בעיה

בעיה

אני מקווה שיש כאן אנשים טובים שיהיו מוכנים לענות לי. התלבטתי אם לכתוב את ההודעה הזו,אבל היה לי זמן פנוי,אז אמרתי שננסה.ובבקשה,תסלחו לי שזה ארוך. אז ככה: אני בן 25.נראה בסדר.די ביישן (אבל לאף אחד אין מושג שאני כזה-אני פשוט טוב מאוד בלטשטש עובדות.:) :) הביטחון העצמי שלי הוא סביר+.כמו שאצל כל אחד אחר. פעם למעלה,פעם באמצע,פעם למטה-אתם יודעים,תקופות. אבל בסה"כ,אני מרגיש בסדר. הדבר היחידי שמפריע לי,ולא מפריע לי(אני לא יודע איך להתייחס לזה) הוא ש: אף פעם לא היתה לי חברה.אבל גם לא הרגשתי צורך לאחת כזו! בשנות ההתבגרות שלי,קשה לאמר שהיו לי הצלחות עם בנות,הייתי כ"כ ביישן כך שלא הרגשתי אומץ להתחיל עם מישהי ואם כבר שמתי עין על בנות,אז היה מדובר בבנות שנראות פשוט מדהימות.(וכמובן,שלא היה לי סיכוי אצלן.אני מציאותי.וזה לא בגלל חוסר ביטחון. על בנות אחרות (שלא היו שיא היופי) לא כ"כ שמתי לב. בקיצור,הייתי ילד. עברו השנים,ואני לא יודע אם שיכנעתי את עצמי או לא,אבל אני הרגשתי שאני באמת לא זקוק לזוגיות. אני אוהב להיות עם עצמי.יש לי חברים שמידי פעם אני יוצא איתם. אני משתמש הרבה באינטרנט,קורא עיתונים,טלוויזיה,יוצא לפעמים לפאבים,מנוי לכל מיני מקומות ,---בקיצור.בסדר לי. שאני רואה אנשים שנמצאים בזוגיות,אז אני מנסה לחשוב-למה אני לא מרגיש את הצורך בזה?? למה אנשים כ"כ מחפשים זוגיות,ואצלי זה ממש לא מזיז?? לשתף,לספר,לחוות...כלום כלום כלום. עד שלפני שנה בערך,יצא לי לדבר עם מישהי באי סי קיו,דיברנו ודיברנו-על כל מיני דברים (מוזיקה,פוליטיקה,הכרויות,כדורגל,לימודים,מחשבים,מיסטיקה...הכל הכל.) דיברנו במשך שעות,תקופה של 4 חודשים.מבלי לעבור לטלפון.לא יודע למה. באמת הרגשתי איתה כייף.נהנתי כ"כ לדבר איתה. לאט לאט סיפרנו אחד לשני,סודות שלנו ודברים שלא סיפרתי לאף אחד אחר בעולם.(לא שזה סודות של השב"כ,אבל בכל זאת....פעם ראשונה שהרגשתי שיש לי מישהי ששווה להתחבר לאינטרנט בשבילה ולפתוח את האי סי.) ואז,אמרתי שאולי חל בי איזה שינוי,ואני כן יכול "להתאהב" או לפחות,להרגיש צורך בזוגיות,בלשתף,בלספר (הקטע של זיונים לא כ"כ רלוונטיים כי בשביל זה אפשר ללכת לנערות ליווי-ויסלחו לי אלה שנגעלים מזה.לא שאני הולך הרבה.אבל הלכתי 3 פעמים בחיי.היה נחמד וזהו). אז בקיצור,הרגשתי טוב,וחשבתי שחל בי שינוי. ביקשתי ממנה שאולי נחליף תמונות. ובתוך תוכי הרגשתי שגם אם היא לא תהיה שיא היופי (ולצערי,זה כנראה מה שאני מחפש.את היופי בבחורה.כי זה מושך אותי.מה אני יכול לעשות?? :( :( אני אתן לזה צ´אנס כי מדובר בבחורה באמת מדהימה.(שוב,לפי השיחות שלנו באי סיקיו.ואלה היו באמת שיחות מעלפות. היא שלחה לי את התמונה (אחרי 4 חודשים של שיחות מעשירות ומדהימות),ומה להגיד לכם...ראיתי את התמונה-אז ככה: היא לא מכוערת.היא בהחלט בחורה ממוצעת.כמו שרוב הבחורות שאנחנו נתקלים בהן בחיי היום יום שלנו.(בהנחה שאנחנו לא הולכים לאיזה מסיבה בהאומן 17,ששם נמצאות הבחורות הכי מדהימות בעולם) אבל,אחרי שראיתי את התמונה שלה----מייד,אבל מייד הרגשתי כמו שאני תמיד הרגשתי בעבר .שאני לא זקוק לזוגיות. ז"א,אחרי שראיתי אותה,היה לי פחות חשוב לדבר איתה,הרגשתי פחות צורך לשתף אותה,להכיר אותה,לדבר איתה בטלפון...בקיצור,ירד לי ,אבל בגדול!!!!! ואכן,הפסקנו לדבר אחרי יום.פשוט אמרתי לה,מה שאמרתי לה (לא פגעתי בה,לא לדאוג),ובזה הסתיימה שיחתינו. הקטע הוא שלא הרגשתי מועקה או מצב רוח רע חודש אחרי שהפסקנו לדבר. ז"א,בימים הראשונים כן התבאסתי כי חשבתי שהנה ,שיניתי בעצמי משהו, אבל פתאום התברר לי שאני עדיין מייחס חשיבות עליונה למראה החיצוני של בחורה. התנזרתי מהאי ס קיו וצ´טים,לאורך תקופה. חזרתי לזה שוב לפני כמה זמן.