בעיה P=

Loren13

New member
בעיה P=

כבר כמה ימים שמייפל לא עובד לי .. אני נכנסת למייפל מקלידה את ה:ID את הסיסמא ואז זה נתקע לי -.- האם זו בעיה שלי או שלהם? מה לעשות כדי לתקן את זה ? עוד 2 רמות ואני אהיה פריסטית P:

Loren13

New member
~

כן אני ב012 אבל זה אפעם לא עשה לי בעיות ..זה גם אינטרנט אלחוטי (עם יש קשר בכלל OO") אל תעשי לי טובה שאת עונה לי P:

ToryMaster

New member
זה עושה את זה להרבה אנשים בזמן האחרון

הם התקינו איזה הגבלות הזויות חדשות כך שצריך לרכוש חבילת גיימרים, בכסף נוסף כמובן, כדי לשחק. דפוק, נסי להתקשר ולדרוש את זה בחינם.

Loren13

New member
אוקיי ..

ועם הם לא יתנו לי ללא תשלום.. כמה אני אשלם בערך? תודה

Don Nirtin

New member
למה שתשלמי על משהו שלא ידעת עליו?../images/Emo87.gif

פשוט תדרשי את זה וזהו. זה מגיע לך כי לא ידעת על זה וכי 012 מניאקים.

Loren13

New member
זה נכון OO"

הם באמת מניאקים .. כל הזמן יש אצלהם בעיות. יכול להיות שאני יעבור לאינטרנט אחר .. רק שאני לא יודעת בידיוק לאן לעבור .. כדאי לי בזק?

Don Nirtin

New member
אני בבזק וטוב לי שם../images/Emo87.gif

וכמעט לא עושים בעיות שם.

Loren13

New member
OMG -.-

איזה חוצפנים .. התקשרתי היום כדי לקבל את חבילת הגיימרים .. אמרו שצריך לשלם על זה 25 שקל בחודש, שזה מוגזם שבכל מקרה אמא שלי משלמת כפול על דברים אחרים .. הם רודפי בצע מסריחים -.- בגלל שהרבה ילדים מחוברים לאינטרנט שלהם וחלקם משחקים במייפל סטורי .. הם חסמו את המשחק כדי לקבל עליו כסף. באיזה רשות הם עושים את זה?! אם אני כבר שנה וחצי משחקת ללא תשלום ובידיוק חוסמים לי אותו ודורשים כסף.. הם באמת חלאות! אמא שלי כמעט הצליחה לשכנע אותם P: הם אמרו שיודיעו לנו בנוגע לזה ביום ראשון שאולי הם יוותרו לנו P: ויכול להיות שלא. גם ככה המצב הכלכלי אצלי בבית לא הכי טוב T.T

deisy

New member
תגידי לאמא

שתסביר להם שהרבה אנשים קיבלו מהם חינם את חבילת הגימרים מכיוון שהם לא אמורים לחסום שום משחק! בכל מקרה, אולי תשקלו לעבור ספק.. אני עברתי בגללם ל 013 ועוד יוצא שאני משלמת פחות כסף מ 012... זה חצוץ מאוד מצידם לחסום גישה למשחקים ואח"כ לדרוש תשלום עבורם, בעיקר כשכל הספקים האחרים נותנים חינם... מקווה שיסתדר לך...

../images/Emo45.gif

גם אני עזבתי אותם בגלל זה לטובת 013, וגם אני כמו גלית משלמת עכשיו פחות כסף על האינטרנט. אולי באמת עדיף לך פשוט לעזוב אותם, היום זה הגיימרים מחר זה יהיה משהו אחר, חבל על האנרגיה והעצבים שאת מבזבזת, זה ממש לא שווה את זה

יפה שדרשו רק 25 ש"ח כשלפני חודש דרשו 65 ש"ח

שאימא שלי דיברה איתם.. וכן, כבר חודש אני בלי מייפל (בגלל התחייבות מטופשת לחברה.. לא עוברים ספק..)

בתאלונת אמרתי לך ש...../images/Emo3.gif

את צריכה לאיים עליהם בתביעה
בהתחייבות שלך אליהם לא נאמר שום דבר על שינוי תנאים והעלאת מחירים
ברוכה השבה הביתה
התגעגעתי אלייך
ואתמול הברית היה
בזמן שיכלתי להיות בועידה בבית איתך ועם נירוש

דברי עם אימא שלי....

אין לה כוח לויכוחים במיוחד עבור משחק שאני משחקת בקושי פעם בשבוע.. נמאס לה אחרי ויכוח של סופ"ש שלם ודי כאב לה שסופ"ש שלם בוזבז על ויכוחים במקום לנצל את המעט זמן שיש לי גם ככה בבית... ומה לעשות היא צודקת...
מצטערת לשמוע שהיה לא משהו אבל הערב נדבר

למעלה