בעיה

complicatedone

New member
אבל זה כ"כ קשה, זה כ"כ לא אני. לא כיף לי ככה

אני מרגישה חרא ככה. לפעמים אני תוהה מה היה אם הייתי "נורמלית". לא יודעת, שומעת בריטני ספירס , רואה טלנובלות בספרדית, אוהבת לראות סרטי קיטש ומעריצה את בראד פיט. כמו כל בת נורמלית בגילי. זו מין קללה. ונמאס לי.

hilabarak

New member
לאן האמירות הללו מובילות ?

נניח לרגע, שזו נכות, מה תורמת השקיעה בקשיי הנכות ? אם ניקח שני נכים, אחד מספר כמה חרא זה גורם לו להרגיש וכמה חייו קשים, והשני פשוט בונה את חייו עם מגבלות הנכות. אחרי 15 שנה יש סבירות שנמצא את האחד אומלל ודיכאוי ולבד, ואת השני עם חיים בנויים תחת מגבלות. מסקנה - גם אם יש לך נכות, אין טעם להתמקד בקשיים, כדאי להתמקד בפתרונות. בנוסף הייתי אומר שזו כלל לא נכות או חסרון. יש אנשים 'נורמליים' שמאוד מקנאים ביכולת שלי להתמקד ולהשיג מטרות.והרי היכולת הזו, בנויה על ה'מודעות' שלי, כי אדם לא מודע שכל רגע מתמקד במשהו אחר (טלנוסלה, בריטני ספירס, הורדת גבות.....) לא מסוגל להשיג מטרה ארוכת טווח. אז הם מקנאים בי כי אני משיג מטרות ונהנה מהתוצאות, את מקנאה בהם שהם יכולים לחיות באוילות. ואני מסתכל עלייך ועליהם, ותוהה לאן זה מוביל. שהם יהנו מהיתרונות של מצבם, ואת צריכה ללמוד להנות מהיתרונות ולהתמודד כמיטב יכולתך עם החסרונות.

denverenum

New member
אין לך שמץ

של מושג כמה אני מזדהה איתך. אני בן 18(ליתר דיוק, 18 וחמישה חודשים) ואני מרגיש כמוך מאז ומתמיד, והיום יותר מאי פעם. הכוונה היא כמובן למה שאת קוראת לו 'עמוקה' שאני הבנתי יותר מאוחר כ*נבון*. האמת היא שתמיד היו לי חברים. ביותר משנה וחצי האחרונות אין לי. חוץ מאחד. מבחירה שלי. כתוצאה מדכדוך עמוק. אני גדלתי עם אמא שתמיד הייתה לי חברת נפש. מגיל 13 היא הפסיקה להיות כזו ונהייתה איתי ברוגז. משום שאני דומה לך במובן שתיארת, ומשום שעד אז היתה לי חברת נפש לשוחח איתה, תארי לך כמה לי היה קשה התהליך שעברתי(ואני עדיין עובר)- מעם חברת נפש קרובה לשוחח איתה- לברוגז גדול, לחזרה לחברות, להמשך הברוגז, לחזרה לחברות ואז ליחסי ברוגז כמעט מתמשכים עד עצם היום הזה. אל תעזי לחשוב שמשהו לא בסדר בך בגלל שאת נבונה. את כופלת טונות של אנשים. אין לך מה להתנצל, וממש לא מביך שיש לך אנשים שאת בקשר איתם ואת רק משוחחת איתם, גם אם זה לא בפגישה פנים מול פנים. אני הייתי בקשר עם מישהי שלושה חודשים בשיחות במ"מ. אין בזה שום דבר פסול אלא אם זה מפריע לך. ואם זה מפריע לך, תשני את זה. תזמי מפגש.

למעלה