הכרתי מישהי.דיברנו חודש.(סתם כי היה לי באמת כיף.לפעמים אחרי יום עבודה עמוס,כייף לדבר עם מישהי) שלחנו תמונות.היא נדלקה עלי מאוד.ואני....ממש לא התלהבתי מהמראה שלה. לא מכוערת.ממוצע.אבל שוב...אותו סיפור!לצערי. עכשיו לסיכום ולשאלה שלי: אני יודע שתגידו שאני: ילדותי ראיית העולם שלי צרה כעולמה של הנמלה שאני לא יודע זוגיות מהי. שמעולם בצורה הזו אני לא אכיר מישהי. ש..אם אתה לא נראה כמו מינימום דוגמן של קסטרו,אז למה שתכיר מישהי שנראית מעל לממוצע. ש..אני עוד צריך להתבגר.ודחוף! שאני אמצא את עצמי גם בגיל 50 במצב הזה. שאני חסר ביטחון שחשוב לי להיראות ליד מישהי פצצה כי הדימוי העצמי שלי נמוך. וכו´ וכו´ וכו´... אז נגיד וכל הדברים האלה נכונים.ואני מודע לזה שזה בעייתי אצלי.אוקיי?? אבל מה לעשות שככה אני מרגיש. אני אגיד את זה ישירות: בשביל זיונים,אני יכול ללכת לנערות ליווי.או פשוט להתנזר,לאונן ..וכל דבר אחר. אז בטח שלא בשביל זה אני ארצה חברה. הכמיהה לזוגיות באה בד"כ ממקום כזה שרוצים, שתהיה מישהי שתביא חיבוק,שתייעץ לך,שתוכלו לצאת ביחד,שיהיה לך את מי לשתף,שתדע שיש מישהי שדואגת לך,שתצחק איתך,שיהיו לכם חוויות ביחד וכו´ וכו´ וכו´---אבל מה לעשות שאני לא זקוק לזה. אני מרגיש שאם הבחורה שאיתי,היא לא שיא היופי (היא לא חייבת להיות דוגמנית.לא להגזים.אבל היא בהחלט חייבת להיות יפה.פשוט יפה.) אין לי כמיהה או צורך בזוגיות. באמת שאין לי. עכשיו בטח תישאל השאלה מה אתה מעדיף ערן: בחורה מדהימה שלא יהיה לך על מה לדבר איתה? לבין בחורה ממוצעת ביופי,אבל שאתה זורם איתה ונהנה להיות איתה....אז התשובה שלי היא : לא זה.ולא זה. ברור שאם היא תהיה הכי מדהימה בעולם,אבל לא יהיה לנו שום דבר במשותף.אז אין לי בכלל מה לעשות איתה. ולגביי האפשרות השנייה שציינתי--היא בכלל לא רלוונטית.כי לא יהיה דבר כזה. וזה המקרה שסיפרתי לכם שקרה באי סי.(עם שתי הבחורות האלה). אז מה לא בסדר אצלי?? למה בתוך תוכי אני לא מרגיש צורך בזוגיות?? למה אני מרגיש כן צורך לעשות מאמץ "ולהיכנס" למערכת יחסים רק עם אחת שתגרה אותי מבחינה חיצונית?(ולא אמרתי שהקשר יושתת רק על סקס!כי בחיים שלי שכבתי בסה"כ עם 3 בחורות.אז אני ממש לא הטיפוס שמחפש זיונים,אני ממש לא כזה שיטחי. ברור לי שהיא חייבת למשוך אותי מינית,כי אז מה ההבדל בין ידידה לחברה. לא שיש לי הרבה ידידות (כאילו יכלו להיות לי.והרבה.אבל,שוב...אני לא מרגיש צורך באוזן קשבת.למרות,שלפי השיחות באי סי קיו...מסתבר שזה כן נעים לי. אבל בתנאי"שהאוזן הקשבת הזו" היא מישהי שמדליקה אותי חיצונית. אני לא אשקר,וגם אם אין לי ביטחון כמו של איזה דוגמן עולמי,אני מרגיש בתוך תוכי שאני כן בחור יפה.ואולי בגלל זה,אני מרגיש שכאילו אני כן יכול להשיג את זה מתישהוא. אז בקיצור,חברים שלי--מה דפוק בי? ולמה אני לא יכול להיות כמו כל האנשים בעולם הזה?:( להתחתן וליצור זוגיות עם בחורה שלא נראית כמו מיליון דולר (כמו שבד"כ כולם עושים),ובמשך החיים להמשיך להסתכל,לפנטז,על בחורות מדהימות שנמצאות לידינו. מיואש טיפה.אבל מת להבין את הראש המעוות שלי. או יותר נכון.את הנפש שלי. דרך אגב: הייתי בכמה שיחות עם איש מקצוע במשך חודשיים-והפסקתי. כי זה לא ממש הועיל לי.חשבתי שאולי אם אני אדבר עם מישהו ,ואעורר איזשהו דיון בנושא הזה (שמבחינתי הוא די אינטימי),זה יבהיר לי כמה דברים על עצמי. אבל,מסתבר שזה היה סתם. סתם .פשוט סתם.

