בעיה..(?)

GPBR

New member
בעיה..(?)

טוב.. אני חושבת שזה הולך להיות קצת ארוך :/ אממ קודם כל , אני חדשה פה^^ אני בת 14 וחצי מרעננה. אוקי זאת הבעיה שלי: אם לא שמתם לב (למרות שאי אפשר ממש להתעלם מזה) הרבה אוהבים פה את הלהקה. כשאני אומרת "אוהבים את הלהקה" אני יותר מתכוונת לרוב האנשים (*תיקון טעות: רוב הבנות*) אוהבות את פיט. באמת שאין לי בעיה עם אהבה. זה דבר מדהים וכיף אבל די. (!) אני לא יכולה יותר. "פיט הכוסון" "פיט תעשה לי ילד" "פיט הסקסי" "פיט ה.. דיי כבר! פול אאוט בוי כל כך טובים לדעתי וזה פשוט לא מעניין אתכן. אתם רק רוצות לראות את "פיט הסווו מושי מושלםםםםםם לייק שיואווו"!! זה כל כך מעצבן !! אתן לא מקשיבות למוסיקה ולא מקשיבות למילים!! אני מתערבת איתכם שחצי ממכן אפילו לא יודעות מי אלה שאר האנשים בלהקה!! לג'ו פטריק ואנדי לא מגיע שיעריצו אותם? שידברו על כך שהם כל כך מוכשרים ?? (לא כמה שהם יפים וכוסונים-.-). אני ממש מעודדת אהבה. אבל זה הגיע למידות כל כך גדולות שזה פשוט כל כך מושפל כמה שאתם מעריצים להקה (או יותר נכון בן אדם) על פי המראה שלו! אתן בטח לא יודעות על מה הוא מנגן מרוב הטפשות שלכן! אם לא הייתי מכירה את הלהקה והייתי נכנסת לפורום שלהם הייתי חושבת שזה לא להקה וזה זמר בקריירת סולו שהוא מן הסתם , פיט. אין הרבה מעריצים של פוב בארץ. (לצערי המאד מאד מאד מאד מאד רב) ואם כבר יש מעריצים אז הם בנות בנות 11 שיודעות רק פזמון של שיר אחד שלהם , מכירות רק את פיט (או יותר נכון את מכירות רק את המראה שלו) ולא יודעות מי אלה האנשים האחרים שנתקעים לו באמצע ההופעה על הבמה! (שמן הסתם הם שאר הלהקה =.=) זה כל כך מגעיל עד שזה הגיע לרמה שאם הם יבואו מתישהו (ואין הרבה סיכויים שדבר כזה יקרה :( ) אני כל כך מפחדת ללכת מרוב האי נעימות שם. בגלל שכולם יצעקו "פיט! פיט!" ולא ישימו לב לשאר האנשים שקורעים ת'תחת ומוציאים את הנשמה על הבמה רק בשבילכם. זה פשוט מגעיל. תחשבו על מה שאמרתי. נ.ב - אני יודעת שפטריק אמר שטוב לו ככה שפיט הוא זה שמקדם את הלהקה. אבל באמת, תנו לשאר הלהקה קצת יותר כבוד! מזעזע פשוט מה שקורה פה. מקווה שכמה אנשים יתיחסו לזה ברצינות...נאצה תתקבל בברכה!

DontWakeMeUp

New member
אני לא יחפור על זה..

"אני מתערבת איתכם שחצי ממכן אפילו לא יודעות מי אלה שאר האנשים בלהקה!!" זה ממש עצבן אותי, את חדשה וברוכה הבאה.. את לא יכולה להגיד שאנחנו לא מכירות אף אחד כי את לא מכירה אותנו... וואי $#%&^*%%)*&)^$*^)%*)) מוציאה עצבים כדי לא להוציא עלייך! וחפרנו כבר על הנושא הזה, לכי כמה דפים אחורה תראי דיון ושרשורים שלמים על זה. השתלבות נעימה.

GPBR

New member
><

טוב האמת היא שבטח רובכן כן מכירות את שאר הלהקה.( המשפט שכתבתי מוסיף לדרמתיות אז רציתי לכתוב אותו XD) אבל מתמקדות פפיט. וממש אין לי בעיה עם זה אבל תשמרו על פרופורציות נכונות. נגיד אני , אני אוהבת את פטריק. ולא אכפת לי כמה יגידו לי שהוא שמן , ונראה כמו קוף , קירח , מזיע.. אני אוהבת אותו וכן. גמאני לפעמים מושפלת (טוב, יותר נכון כמעט כל יום) ובוכה שעות שלמות על כמה שאני אוהבת את הלהקה. אבל אני שומרת על הפרופורציות. אני חושבת שעות גם על שאר הלהקה. ובודקת גם עליהם מידע. אני רק מבקשת להתייחס גם אל שאר הלהקה. זהו (יואו התלהבתי מההדגשים><)

הוא לא ניראה כמו קוף!

