בעיה

בדיוק כמו שאמרתי

צרי קשרים לאט, בהדרגה ובעדינות, מתוך חבה ואהבה. צרי קשרים בעקר עם אנשים במסגרות חברתיות כמו חוגים, מועדונים, למודים וכולי, כי אלה הקשרים עם הכי הרבה ענין ורגש. צרי את הקשרים בעקר מתוך רגש ואהבה ולא באופן מלאכותי. ככל שהקשר יתקדם, תכירו יותר והאהבה תתחזק. כך תבנו את הקשר. השקיעי בקשרים ותני אהבה, שוחחי, התעניני, שתפי חויות, עזרי, אמרי מלים טובות וכולי. אם תבני את קשריך מתוך רגש כן וחזק, יהיו יותר יציבים וחזקים ולא יתפרקו מהר, והרצון לא יעבור לך מהר.

תגובה

נסי לבנות את הקשר אתו יותר לאט. בהתחלה תדברו על דברים יותר כלליים ופחות תגעו, ולאט לאט תעברו לנושאים אישיים יותר, תגעו יותר ותתקרבו. כך הקשר יתיצב ויתחזק וגם הרגש.

lovelyAnonymus

New member
הבעיה שנראה לי הרסתי

את מה שיש ביננו. דיברנו יותר מדיי עלינו ופחות מדיי על נושאים כלליים. אני יודעת שאתה צודק, ואם היתה לי אפשרות להתחיל מחדש הייתי עושה בדיוק את מה שאתה אומר. אבל האם במצב הזה, שבו גיליתי לו יותר מדיי מהלב שלי, וטעיתי, אפשר לתקן? שווה בכלל לנסות?

תגובה

אין רע בזה שהיית כנה וגלית לו יותר מדי. אולי זה לא נעים, אבל לא נורא. העקר שלא אמרת לו משהו רע עליו, שיעליב אותו או משהו. נסי לדבר אתו בדרך יותר נעימה ומהנה ולזרום עם השיחה בטבעיות לפי מה שנעים באותו זמן. התעניני בחייו הרגשיים לא בדרך חוקרנית ופולשנית, אלא בדרך אוהבת ומתחשבת. הביעי אהבה בשיחה והתאימי את השיחה ואת הנושאים לרגשותיכם. ככל שאוהבים יותר וקרובים יותר, מתאימים נושאים אישיים יותר.

סליחה על האמירה השובניסטית משהו...

זוהי תכונה שמאפיינת בדרך כלל גברים. לנסות להשיג, להתאמץ, לרוץ, לבוא, להתקשר, להזיע.. וכשהשיגו את שרצו כבר יוצא כל האוויר מהמפרשים.. אם זה ינחם אותך גם לי יש את זה לעיתים..(קרובות) אבל..!!! העניין הוא ש.. הצפייה שלך מהמושג אהבה כנראה טיפה מוטעית.. גם אני חשבתי שזה כמו באגדות.. אבל זה בכלל לא.. מבטיחה לך שכשתיתאהבי, את תרצי להיפגש שוב ושוב.. גם אחרי חודש.. אני אגיד לך איך זה אצלי.. אני נפגשת.. יש את הרצון להיפגש שוב.. ככה במשך חודש.. אחרי חודש אני פשוט רואה כל פגם אפשרי בבחור(וברור לי שאני לא מושלמת.. זה פשוט קורה לי עם אנשים שאני יוצאת..) ככה יוצא שאני לא מחזיקה מעמד הרבה בקשר.. אבל.. בפעם הלפני אחרונה, פשוט התאהבתי.. שוב.. אותו הדבר, אחרי חודש מצאתי את הפגמים שאני כרגיל מוצאת.. אבלללל מאחר והתאהבתי הם פשוט התגמדו.. נפגשנו שוב ושוב, ופתאום כבר לא ראיתי שום פגם, והבנתי שהכל בראש.. כן, אין בנאדם מושלם, אבל יש בנאדם מושלם בשבילך.. ואת זה את צריכה להפנים..!!! -בהצלחה

למעלה