בעיה ............

aשרון

New member
בעיה ............

לפני כחודש קניתי את הנייד הראשון שלי dell vostro1000, המחשב מצויין ועושה את העבודה. היום רציתי להכנס פעם ראשונה לתכנת word של אופיס כדי לעדכן את קורות החיים שלי. והפתעה, האופיס לא קיים על המחשב שלי, האם הוא נמצא ואני פשוט לא יודע לחפש טוב, או שאני צריך להתקין. אולי אני צריך לעשות לו סט אפ על הפעם הראשונה שלו, איך אני עושה את זה? אשמח לתשובות והארות, תודה, שרון.

ypm

New member
רכשת את תוכנת האופס עם הנייד ?

קיבלת רישיון לאופיס ? * יש גם תחלופה חוקית חנמית בשם OPEN OFFICE

aשרון

New member
וואאאאאאאאוווווווווווווווווווווווווווווו.....

למה כל כך הרבה כסף בשביל תוכנה אחת, אני משתגע, למה המחיר למוצר הוא כל כך גבוה? איך אני משיג open office , איך מוודא שהתוכנה ריקה מבאגים? אווווווווווופס, אסור לדבר על הורדות בפורום, אנסה במסרים. מי שיכול להוסיף בנושא , אני אשמח, שרון..

ypm

New member
אופן אופיס, זו תוכנה חופשית !

פשוט רושם בגוגל " open office " ותגיע לשני אתרים של הגירסה בעברית (שהופסקה להתעדכן בפברואר 2008) ואת הגירסה באנגלית שממשיכה להתעדכן .

yaeli20

New member
גם אני קניתי ממש עכשיו נייד ראשון ו...

בחנות אמרו לי שאני צריכה לקנות אופיס והתקינו לי אותו בחנות.

yaeli20

New member
תודה ../images/Emo13.gif

כתוב לי בחשבונית 661.5 אבל לא בטוחה אם זה רק האופיס או חבילה שעשו לי בחנות עם עוד דברים...

yaeli20

New member
../images/Emo12.gif אני לא זוכרת... אני לא יודעת... אולי..

אני לא זוכרת...

sb21

New member
אם מורה קונה את התוכנה הוא משלם 94 ש"ח

https://www.scool.co.il/ness/index.asp?id=1085

aשרון

New member
תודה על התגובות..........

חשבתי שזה בא קומפלט עם המחשב. אז מסתבר שלא, איזה אדיוט אני שלא שאלתי בחנות
. ההתקנה היא קלה? אני יכול לקנות רשיון בכל חנות מחשבים שהיא? כמה עולה הרשיון ? איך זה מתבצע מבחינת החברה המשווקת את המחשב? (יש קשר בכלל? ) שרון....

ypm

New member
עדיף לרכוש OEM שכאילו קנית עם הנייד

זה יוזיל לך טיפה עלויות המחיר בסביבות 900 - 1600 ש"ח .

ypm

New member
ההתקנה היא פשוטה למדי

מכניסים CD לוחצים INSTALL וזהו, אך אם תקני OEM זה מגיע ללא CD , את הCD יש להזמין דרך האינטרנט מה שאומר שנחוץ לקנות OEM בחנות שהם יתקינו ולאחר מכן להזמין CD לצורך גיבוי מהאינטרנט . סליחה אם סיבכתי. בברכה

kobi 23

New member
כ"כ מעצבן שתוכנה כזו

עולה כ"כ הרבה כסף .ועוד הם כל שנתיים שלוש מחליפים גירסה ,כאילו מה יש לחדש בתכנה זו. המלצה שלי היא אממם....אסור לכתוב אותה פה מטעמים ברורים או להשתמש באופו אופיס

ypm

New member
.... חמוריקו חמוריקו אין כמוך העולם .....

פחחחח

למעלה