פטריקק הוא אחד האנדים המוכשרים ביותר שיצא לי לשמוע..הוא לא שמן לא קוף קירח בקטנה XD זה שקסי לו [ = טובב נוו מזיע זה בגלל שהוא שר כ"כ מדהים שהוא משחר רהמון אנרגיות בהופועות הוא גם מנגן על גיטרה וזה די קשה..

mori mor1

New member
כל הכבוד לך!!!XDD

(אני איתךךךך!!! כמה פעמים אפשר לשמוע שפיט הוא הכי יפה וכל זה יש גם את אנדי וג'ו ופטריק ופטריק הוא ממש ממש יפה בעיני והוא שר מדהים והוא ממש כישרוני ולא מעניין אותי כמה ישפילו אותו על זה שהוא שמן והכול כי ברגע שהוא ירזה לא נראה לי יראו את פיט ממטרXDD{בנות לא להתפרץ על זה שאמרתי את זה בבקשה !} ברוכה הבאה ואני שמחה שהצטרפת כי אין הרבה אוהבות פטריק בארץ

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וד"א ברוכה הבאה=] אני קצת ימשיך את מה שנאמר מקודם, שמבלי להכיר אותנו אי אפשר לשפוט אותנו, וכולנו אוהבות את כ-ו-ל הלהקה כולל פטריק, אנדי וג'ו. זה שיש בנות שאומרות שפיט חתיך-זה נכון, אבל לא חסרות בנות שגם אומרות שפטריק כוסון, אנדי תעשה לי ילד וכאלה... ואם יש בנות שאוהבות את פיט ולא את שאר הלהקה-שיהיה להן בכיף, אבל לא נראה לי שיש כאן כאלה כי זה פורום פול אאוט בוי ולא פורום פיט. השתלבות נעימה

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif ג'ווו תעשה לי ילדדדדד

סתם רציתי להדגיש את זה שיש גם כאלה

chen010189

New member
ועוד ימשיכו לחפור על הנושא הזה הרבה....

כי כל האנשים האלה חושבים שהם חכמים גדולים והם לא מבינים לאן הם נכנסו. חושבים שכל הפאקצות התאגדו פה ובנו פורום במקום לקרוא קצת בטאגליינס, מאמרים, לראות שאנחנו דווקא שייכים למעריצים האמיתיים. שיהיה להם בכיף כמו שכבר כתבתי להיא...אני שמה זין על כולם. אם אני רואה תמונה שווה של פיט ובא לי להגיב עליה כמו שצריך, אני אגיב כמו שצריך ושיקראו לי איך שיקראו. ואין מה לעשות כשנסיים להתעצבן מהשטויות האלה נצטרך ללמוד להתעלם מהודעות כאלה כמו שמתעלמים לפעמים מההודעות של תפוז אנשים............

JustEden

New member
../images/Emo203.gifיש לי רק שאלה אחת...

למה את מכלילה וחושבת שכולן אוהבות רק את פיט? אני באופן אישי - אוהבת את הלהקה עצמה בגלל השירים שהם כותבים והמוזיקה שהם יוצרים. וסליחה שאני אומרת לך את זה, אבל מי עשה אותך אלוהים שתרשמי דבר כזה: אתן בטח לא יודעות על מה הוא מנגן מרוב הטפשות שלכן!?

chen010189

New member
גם אני לא ראיתי את זה, לא קראתי את כל מה שהיא

רשמה. זה פשוט חוזר על עצמו. הייתי מוותרת על החלק של הנימה האופטימית בסוף ההודעה שלי אם הייתי טורחת לקרוא את זה. מזכיר לי את השרשור שהיה פה על אשלי שאלו מה דעתנו על הניתוח שלה אז הגבנו לשאלה ואז התחילו לצאת עלינו שאנחנו מתעסקות במראה שלה כי אנחנו נורא אובססיביות לפיט ושאנחנו צריכות להפנים שהוא לא יהיה שלנו. לא כי פשוט עד אותו היום שברתי את הראש איך לספר לאמא שלי שאני רוצה להתגייר לכבודו. בסוף יוצא שכל החכמולוגים האלה יוצאים יותר מטומטמים מהפאקצות הצווחניות האלה (שאף אחת כזאת לא כותבת בפורום, אז אין לי מושג למה אנחנו סובלים את כל המכות) יהיה טוב נו. פיטוש (סורי, GO קראו לו ככה. זה פשוט התאים
)