חכה, חכה עד

שאיזה כלפתה תתפוס אותך. אז לא תדע מאיפה זה בא לך. ולבעיה שלך, אספר לך סיפור לפני המון המון שנים כשהייתי לקראת שיחרור מהצבא אחד מהחברה הוציא תמונות (אתה יודע) של החברה של החברה וכל מיני חברות של..... היתה שם תמונה של אחת מדהימה ביקשתי ממנו את התמונה (רק לראות) והוא מיד אמר "אין לך סיכוי" לא שחשבתי שיש לי סיכוי אבל אמרתי לו שהיא מעניינת אותי ושישיג לי את הטלפון החברה מיד נכנסו למוד של הימורים. קיבלתי את הטלפון שלה וכן תתפלא יצאנו 11 חודש. אחרי שכל העיר ראתה אותי איתה במשך כשנה כבר לא היתה לי בעיה לצאת עם כל בחורה שרציתי. (בלי להשתחצן) יצאתי עם רבות אך חברות היו לי מעט, כנראה היתה לי בעיה הדומה לשלך לא כל אחת עניינה אותי. לכן אל תתיחס להרגשה שלך, אם יש מישהי המעניינת אותך נסה את מזלך, במקרה הכי גרוע היא תגיד לך לא תודה.

האלי

New member
אם אין בעיה אז מה הבעיה?

או שיש בעיה שלא סיפרת עליה? אולי יש איזו בעיה שאתה לא רוצה להודות בה? לדעתי, אם טוב לך עם עצמך תטפח את זה. לדעתי, אם אתה מרגיש טוב, הכל טוב. זה מה שרצית? חותמת שאתה בסדר? - קיבלת. שלך, האלי.

ערן היקר..... התשובה בגוף השאלה...

