בעיה

barsese

New member
בעיה

אני בן 50, בריא, לחץ דם 105 על 75. מסתובב הרבה בעולם. מזה קצת יותר משנה, אחת לחודש בערך עם מחזוריות די קבועה, עולה לי חום הגוף ל38 מעלות כשבאופן נורמלי טמפרטורת הגוף שלי היא 36.2. אני מרגיש צמרמורות, לא מנוזל, לא מקורר, לא כאבים, ופשוט חום שמגיע משום מקום. ערכתי בדיקות דם שנמצאו תקינות, מזה יכול להיות? מה עושים?

Fistandantilos

New member
מתנצל עם פגעתי

הכוונה הייתה להיות ציני וסקפטי לגבי אלוהים שהגיב שם לפניי :) אם לא מצאו שום דבר רפואית נשמע שהמנגנון החיסוני סתם חלש.. הייתי שים לב יותר לתזונה ואורח חיים בריא. אם בא לך אתה יכול לחפש פה איזה מטפל שנשמע לך אמין ויעיל יומטוב שיהיה.

0 אור 0

New member
ברצינות - רק אבחון רציני וסדרת טיפולים באחת

השיטות של הרפואה המשלימה - למשל רפלקסולוגיה או רפואה סינית הניחוש שלי ללא אבחון הוא שיש חוסר איזון מסויים - אולי במערכת ההורמונלית או במערכת האנרגטית. הטיפול יכול לאזן ולהרגיע. -- סתם משהו: אם זו היתה אשה שכותבת , כולם היו ישר עונים לה שידוע שבגיל המעבר יש גלי חום ...

0 אור 0

New member
ועוד הצעה דוקא מהכיוון הקונבנציונלי

כדאי לעשות בדיקות דם במרפאת מטיילים - יתכן שתפסת איזה טפיל באחד מנדודיך ובבדיקות דם רגילות לא מזהים אותו (פשוט בקריאה חוזרת של שאלתך נזכרתי בהתקף החודשי של המלריה)

barsese

New member
למען האמת,

אני אישה שכותבת, אבל יש עוד זמן עד לגיל 50.... כרגע חוגגת 18 :) וכמובן שההודעה בשביל אבא שלי

למעלה