בעיה...

kirillll

New member
מחפש משהוא שיכול לעזור

אני מחפש משהוא שיכול לקנות לי את הכסף של הNX בעד זה שאני ישלח לו כסף בדואר .... רציני מעוד ... לא לנסות לעבוד אלי כי זה לא יעבוד ועם יש משהוא שיכול שידבר איתי בפרטי או פה .

kirillll

New member
שאלה

אך עושים את הקומבינה עם הכרטיסים בPQ בעיר הלגו ??? אפשר לדעת ?

miss_t

New member
למה שלא תעשה את זה לבד?

זה די פשוט ויש הסבר במאמרים(אם אני לא טועה..)

MR Lordi

New member
אבל אתה לא צריך כרטיס אשראי!

יש עוד אפשרות, לשלוח דואר תקרא את המדריך שmiss_t כתבה

kirillll

New member
אה נכון טוב תודה + שאלה

שולחים את זה לחוץ לארץ נכון ??? וחייב לשלוח בדולרים ???? ומה המכיר של שליחה לחוץ לארץ וכמה זמן זה משהוא כבר עשה את זה זה עובד ????

MR Lordi

New member
אוקיי...אז-

אתה שולח לחו"ל אתה משלם בשקלים המחיר הוא בערך 115 ש"ח , תלוי כמה שווה בדולר (כשאתה עושה הזמנה כתוב לך כמה זה עולה) ואתה צריך לשלם גם על דואר רשום, שזה עוד 10 ש"ח נראה לי... וזה מגיע תוך שבועיים עד חודש...אתה תדע מתי זה יגיע כשתיכנס לקאש שופ ותראה שיש לך NX

kirillll

New member
עוד שאלה קטנה

מה אני כותב על המעטפה שזה מגיעה לידים שלהם מאיפו הם יודעם שאני שלחתי ??? סליחה שאני חופר אבל אני צריך לדעת את כול הפרטים הקטנים :)

MR Lordi

New member
אתה כותב:

את הכתובת שלהם...כתוב לך כשאתה עושה את ההזמנה באתר ואת הפרטים שלך- שם, כתובת, מיקוד, מדינה. אני חושב שהם בודקים את הפרטים ... והם יודעים ששלחת כי בתוך המעטפה יחד עם הכסף אתה כותב את שם המשתמש שלך, מספר ההזמנה וService... כתוב לך את הפרטים האלה כשאתה עושה את ההזמנה...

קומבינה?

על מה בדיוק אתה מדבר? לא מכירה שום דבר כזה עם כרטיסים בQP לודי. אלא אם אתה מתכוון למי שיודע להבריח החוצה את הכרטיסים. אין לי מושג איך. הבנתי שזו תוכנת האק....

kirillll

New member
בעיה...

אני לא מצליח לעשות את המשימה של רולי פולי 6 הוא לא נותן לי אותה אני רמה 38

ToryMaster

New member
זו פעם אחרונה שאני מעירה לך

שרשר את ההודעות שלך למקומות המתאימים, או שלפחות תשרשר אותן האחת אל השניה, להבא אנחנו נמחוק.

למעלה