בעיה ...

בעיה ...

אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים אבל.. יש לי איזו בעיה ואני לא יודעת מה לעשות.... המממ יש לי חבר כבר חצי שנה ואני די בטוחה שאני אוהבת אותו אבל... יש לי חלומות שלא עוזבים על כך שהאקס שלי (שלא קיים במציאות , אלא המצאה של מישהו!) בא לביה"ס שלנו... (אני בת 16 וחצי..) ואני מתלבטת בינו לבין החבר הנוכחי שלי.. כי אני חושבת שאני עדיין אוהבת את האקס... אולי זה אומר שאני לא אוהבת את החבר שלי? שיש לי בעיה עם המע´ יחסים שלנו או שאני לא מרגישה בה לגמרי בסדר?.. אני פשוט לא יודעת.... ויש לי גם חלומות שחבר שלי בוגד בי, למרות שאני יודעת שהוא לעולם לא יעשה כזה דבר, ואני ממש כועסת ונפגעת וכו... זה משגע אותי.. אשמח לתגובות..... מישהי...

R2

New member
הבעיה שלך מאד קשה ומבלבלת

חשבתי עליה הרבה ואין לי תשובה אולי אחרים בפורום יש להם מספיק נסיון ויתנו לך תשובה שנלמד ממנה אני מציע שתחכי בסבלנות

שלום לך צרה צרורה ברוך בואך../images/Emo24.gif

היי!!! ראשית את נמצאת בגיל שמראש מוגדר כגיל בעיתי- גיל ההתבגרות. את נמצאת בין הרצון להיות ילדה לבין הרצון להיות נערה- אישה. גם כאנשים בוגרים אנו לא תמיד בטוחים בהחלטותנו או באהבות שלנו. ראשית תבדקי אם את אוהבת את עצמך. השקיעי בעצמך. אם התשובה שלך היא אני אוהבת מאד מאד את עצמי אז תוכלי לדעת אם את אוהבת את החבר שלך. ידידתי לדעתי את מבולבלת אם עצמך והיתי מציאה לך לעשות פסק זמן במערכת היחסים שלך עם החבר שלך ולבדוק אם הוא חסר לך בחייך, או אז תבדקי איזה צורך הוא ממלא עבורך. אם תרגישי שאת שלמה ואת לא מתגעגעת או אז סימת את התיקון איתו ואת יכולה להמשיך הלאה. בגיל שלך ובכלל יש המון המון דגים בים... הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

תודה רבה על התגובה....

באמת.. אני ממש מעריכה את זה... הקטע הוא... שאני לא בטוחה שאני רוצה לעשות פסק זמן במע´ יחסים (דבר שחשבתי על לעשות כבר פעמיים או שלושה..) כיוון שאני מאוד אוהבת אותו.. אני רוצה להיות איתו , מלבד העובדה שאני חוששת מאוד לפגוע בו.. החלומות האלו אמנם מציקים וכו´ אבל הם נשארים בגגר חלומות ואין להם שום קשר למציאות היומיומית שלי (שלנו,שלי ושל החבר שלי, למעשה....) ולכן קשה לי להגיד לו שאני רוצה "פסק זמן" בשל חלומות בלבד...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif האם את מפחדת

לאבד את עצמך בקשר? אולי ה"אקס החוזר" וההתלבטות מגינים עלייך מפני האינטימיות המתגברת עם חברך?

למעלה