-בעיה:magnetic lasso tool photoshop

sevenofnine

New member
-בעיה:magnetic lasso tool photoshop

בזמן סימון חלק מהתמונה עם ה-magnetic lasso tool הקו המקווקו פתאום "קופץ" וסוגר את ההיקף בלי שלחצתי על העכבר. כלומר-אני מנסה לסמן את הילד כולו-אבל באמצע התהליך התוכנה מחליטה לסגור לבד. זה קורה רק כאשר התמונה 100%-כלומר בסימון מדויק ככל האפשר של קצוות הילד להפרדה מהרקע. שאלה:למה זה קורה? האם ניתן למנוע? האם ברגע הקפיצה ניתן לחזור שלב אחורה ולהמשיך מהנקודה האחרונה? תודה

sevenofnine

New member
התשובות שקיבלתי היו לאקוניות ולא רלוונטיות

אני שאלתי על משהו מסוים וענו לי על דרכים אלטרנטיביות. מילא היו רושמים בצורה מובנת איך לגשת לענין בדרך שלהם-אבל לזרוק חצי משפט זה לא עוזר. ואני רוצה לדעת איך להשתמש בכלי הלאסו כי זה מה שרלוונטי לי. ואם הבקשה שלי תופסת לך מקום אז אל תענה לי תודה רבה על החוסר עזרה תסירו את ההודעות שלי אסתדר לבד שלום ולא להתראות בשביל מה יש את הפורום הזה אם לא עונים לאנשים עם שאלות בנושא גרפיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

מיכאל ג

New member
מנסים לעזור וככה אתה מגיב?

לך חפש תחברים ש'ך, אם יש לך בכלל, חוצפן.

blumenta

New member
עדיף להשתמש בכלי הציפורן

אין קפיצות והבחירה הרבה יותר מדוייקת.אפשר גם לשמור את המסלול ואחר כך להשתמש בו מאוחר יותר...

noa_f

New member
האמת היא, שעבור התמונה שהוא מראה פה,

הייתי משתמשת בכלי ה-extract , כי יש שערות.

d i v e l

New member
../images/Emo207.gif כלי ה extract

האם יש לכם איזה שהוא מסמך או קישור לעזרה בתפעול הכלי הזה? תודה מראש.

pulse11

New member
במקרה הזה אפשר להמשיך לסמן קטעים נוספים

אאלט לחיצה על SHIFT תוסיף פלוס קטן ליד הסמן - מה שמאפשר המשכיות בעבודה ויצרף את הבחירה הבאה לבחירה הקיימת. הסיבה שזה קורה מוזרה - אם זה קורה רק ב-100%. הייתי מהמר על כך שגווני הפנים יותר מדי דומים ומבלבלים את התוכנה ולכן צריך לשחק עם ערכי ה-TOLERANCE אבל כיוון שזה לא קורה לך ב-200%, אין לזה הסבר הגיוני.

למעלה