זה לא סופש רגיל, זה שלשוש שכזה ../images/Emo13.gif
בשלישי רק הלכתי לישון, להשלים שעות שינה, הייתי צריכה את זה ברביעי הייתה ארוחת חג בחולון, ואחריה ישבנו אצל אמריצו הנשמה בחמישי רצינו ללכת לליאו-בלומז, אבל היה מפוצץ, אז הלכנו לסילון, ואח"כ אני ואמרי חתכנו (בשלבים) לאיזה פאב קטן וחמוד בפלורנטין, וגם משם חתכתי די מהר למרות שהיה נחמד אבל לא יכולתי לשתות כי נהגתי וכבר הייתי אחרי כוס בירה, אז לא ממש היה לי מה לעשות שם היום מסיבה בנען.. שמעתי על זה הרבה ומעולם לא הייתי, אז נראה ומחר אני מקווה לפגוש את פז, ואחרי זה אולי אמרולה, אם זה יסתדר, כי הוא גר ממש קרוב לשם אבל הוא חוזר מקוצרת אז נראה לי שיהיה לי מלא זמן בין לבין ואני לא אחזור הביתה ואצא שוב.. קיצר לא יודעת, נראה איך זורם. תפילות קטנות בלבי לגבי מחר: - לראות את קספר שכרגע באילת ואין לדעת מתי יחזור מחר, מה גם שבטח יחזור ישר להרצליה וזה יקשה עליי להפגש איתו. אבל כ"כ הייתי רוצה, באמת. - להפגש עם פולק, לדבר איתו כמו שצריך. לסיים את זה טוב. מצד שני היום שלחתי לו הודעה אם הוא יכול להפגש היום והוא לא ענה לי. עכשיו כשזה ברור שזה נגמר אין לו כנראה שום אינטרס לראות אותי, ואם גם כשהיה לו היינו נפגשים לעתים די רחוקות, אז קשה לי להאמין שהוא ימצא את הזמן ואת הדרך להפגש איתי. בטח שלא בסופשבוע הנוכחי. והוא עושה שבוע-שבוע, כשבשבוע שהוא בבית הוא עובד משני עד שישי, אז ההזדמנות הבאה נורא רחוקה. - הלוואי שיהיה לי אוטו.