בעיה..

שובלי2

New member
בעיה..

לפי מה שכתוב באינרטנט, יש לי דלקת בשתן ופטרייה וגינאלית. פרטייה כבר הייתה לי לפני חודשיים, אז אני יודעת איך לטפל. הלכתי לרופא שלי בקשר לדלקת והוא אמר שאני צריכה ללכת לרופא משפחה. השאלה שלי היא כזאת: אני אצטרך ללכת פעם ראשונה כדי לקבל הפנייה לבדיקת שתן, פעם שנייה לעשות את הבדיקה ופעם שלישית אחרי שיגיעו התוצאות, ורק אז אני אתחיל בטיפול? ואם כן..אני יכולה לקחת אגיסטן ואגינלי בזמן שיש לי דלקת בשתן? או בזמן שאני בטיפול עם הדלקת?..או שאני אצטרך לחכות שהיא תעבור? הרבה שאלות..אבל תשתדלו לענות..כי בינתיים הרופאה לא מקבלת אותי ):

0 אור 0

New member
אבחון באינטרנט

לפי מה שכתוב באינטרנט יש לי מחלות ממש מסוכנות - אז מזל שאני לא מאבחנת את עצמי לפי מה שכתוב באינטרנט. לא יודעת איזה מין רופאה לא מקבלת אותך - אבל בכל קופת חולים נורמלית יש דבר כזה שנקרא תור דחוף, וחשש לדלקת זה בהחלט לכניסה מיידית לרופאה ... - במקרה שיש לך כאבים עזים, ו/או חום ו/או דם בשתן יתחילו את הטיפול על סמך הבדיקה המקומית שעושים במרפאה ולוקחת 2 דקות. ואם אין לך את הסימפטומים האלו, אז יכול להיות שאין לך עדיין דלקת ואפשר למנוע אותה. וגם אם יש לך , אז יכול להיות שהם נובעים מהפטריה ואז הטיפול הפוך לגמרי. כי אם את לא יודעת אז אחד מהגורמים לפטריה הוא השימוש באנטיביוטיקה. עכשיו מכיוון שהגעת לפורום רפואה משלימה, אני מאד ממליצה לסיים את האבחון של הרופאה הרגילה, ואז להגיע למטפל ברפואה משלימה שיציע לך איך לטפל בעצמך בלי להזיק ואיך למנוע את הפעם הבאה

שובלי2

New member
אז אממ..

יש לי כאבים חום ולא ממש דם בשתן, אבל משהו די דומה. כשאני אלך אני אבדק במקום? ולא נראה לי שזה נובע מהפטרייה..כי היא הופיעה אחרי הדלקת

0 אור 0

New member
הבדיקה הראשונית היא במקום

והיא לא נותנת תשובה סופית, אלא אינדיקציה שיחד עם הסימפטומים נותנים כיוון לרופא לאבחן. אם המצב מדאיג (כאבים וחום זה מדאיג) אז בדרך כלל תיתחילו בטיפול עוד לפני שחוזרת התרבית (זו הבדיקה שלוקחת כמה ימים) ואם התוצאות של התרבית שונות מהאבחון הראשוני, ירימו אליך טלפון וישנו את הנחיות הטיפול.

למעלה