בעיה

hadarhadar7

New member
בעיה

הרבה פעמים שאני ישנה ומנסה להתעורר ואני לא מצליחה-נגיד היום בבוקר זה קרה לי אני חושבת שאני מתעוררת אבל מסתבר שזה חלום ולא באמת התעוררתי ואז יש מן ריווינד כזה ועוד פעם אני קמה מהמיטה יוצאת מהדלת אבל אז מסתבר שרק חלמתי את זה ולא באמת קמתי זה קרה לי בערך 20 פעמים עד שבאמת קמתי באחד מהנסיונות להתעורר בצורה הזויה חלמתי שאני בשיתוק שינה ולא מצליחה לקום ואז הוא נגמר וניסיתי לקום והצלחתי אבל אז הבנתי שאני עדיין ישנה בקיצור הזוי יש לכם איזה רעיונות/טיפים איך אני יכולה להתעורר? כי אני פשוט לא מצליחה

hugothehand

New member
קודם כל נשמי עמוק

הנך חווה יקיצות-כוזבות. בעבורך זו עלולה להיות תופעת-לוואי מעצבנת ומאוסה, אולם אם תלמדי לנצל את התופעה הזו את עשויה להביא עצמך למצב רצוי שבו תחלמי שרשרת של חלומות צלולים. ראשית מילה קטנה של אזהרה: אנשים שאני מכיר בעלי היכולות להקיץ ולהקיץ שנית מבלי להתעורר מצאו את עצמם לבסוף מבלים זמן רב מידי בממלכת טרלה-ללה, קרי הם התייאשו מלנסות ולשים חוצץ בין העירות לבין השינה ובסוף . . . מה לעשות, איבדו את זה. אך אל תדאגי - בשביל זה אני כאן. בתחילת הטקסט שלך ציינת "שאני ישנה ומנסה להתעורר ואני לא מצליחה". זהו השלב שלרוב בא ישירות אחרי שיתוק השינה, השלב שמגיע בתום ההרגשה המפחידה-משהו שישנה נוכחות נוספת מלבדך בחדר . עליך להפנים ש-90% מנסיונות ההתעוררות שלך בשלב הזה יחוו כארוכים במיוחד (התגוששת עם השמיכה והמצעים, מאמץ עילאי לפקיחת העיניים ועוד כל מיני מאבקים בפעולות פשוטות לכאורה), ובסוף הנסיון המתיש את תקיצי אך לא תתעוררי. אחרי שהפנמת זאת עליך לעשות צעד נוסף לעבר החצלול: "בדיקת-עירות-עת-יקיצה". בחרי לך בדיקת-עירות (בדיקת השעה, הדלקה וכיבוי של מתג האור, התבוננות בראי וכן הלאה) ולאחר האבחון נצלי את הזמן בצלילות מרנינה. בהצלחה.

staserman

New member
אתה באמת מכיר ?

אתה באמת מכיר אנשים שהישתגעו בגלל חלומות צלולים ? במה אתה עובד ?

למעלה