קודם כל הרשה לי לברך אותך על דרך הצגת השאלה, נראה לי שיש בה הרבה יושר, כנות ואומץ..... לא קל לבוא ולספר את הדברים, לפתוח קלפים מה שנקרא. אני פה חדשה דנדשה ועדיין לא פתחתי אפילו קלף... אני חושבת שחצי מהפיתרון כבר נמצא אצלך..... אתה יודע מי אתה, מודע ל"בעייה" שלך ויודע מה אתה רוצה או לפחות מה מעורר בך את החשק ומזרים לך אנדנלין בדם. אין לך בעייה, לדעתי. גם המח שלך לא מעוות. אינטרנט...... כן... אינטרנט... מקום גדול האינטרנט הזה. אתה בורח מהעולם, פוגש אנשים מכל מקום, בכל זמן ואפילו לא צריך לעשות צעד אחד מחוץ לבית, אין צורך להתגנדר להתייפייף..... אתה מי שאתה מציג. ערן, אתה לא רוצה אחת שתהיה כוסית מדהימה יפייפיה שאין לך מה לעשות איתה, נושאי שיחה מעניינים ומשותפים ומצד שני אתה לא רוצה מישהי ממוצעת ביופי אבל שיהיה לך כייף להיות איתה ותרצה לפגוש אותה בסוף יום עבודה. אני שואלת ב ע ד י נ ו ת, מה קורה כשאתה רואה גבר מושך בסביבה???? חשבת על זה? באמת בלי לפגוע!!! ייתכן ואתה מעסיק את עצמך יותר מידיי בשאלה הזו, למה אני לא מרגיש צורך בזוגיות.... חומד, זה בסדר, אתה לא חייב לרצות כרגע בזוגיות. הצורך בזוגיות קיים בכל אחד ולא משנה אם הוא הטרוסקסואלי או הומוסקסואלי הוא פשוט צורך לזוגיות. טובים השניים מן האחד איש חכם אמר... יבוא יום, כשלא תשים לב לזה ומישהי תפיל אותך מהקרשים..... ואתה תתפלא לראות שהיא לא יפייפיה מדהימה (ואוליי כן) אבל היא תרעיד לך איזה מיתר בלב שלא ידעת שהוא קיים... פתאום יתחילו לך פרפרים בבטן, יהיה לך מן קליק כזה שיסובב לך תסוויץ´. לא בכח. כשזה יבוא זה יבוא... זה גם בסדר להגיד שאתה נמשך למישהי שהחיצוניות שלך מושכת, מה רע בזה??? א ב ל האם זה בא למלא על איזה חוסר מגיל ההתבגרות...... אתה מנסה להוכיח משהו לעצמך שאותן בנות מדהימות שלא הסתכלו לכיוון שלך אז יכולות ליפול בקסמיך עכשיו???? האם אתה נמצא באיזה מירוץ נגד הזמן????? זה יגיע, ואתה יודע מה, אני חושבת שהיא תמצא אותך לפני שאתה תמצא אותה... היא תסובב אותך, תרעיד לך ת´לב ולפני שתשים לב..... תתאהב.. בהצלחה.....

את שואלת בצורה עדינה...:) :)

אם אני הומו??? אז אני לא.ממש לא. וראיתי בחורים יפים שהיו מטר לידי,ולא הרגשתי צורך לשכב איתם או לדבר איתם . אם הייתי מסתיר את היותי הומו,אז לפחות היו לי כמה ידידים כוסונים שהייתי מדבר איתם,יוצא איתם,הולך לישון אצלם,יוצא לטיולים איתם ומשתף אותם בחיים שלי---אבל אין לי כאלה.מהסיבה הפשוטה שאני לא רוצה. בדיוק כמו שעם בחורות. אבל זה משתנה שהבחורה היא מדהימה. אולי זה קשור לעבר שלי??...לא יודע.לא חושב

תיקון טעות - ערן.....

לא שאלתי אם אתה הומו....... שאלתי מה זה עושה לך לראות אותם..... בשביל ההשוואה בין נשים לגברים... אם גברים לא עושים לך את זה ואין לך צורך בזוגיות, לפחות כרגע, כנראה שאתה עדיין לא בשל לזוגיות. כשתהייה בשל ובאופן טבעי תרצה את דור ההמשך שלך אני מניחה שזה ישתנה. אוליי זה כן קשור בעברך כמו שאמרתי בתשובתי הקודמת. לעניין היופי שמפיל אותך מידי פעם.... כל דבר בחיים נמדד בסולמות מסויימים....
רעידות אדמה בסולם ריכטר
אינטליגנציה, היה מי שהמציא על הפסיכומטרי.... ויש עוד כהנה וכהנה... גם היופי מדורג בסולם אך להבדיל מהסולמות האוניברסליים, פה מדובר בסולם אישי אינדוודואלי.. יום אחד תבין שהסולם הזה אמנם חשוב אך לא עיקרי יותר בחיינו....

