בעיה..=\

Osad 17

New member
בעיה..=\

מקורה אנשים? יש לי בעיה..ואני צריך אותכן,הבנות,שרק אתן מבינות את עצמכן! וגם זה לא בטוח.. אני בקטע עם ידידה\חברה,איך שתקראו לזה. הילדה שנה מתחתיי,נראית טוב[לטעמי חח ] אממ ואופי סבבה לגמריי! הבעיה היחידה היא שלא יוצא לנו להיפגש! ואנחנו גרים באותו רחוב!!!!!! כל פעם היא בערך דופקת ברז,ובסוף מבטלת.. אבל כשאנחנו מתכתבים בהודעות ובמסנג'ר היא יכולה להיות הכי כיפית בעולם,ואומרת שהיא רוצה להיפגש,אבל זה נראה כאילו אין לה אומץ.. עכשיו נפגשנו כמה פעמים,ברור שהשיחה יותר זורמת במסנג'ר וההודעות,כי זה תמיד ככה.. אבל זה לא סיבה לא להיפגש לא? בקיצור,זה מסתכל,אני רוצה לראות אותה! ולא יוצא לי.. והיא לא כזאת ביישנית בד"כ..לאדע מה נסגר חח אני כבר אתחיל לחשוב שהיא יוצאת עם בנים אחרים במקום להיפגש איתי..! עזרה בנות,עזרההה... מה אני אמור לעשות? מה היא מרגישה לדעתכן? אם זה בעיה בכלל או שאתם חושבים שזה סתם לא יוצא? תודה מראש..! ומצטער על החפירה חח[=

sh53

New member
יכול להיות שאין לה אומץ

עובדה שהיא קבעה איתך כמה פעמים אבל בסוף ביטלה. כמה זמן אתם מדברים כבר על לקבוע יחד? אולי עוד לא עבר מספיק זמן בשבילה? אולי היא זקוקה ליותר זמן כדי להכין את עצמה מבחינה נפשית?

Osad 17

New member
אנחנו כל הזמן מדברים ומנסים להיפגש..

אבל הרבה זה קורה בסביבות 1וחצי 2 בלילה,אחרי שאנחנו יוצאים עם חברים שלנו.. ואז או שההורים שלה לא נותנים לה לרדת למטה,או שהיא בסוף מבטלת! שמעי,זה לא שאנחנו ניפגשים ואז חתונה,איזה אומץ צריך בשביל זה? לא נראלי שזאת הסיבה.. יש לה אומץ והיא לא מפחדת מלדבר עם בנים או משהו! אני פשוט לא יודע מה הבעיה! אולי זה סתם מזל חרא..=\

sh53

New member
אני מניחה שאולי השעה לא נוחה

למה לא לקבע יום אחד במקום עם החברים בשעה יותר מוקדמת?

Osad 17

New member
אני אנסה יום אחד לקבוע איתה בשעה יותר נוחהה..

נקווה שזה יעזור! וד"א תגידו לי מזל טוב היום בערב נגמר לי המלוווהההה:]]]]]

sh53

New member
../images/Emo49.gif ולא לנסוע עכשיו מהר בגלל שאין מלווה

לפי דעתי...

אתה צריך לדבר איתה.. יש לך את המספר שלה? אם אין אז תבקש אותו במסנג'ר ותגיד שאתה צריך לדבר איתה, אם אין לך אומץ לעשות את זה אז תדבר איתה במסנג'ר ותגיד לה שאתה רוצה להיפגש איתה, יכול להיות שבאמת אין לה אומץ והיא מתביישת אז תנסה לעשות את הצעד הזה ולראות איך זה זורם.. מה היא מרגישה? את זה תוכל לדעת עם הזמן או שפשוט תתפוס אומץ ותשאל אותה =)

mirit111

New member
לפי דעתי תנסה לקבוע איתה כמו שאמרו לך

אבל בשעה נורמלית הפעם או שהיא באמת מתביישת או משהו כזה...

למעלה