בעיה..

The Bitter End

New member
ברור שאני יודעת איך עשו מחוננים.

אני דוג' לדור הישן והמשובח[= את לעומת זאת, טוב, אשכרה מתווכחת איתי.

Shusho

New member
אויש את במחוננים של י' בפ"ת?!

רגע את בכיתה עם הארבע בנות? או ששכבה מתחת? אני כבר לא זוכרת...

Ne§t£A Gi®L

New member
לא כזה מורכב

תביאי איתך גיטרה מתישהו לבצפר [ואם ישאלו תגידי שאת הולכת לשיעור ישר אחרי הלימודים] תוודאי שהוא יקלוט אותך מנגנת בהפסקה תגידי לו בהזדמנות אחרי זה ששמעת שהוא גם מנגן, תגידי שאת שוקלת להחליף מורה וכו'...תשחקי על העניין הזה של המוזיקה ותתיעצי איתו. יש לך/יכול להיות לך איזשהוא קשר לחבר/ה שלו?

cat shop

New member
אממ..

ואז אני אעשה מעצמי טיפשה גמורה.. כי : א. כל החברים שלי ( וגם אלה שלא כל כך חברים ) יודעים שאני לומדת אצל מורה שבא אלי הבייתה.. ב. אני לא מבינה כמעט בגיטרות.. כאילו, אני יוגעת רק לנגן, וגם זה לא משהו.. התחלתי ממש לא מזמן, ועד עכשיו למדתי רק שני שיעורים.. אבל.. יכול לעבוד, רק צריך להגיע למצב שאני אשכרה יכולה לנגן שירים.. ו.. לא יכול להיות לי קשר, כי הם שכבה מעליי ואין בין השכבות קשר.. הקשר היחידי שלי הוא עם שתי חברות שלי מכיתת המחוננים.. ו.. הן והוא ממש לא בקשר.. אפילו לא קרוב. אבל.. יש מצב לניסיון להביא את הגיטרה ולהתחיל בשיחה.. תודה :)

וואי איזה נוסטלגיה לכיתה ז'

עשית לי עכשיו
גם אני הייתי "מאוהבת" בכיתה ז' באיזה אחד שבחיים לא דברתי איתו ולא כלום... פשוט זיינתי בשכל עליו איזה שנה נראה לי... איזה מצחיק זה היה... זה שלב, את לא באמת מאוהבת בו או משהו כזה, את לא מכירה אותו ואפילו לא יודעת איך קוראים לו... המראה החיצוני שלו סתם מוצא חן בעינייך ואת משתגעת מזה שאת לא מכירה אותו... את יכולה להתחבר לידידות שלו וזה הכי לא קשה בעולם, אני זוכרת שכשאני הייתי בכיתה ח' היו לי מלא חברות מכיתה ט' וי', לא יודעת למה, נראה לי זה היה באופנה או משהו להסתובב עם בנות גדולות ממני קיצר תחברי עם ידידות שלו, תספרי להן, תאמיני לי שלפעמים בנות יכולות מה זה לפרגן ולעזור...

אביאל גיגי ../images/Emo6.gif

הייתי כל כך "מאוהבת" בו שהיום זה פשוט מצחיק אותי בטירוף
אבל הוא נהיה מה זה חתיך מאז שהוא הוריד את הקוקו
ראיתי אותו פעם אחרונה שהייתי באילת ודברנו קצת... הוא נהיה חמודי כזה. הוא חייל של ידיד שלי והוא כולו התלהב
אמרתי לידיד שלי שיהיה נחמד אליו כי הוא הקראש הראשון שלי

DIE kvar

New member
זה לא סופש רגיל, זה שלשוש שכזה ../images/Emo13.gif

בשלישי רק הלכתי לישון, להשלים שעות שינה, הייתי צריכה את זה ברביעי הייתה ארוחת חג בחולון, ואחריה ישבנו אצל אמריצו הנשמה בחמישי רצינו ללכת לליאו-בלומז, אבל היה מפוצץ, אז הלכנו לסילון, ואח"כ אני ואמרי חתכנו (בשלבים) לאיזה פאב קטן וחמוד בפלורנטין, וגם משם חתכתי די מהר למרות שהיה נחמד אבל לא יכולתי לשתות כי נהגתי וכבר הייתי אחרי כוס בירה, אז לא ממש היה לי מה לעשות שם היום מסיבה בנען.. שמעתי על זה הרבה ומעולם לא הייתי, אז נראה ומחר אני מקווה לפגוש את פז, ואחרי זה אולי אמרולה, אם זה יסתדר, כי הוא גר ממש קרוב לשם אבל הוא חוזר מקוצרת אז נראה לי שיהיה לי מלא זמן בין לבין ואני לא אחזור הביתה ואצא שוב.. קיצר לא יודעת, נראה איך זורם. תפילות קטנות בלבי לגבי מחר: - לראות את קספר שכרגע באילת ואין לדעת מתי יחזור מחר, מה גם שבטח יחזור ישר להרצליה וזה יקשה עליי להפגש איתו. אבל כ"כ הייתי רוצה, באמת. - להפגש עם פולק, לדבר איתו כמו שצריך. לסיים את זה טוב. מצד שני היום שלחתי לו הודעה אם הוא יכול להפגש היום והוא לא ענה לי. עכשיו כשזה ברור שזה נגמר אין לו כנראה שום אינטרס לראות אותי, ואם גם כשהיה לו היינו נפגשים לעתים די רחוקות, אז קשה לי להאמין שהוא ימצא את הזמן ואת הדרך להפגש איתי. בטח שלא בסופשבוע הנוכחי. והוא עושה שבוע-שבוע, כשבשבוע שהוא בבית הוא עובד משני עד שישי, אז ההזדמנות הבאה נורא רחוקה. - הלוואי שיהיה לי אוטו.

DIE kvar

New member
יואו באמת חיפשתי את ההודעה הזאת!

זה היה כזה "יכול להיות שכתבתי הודעה והיא נעלמה?...טוב, שיהיה" מסתבר שהיא הגיעה לפה!

למעלה