אטיוד5

Active member
אז ככה

אתה רוצה רק יפיפיות. אז לך על זה. איפה יש יפיפיות? בפתח של סוכנות דוגמניות. בכניסה האחורית לבית ליסין. בחדר כוסיות ב IOL. בכניסה הקדמית לדיסקו לוהט. בסוכנות שידוכים. הקיצור, לא יודע. הכי טוב - תקבל את זה שהראש שלך דפוק ומעוות כמו שאמרת. זה מה שיש לך. תחיה עם זה. לא כולנו "נורמלים". זה בסדר גם להיות קצת "לא נורמלי". במוקדם או מאוחר תיתקל בבחורה ממוצעת פלוס עד יפה, ואם גם יהיה קליק, אז הכל יהיה בסדר. ואם לא, אז לא. תישאר רווק. לא סוף העולם. גם יכול להיות שעם הזמן הדרישות שלך תתמתננה. תסתפק בבחורה ממוצעת. כמו בת השכן. אמרו לי שחלקן מצוינות. מצוינות. ממש כף. צ´מע לי - אלה שניראות ממוצעות - אלה הכי טובות. היפות - האף שלהן בעננים. התרגלו שתשרת אותן ותרוץ אחריהן. המכוערות - מרירות בצדק ופמיניסטיות בעל כורחן. הממוצעות - אלה הנורמליות. אני ממליץ בחום. ולחבר´ה - לא לרדת עלי על ההכללות. חחחחחחחחחחח.

מייקי69

New member
טוב, נו, אתה רציני?

אתה פורש במיליון מילים איזו בעיה, ואומר שאין לך בעיה. ראבאק! יש או אין? לדעתי - יש ! גם לדעתך יש ! עובדה, שמת כותרת בת מילה אחת "בעיה". אז יש? אין? יש? אין? וכשה"בעיה" הזותי ש"אין" לך, עיצבנה אותך, הלכת לייעוץ / טיפול וכאלה. ושם - בטח נגעו בה ב"אין-בעיה" שלך - וישר הבנת שזה "סתם סתם סתם". ערן, הנה מספר שלבים עבורך: 1. יש בעיה. נו, בוא נגיד את זה ביחד. יש בעיה. קודם כל תודה בפני עצמך שיש בעיה. היה ועברת את שלב א´ בהצלחה (מה שאני לא בטוחה.) הנה שלב ב´: 2. מה הבעיה? - רוצה את התשובה שלי למה בעיה? אני חושבת שאתה פוחד. פוחד מקשר. פוחד שיכנסו לך לנשמה. שיראו לך מתחת לעור. פוחד. אגב, אתה לא היחיד. יש עוד מיליון כמוך, במינונים שונים. מה שעושה אותך אחלה נורמאלי בעולם. 3. אי אפשר ללמוד לשחות, או ללמוד "לא לטבוע" בלי להרטיב את הרגליים. אז תרטיב, יקירי ! פעם הבאה שמצאת לך דיבור עם מישהי, והיא באמת משהו משהו, כפי שהתנסחת, פגוש אותה. מנסיון, תמיד יש נפילה קטנה כשנפגשים אחרי דיבור וירטואלי. כן כן. מתחילים מחדש. אז נופלים קצת ו... הופה. מתחילים להרים את הקשר הנעים, הקרוב, לאט לאט. לא חייבים להתחתן - בשלב הראשון. רק לדבר. למצוא את הקשר שהיה וירטואלי - שנוצר וקיים - בחיים האמיתיים. ועוד מנסיון. תמונות לא אומרות מאום. עד שלא תסתכל לה בעיניים, לא תוכל לדעת. ושוב - אל תעשה "ויברח" על ההתחלה. מקסימום תגיד לעצמך שאתה הולך לפגוש חבר טוב. זה הכל. מה מפחיד בזה? כבר סיפרת לה הכל. כבר הנחת לה להכיר אותך - האמיתי. אז עכשיו זה רק כזה - מפגש נעים. החיפוש אחרי "חתיכות" זה סתם תירוץ. נו, מה, אתה לא יודע? אתה יודע כמה חברות יש לי שהציפורן של ההוא, לא מצאה חן להן? שלא לדבר על צבע העיניים וגודל הישבן? הכל תירוצים. בקיצור: אם תבין שיש בעיה, שאתה כ-ן רוצה להיות באיזה קשר עם מישהי. אם תשכיל לראות שאתה קצת חושש (ושוב, אתה ממש לא היחיד שהמציא את זה), אם תחליט שבעור שיניך, אתה נפגש ויהי מה. לא משנה איך היא נראית. מתוך מטרה ליצור קשר כלשהו. חברותי, נעים, ידידותי, מה שבא לך.... אם תעבור את כל זה - תחזור לכאן ונמשיך. טיפ לדרך ! ערן, לכל אחד מאיתנו, גם לי, יש את השדונים הקטנים האלה שאנחנו רוצים או לא רוצים להכיר בקיומם. חלק מאיתנו מודים בקיומם. חלק אחר גם בונה מסלול מפורט של "לוחמה בטירור" נגדם. חלק אחר מאיתנו בונה מסלול ארוך שעוקף אותם. אבל העיקר זה לראות להם בעיניים, לעשות להם בווווווווו, ולא להתעלם מהם. אם תתעלם - הם יבואו ויאכלו אותך האם ! מייקי-מגרשת-השדים

