בעיה................ PLEASE HELP

i_hovav

New member
בעיה................ PLEASE HELP

יש לי בעיה ניסיתי לשלוח מייל לחבר ופתאום המחשב הוציא לי הודעה שאין מספיק זיכרון זה מעולם לא קרה לי בעבר ואין לי מושג איזה תכנה מבצעת את הזליגה בזיכרון (LEEKING) אני משתמש באקספלורר 5.5, ובתכנת אינקרדימייל חשוב להוסיף שהיום מוקדם יותר הורדתי המון פיצ`רים של התכנה מהאתר שלהם. פרטים טכניים על המחשב : מעבד 866 מה``צ - אינטל פנטיום 3 RAM - 256 מ``ב הרד-דיסק 30 ג``ב מערכת הפעלה ווינדוס ME \ 2000 PRO חשוב גם לציין שהורדתי תכנה שאמורה להגביר את מהירות הגלישה - בשם NET SONIK תודה לכל מי שיוכל לעזור לי...

i_hovav

New member
תוספת...

בנוסף לכל הצרות : ניסיתי לשלוח עכשיו ב Outlook Express מייל וזה הפיל לי את המערכת אני אמנם יודע שווינדוס ME זו חרא של מערכת ואני מאוד לא אוהב להשתמש בה אבל אני לא מצליח לגרום לווינדוס 2000 PRO להכיר את המודם שמותקן אצלי... אז קודם כל למי שיש תשובה - אני אודה לו מאוד ושנית - כל מי שיכול לעזור בנושא המודם - אני אהיה אפילו יותר אסיר תודה... דגם המודם : Origo Fax-Modem V90 - 56Kbps הבעיה היא שבכל פעם שאני מנסה לסרוק בשביל למצוא אותו הוא מזהה מודם אבל אני לא מצליח להתחבר לרשת - אין אפילו צליל חיוג תעזרו לי - אני על גבול הסבל מהווינדוס ME ה**** הזה ואני משתוקק לעבור לעבודה מלאה על ה 2000 גם בשביל האינטרנט ולא רק בשביל תכנות

למעלה