היא לא מעוניינת. היא לא נראית לי הטיפוס הישיר ולכן רוב הסיכויים שאם היא לא מעוניינת התגובה תהייה ב' או תגובה דומה מתחמקת אחרת. לא כדאי לך קשר עם מישהי שלא מעוניינת. במוקדם או מאוחר היא תפגע בך. באופן וודאי. בהצלחה!

למעלה