טשטושה

New member
כמה קטנות בשבילך ילד....

הטעם שלך היום - ישתנה ודאי מחר... מה שיפה בעיניך היום עשוי להיות מכוער מחר... המממממ אני ממליצה לך בחום ללכת על דברים קבועים ויציבים יותר אף כי ביננו..... נוכחתי לדעת שגם מה שאמור להיות יציב וקבוע - אף הוא קורא עלינו תיגר ומשתנה בחיים ללא כל הודעה מוקדמת. קאט - דה - בול
לך עם מה שהבטן אומרת חפש את דרך האמת אם על הדרך, האמת גם מקושטת ביפי הטבע -----> מה טובו אהליך יעקב... כל השאר...... זניח, שקוף ודליל עד מאוד.. טש

בונהם

New member
תגובת לטשטש

טשטש בוקר קסום לך. עם הוא ילך על דברים קבועים ומסודרים יהייה לו מאוד משעמם בחיים,כול העיניין הוא בספונטניות ,ובגיוון. וגם מכוער-מחר יכול ליהיות מעניין ומסקרן. לסיכום הכי טוב זה ליזרום וללכת בכייף עם מה שבראש.

קורין1

New member
מייקי, את גדולה..... חסכת לי המון..

דיו במחשב אוהבת אותך פסיכולוגית מקסימה

Amir33

New member
לפי גוף ההודעה

אתה לא צריך אף אחד! מה זה המונולוג הזה? שואל ועונה, עונה ושואל שואל ועונה, עונה ושואל....

russo1

New member
אם לשפוט על פי מה שכתבת

זה לא שאתה לא זקוק לזוגיות אתה פשוט מפחד מזוגיות. משום מה אתה נמשך רק אל מי שלא יכולה להיות מושגת על ידך. אם היא אחת מושלמת שלא תשים עליך, אתה נמשך אליה. אם היא באינטרנט ולא אחת מציאותית, אתה ממש נהנה לשוחח איתה. אבל ברגע שהיא הופכת למשהו אמיתי, ברגע שהיא שולחת תמונה ואולי אפילו מעוניינת לפגוש אותך, באותו רגע אתה ננעל חזרה בתוך עצמך. אני במקומך הייתי עושה שני דברים 1. מכריח את עצמי לעבור את המחסום כלומר, אם הכרת מישהי באינטרנט ויש לכם קשר טוב וכיפי, אל תעצור את העניין אחרי שלב התמונה. למרות שאיבדת את החשק, למרות שאתה כבר לא ממש רוצה תכריח את עצמך להיפגש איתה. תקבע לעצמך מינימום של חודשיים בחברתה. תצא איתה, תשוחח איתה, תחבק אותה, תבנה את הקשר איתה. בקיצור, תכריח את עצמך לעבור את המחסום, אני מאמין שאחרי שתגלה את הזוגיות ותראה שאתה לא נפגע ממנה יהיו הדברים יותר קלים. 2. יעוץ מקצועי אני מבין שכבר ניסית כזה וזה לא עזר. אז מה? תאר לך שהיית חולה והרופא לא היה פותר לך את הבעיה. נכון שהיית מנסה רופא אחר? אותו הדבר כאן. אם זה שניסית לא עזר, חפש אחד טוב יותר. חפש סדנא שתעזר לך, חפש שיטה אחרת שעדיין לא ניסית. אל תיתן לפסיכולוג אחד שכשל לשכנע אותך שאין תקוה. צא מתוך נקודת הנחה שאתה בסדר וזה פשוט הוא שלא מספיק טוב בשבילך

אני מסכימה עם כל מילה של רוסו.

קראתי כמה פעמים את ההודעה שלך ערן אבל לא ידעתי איך לנסח את מה שאני חושבת. רוסו הביע את דעתי היטב.

למעלה