בעיה

מותק70

New member
בעיה

שלום, חייבת עזרה דחוף! יש לי חבר ואנחנו אוהבים מאוד מאוד,באמת שקשה לראות זוגות מאוהבים כך בעיקר אחרי חברות של כמה שנים. הבעיה היא שהוא מכור להימורים, הוא אמר לי שהפסיק עוד כשהתחלנו לצאת ובסוף גיליתי שלא והוא הודה בזה.. הוא אמר שהוא החליט להפסיק עם זה ושהוא יותר לא מתקרב לזה ואני באמת מאמינה לו, אבל כול הזמן אנשים שמכירים אותי פוגשים אותי אפילו סתם ברחוב אומרים לי שהוא מהמר הם לא יודעים בדיוק מתי הייתה הפעם האחרונה אבל אומרים שהוא מלווה מאנשים כספים מהמר ואחר כך לא מחזיר להם. אני מאמינה לו, אבל אחרי אותה פעם שהוא שיקר קשה לי להמשיך להאמין ולעצום עיניים. להיפרד ממנו אני לא רוצה כי אני מאוד אוהבת אותו ואנחנו מאוד מאוד מסתדרים ביחד ומדברים על חתונה. מה לעשות?

נומלה

New member
אם את מוכרחה להתחתן איתו

תסדירי את הפרדת הצד הכספי באופן מוחלט לפני החתונה. הסיכוי שהוא גמול או יגמל אי פעם הוא לא גדול. לפחות תבטיחי שלא יפלו עליך החובות שלו. עם אחד כזה אולי כדאי יותר לחיות ללא חוזה נושואין סטנדרטי כדי להגן על עצמך מפני המפולת (שתגיע בסיכוי גבוה)

לדעתך אפשר לעשות "הפרדה"?

כשבאים הביתה הנושים לא נראה לי שזה במיוחד יעזור.. הרי כשהוא יצטרך כסף, גם אם החשבונות מופרדים הוא יבקש ממנה. לחיות עם מהמר זה לחיות בפחד מי דופק בדלת.. וכמובן פרנסת הבית עליה..

נומלה

New member
היא טוענת שהיא מוכרחה לחיות איתו

כי האהבה בוערת והיא לא יכולה בלעדיו. אני רק אומרת שבהנתן הנתון הזה צריך למזער נזקים. והתשובה היא אם הם לא נשואים אלא רק חיים ביחד אפשר לעשות הפרדה לפחות כלפי חוץ שלא תהיה אחראית על החובות שלו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
להתחיל לקנות כרטיסי לוטו

והרבה. לחילופין, אפשר גם לשדוד בנק. תראי, אתם לא זוג. אתם שלישיה. את, הוא וההימורים, ונדמה לי, מהכירותי עם מכורים, שההימורים באים לפניך בתור. הימורים זאת התמכרות חזקה, ורק מי שיש לו רצון ברזל וכוחות נפש אדירים, יכול לצאת מזה. לפי התשובות שלו אליך, אין לזה סיכוי. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, לאור זה שאת לא רוצה להיפרד ממנו, זה שהוא יעבור גמילה מהימורים במסגרת מסודרת. לא "בעצמו", כי זה יהיה בלוף. בנוסף, שלא יהיה לכם לעולם רכוש משותף או חשבון משותף, כי אחרת, את הולכת לטבוע יחד איתו. ולסיום, תעגני הכל בהסכם ממון. הוא כמובן לא יסכים לאף אחד מהנ"ל... אבל אני ממליץ לך לא לוותר.

seeyou

New member
הבעיה היא שהוא מכור להימורים?../images/Emo178.gif-לברוח

כול המילים על אהבה מיותרים יוסי

czar

New member
כן, אתמול לא היום ויותר מזה

שהוא מהמר, נגיד....רק נגיד שזה ניחא, הוא לווה כספים ולא מחזיר תחשבי איזה יצור נאלח עושה דברים כאלו ואלו כולם ה - Side effect של המחלה הזאת.

g u y 4 u

New member
זה פשוט.

עושים הפרדה מוחלטת של המשאבים הכספיים. לא ערבים לחובותיו של בן הזוג. מנהלים חשבונות נפרדים. מתחלקים בהוצאות שווה בשווה ובשום אופן לא מממנים אותו בשל הפסדיו. תנהגי אחרת? הוא יקח אותך איתו. לעולמו. עולם של אי ודאות וחובות. אל תהום תחתיות. הרוויח? שיבושם לו. מה את תעשי אם ירוויח ויתעשר? אני מניח שתשכחי מכל מה שיאמרו לך ומהרגעים הקשים.

שילה1

New member
מותק-הימורים זו מחלה,כרונית ורק לעיתים רחוקות

מחלימים ממנה,ובדרך כל לתקופה קצרה. מבקשת עצה?קחי ריצה מהירה,ולכי משם,ומהר! כל רכוש שיהיה לכם בעתיד,יוכלו לעקל לכם. הנושים ידפקו על דלתכם בשעות לא סבירות של היום,ולא בדרך מנומסת.הואיעלם לימים וללילות,ולעולם לא תדעי איך,באיזה מצב,ישוב. אז כן-את אי השפיות שלו כרגע,מאמינה,ברוב תמימותך לכל מילה שלו. תשמעי חמודה בת 20-האבה לא תמיד מנצחת!

g u y 4 u

New member
טוב... תלמד לשרשר.

התגובה שלך לא היתה מיועדת אלי אלא לזו שכתבה את ההודעה הראשית. כמעט קפצתי עליך בגלל ה"מותק"

שילה1

New member
אני אישה,ואתה מוזמן לנסות../images/Emo6.gif

גם להיות מעט סובלני.

g u y 4 u

New member
אני לא הייתי סובלני?

איפה בדיוק? ואני מתנצל. לטענת הכרטיס שלך את אשה. אני מקבל את ההערה.

אורית9991

New member
תעזבי אותו!

את לא יודעת למה את נכנסת ועוד חושבת על חתונה?! מכור להימורים ימכור את הבית שלו בשביל זה תעזבי אותו ותמצאי משהו טוב יותר שלא תצטערי על זה מאוחר יותר

הילה909

New member
יקירתי זאת בדיוק הסיבה לכל הפלונטר שלנו

תעזבי אותו דחוף כל עוד אין ילדים כי זה לא הולך להשתנות הימורים זה חלק מאופי....

את באמת חושבת שהוא ישתנה?

אדם שמכור להימורים צריך עזרה מקצועית. זו התמכרות שפוגעת בו ובכל מי שמסביבו. דחפי אותו לטיפול מקצועי. תתני את המשך הקשר איתך בטיפול הזה ותלכי איתו לפגישות האלה עד שהוא בעצמו יבין שזו שגרת טיפולים שהוא צריך לעבור. זה לא פשוט. אבל בטח לא פחות פשוט ממה שאת עוברת עכשיו או שתתני לדברים לשכוך ולהמשיך לשלבים מתקדמים יותר ביניכם, בזוגיות. יהיה בסדר אם תעבדי על הדברים באופן שיטתי, מבוקר ובוגר. ללוות אותו לטיפול... תבררי באינטרנט, מבלי שאף אחד יידע ותירשמו. ולא לשתף יותר מדי אנשים בתהליך הזה. תני לו את ההזדמנות לתקן מבלי להיות תחת זכוכית מבחנת של הסביבה. תעשו את זה יחד.

למעלה