עכשיו מתעוררת הסקרנות שלי
אבל לפני שנטפל בסקרנות שלי, אני רוצה להשיב על השאלה שלך. אני מאמין שכולנו משתנים. כולנו משתנים כל הזמן. אם אתה ממש רוצה לראות אנשים שלא משתנים אוכל להראות לך היכן הם נמצאים. שורות שורות, ורבים. אדם פועל מתוך הפנימיות שלו, מתוך האמונות העמוקות ביותר שלו, גם כאשר אין קשר בין המציאות לאמונות שלו. גם אתה מתנהל היום לפי האמונות העמוקות ביותר שלך, גם אם אין קשר בינן למציאות. כאשר אתה כותב לי: "לא אוכל להתשנות כי אלו דברים שטבועים באופי שלי.ואם אשתנה זו תהיה הצגה, ולא דרך התנהגות טבעית." אני חושב על האמונות העמוקות ביותר שלך שמשתקפות במשפט הזה. אז מה אני רואה? 1. התכונות הללו הן דברים שטבועים באופי שלך. 2. אם תשתנה זו תהיה הצגה. 3. הצגה אינה דרך התנהגות טבעית. 4. לא תוכל להשתנות. וההגיון המוצג הוא: כיון ש(1) לכן (2). (2) זה כמו (3). כיוון ש(2/3) לכן 4. אתה רוצה לנסות לבחון את הדברירם שוב? קח לך את הזמן שלך (תמיד אשמח להגיב לדברים בצורה ישירה - הפעם אולי תרצה לבחון את הדברים שוב לפני שאגיב) אז, אחרי שאמרתי את מה שהיה לי בתשובה לשאלה שלך, בוא נסתקרן ביחד. אה, גם כאן יש לי הקדמה קטנה. אתה יודע, אילו היו מבקשים ממני לעשות את מה שאני ביקשתי ממך לעשות - היה יוצא משהו אחר לגמריר, ואני חושב שגם אתה תסכים עם זה. בעצם, כל אחד שהיה מנסה לרשום את מה שאתה רשמת היה יוצא עם רשימה אחרת לחלוטין. המסר שאני מעוניין לשקף לך כאן הוא שמה שתיארת קיים עכשיו בפנימיות שלך,זה בעצם שיקוף החוצה של דברים שטבועים בך, רק "קצת" חסומים. בוא נמשיך לעבוד. ברשותך אני רוצה לשאול עוד קצת על איך אתה רואה את עצמך בעתיד. מה שכתבת עד עכשיו נותן לנו תמונה מהימנה על המחוזות בהם אתה מעוניין להשתנות. עכשיו אני מזמין אותך לשים את מה שתיארת בתוך עולם תוכן. יש בזה עבודה ואני מקווה שתמצא בה סיפוק. אני רוצה להכיר יותר טוב את אותו ניטו שבעתיד. עכשיו יש לנו אפשרות להמשיך במספר מסלולים שונים, אשתף אותך ותספר לי איך היית מעדיף להתקדם. נראה לי שנעבור בכל אחד מהמסלולים, אבל יתכן שיש לך העדפה - הרי הם לפניך. 1. ניתן להשקיע עבודה בהבנת האמונות העמוקות ביותר שלך הנוגעות להתנהלות שלך. 2. ניתן להשקיע עבודה בהבנת העניין שלך ביכולות ומה תפיק מהן. 3. ניתן להשקיע עבודה בהכרה של מה שאתה רוצה להיות, מעבר למה שכבר כתבת. 4. ניתן להשקיע עבודה בהתאמת תפיסת העולם העכשווית שלך לתפיסת העולם הרצויה לך. אל תדאג, אתה לא נמצא במצב של בחירה בין האחד לשני. כל מה שאני מבקש ממך זה שתבחר אם אתה רוצה כל אחד מהמסלולים, ובאיזה סדר אתה רוצה אותם. תתעלם מהקטע האחרון שכתבתי לפני הצגת המסלולים. אני משאיר אותו רשום רק כדי שתקבל מושג על הכיוון שלפי בחירתך נוכל להמשיך בו. ההזמנה אינה רשומה בצורה בשלה לעשייה, רק להיכרות. שבוע טוב איציק