chen010189

New member
אויש איך אתם אוהבים לטחון את הנושא

שכל אחת תעריץ את מי שבא לה וכמה שבא לה. "לג'ו פטריק ואנדי לא מגיע שיעריצו אותם? שידברו על כך שהם כל כך מוכשרים ??" לא, כי אז יתחילו לחפור על זה שיש לג'ו פטריק ואנדי יותר מדי מעריצות שלא יודעים איך קוראים לבסיסט של הלהקה כי הן עסוקות רק בהם, לא יודעות איך קוראים לשירים ואולי בדרך לא יודעות שהם להקה בכלל. כאילו וואלה תתחילו לצאת מהסרט שלכם, אנחנו כבר בשנות ה2000, מכירים טוב מאוד את עניין ההערצה. בכל להקה וכמעט לכל בת יש את הפייבוריט שלה. אז לבוא ולהכליל ולהגיד שאולי אנחנו בכלל לא מכירים את הלהקה עצמה זה סתם לכלוך. ונצא מנקודת הנחה שאי שם על כד"א יש את קבוצת הבנות שבאמת מעריצות רק את פיט ולא מכירות את הלהקה. מישהו בכלל אמר שהן רוצות להכיר? להוציא מקרים בהם בנות כאלה מכריזות על עצמן שהן "מעריצות מספר 1 של פוב", לא. יש כאלה שבאמת לא מכירות, אבל גם לא מתיימרות להכיר. הן פשוט ראו כמה תמונות, החליטו שהוא חתיך ולא מתביישות להפגין את זה. זה כמו שאני אומרת שוויליאם באקט שווה ואני בכלל לא מקשיבה לTAI, לא מכירה את החבר'ה האחרים ולא מתיימרת להכיר. ראיתי אותו בקליפ של קוברה סטארשיפ לסנייקס און אה פליין וזהו ובזה זה נגמר. אולי זאת לא השוואה כל כך טובה כי אני לא מעריצה אותו, אבל את העיקרון הבנתם. "אני כל כך מפחדת ללכת מרוב האי נעימות שם. בגלל שכולם יצעקו "פיט! פיט!" ולא ישימו לב לשאר האנשים שקורעים ת'תחת ומוציאים את הנשמה על הבמה רק בשבילכם." אז אני מבינה שלא קראת ביקורות הופעות עד היום ולא ראית תמונות וקטעי וידאו בטלוויזיה כדי להבין שזה קורה כמעט לכל הלהקות. את ושאר האנשים יכולים לקבל את זה איך שבא להם. נאצה, תגובה, הערה, הארה, אני לא יודעת. אני רק יודעת שנמאס לי שכל שני וחמישי בא לפה מישהו חדש בטענה שנמאס לו מהמעריצות של פיט. כמה מתבגרות שיש להן מושא הערצה (ווואלה עד כמה שידוע לי זה משהו שגרתי אצל בנות בגיל ההתבגרות) שבמקרה קוראים לו פיט וונטז. דיי ראבק זה כבר הגיע למצב שאם אני מגיבה לתמונה שלו ב"כן הוא שווה" או כל תגובה בסגנון, ישר מקטלגים אותי כ"מעריצה פאנטית של פיט שבטח לא מכירה חצי מהשירים!" וזה קרה כשהגעתי לפורום, וזה היה מעצבן. אבל אני שמה זין על חצי מזה ואם אני רואה תמונה שווה של פיט, אז אני אמשיך להגיב ככה. ואם בא לי אני גם אוסיף אלף סימני קריאה. תתחילו להשלים עם דברים איך שהם במקום להתלונן 700 פעם ולמלא את הפורום בהודעות עם אותו תוכן. זה אתם חושבים פחות מעצבן? ואני כתבתי את ההודעה ברבים כי התייחסתי לכל מי שאוהב לחפור על הנושא ולא ספציפית אלייך...אם בכלל הגעת לשורה הזאת, אם כן אז כפיים ובואי נסיים בנימה אופטימית של נעים מאוד, אני חן. בת 19, לא 11. מתה על פוב, על כולם, ועל השירים שלהם עוד יותר. חיפאית... לילה טוב וחלומות נטולי פיט

chen010189

New member
האמת שזה היה מופנה אליה

בניגוד לשאר ההודעה שפנתה לכל החכמולוגים סטייל היא. אבל קבלי פירגון

DontWakeMeUp

New member
אני יודעת../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

קבלי פירגון בחזרה
את יודעת שרוב המסרים שלי זה ממך

chen010189

New member
חחחחחחחחחח

על סווארז, מזל שבאמת לא מגהקים כשמדברים עליך אחרת המצב שלו היה רע.......ובמקום שיהיה לי מה להגיד על נייט

GPBR

New member
..

אז בואו נסכם שרובנו (וטוב שכך) מכירים את כל הלקה ואוהבים אותם מאד מאד מאד. אבל אתם לא יכולים להגיד שבבצפר שלכם אין אנשים שאתם פשוט רוצים לרצוח כי הם החליטו "פתאום" שהם אוהבים את הלהקה שאתם אוהבים ומתוך הלהקה מכירים רק בן אדם אחד. ההודעה שלי מיועדת להם -.- ועם כל השאר , אני מסכימה :) אז , סלחו לי אך עלי להתפנות לעשות שיעורים בהיסטוריה באמצע הלילה..>< בגיאוגרפיה אני יעתיק מחר. לילט.

למעלה