בעיה
.

בעיה ../images/Emo4.gif.

אני מתההההה לבוא למפגש, אבל אחרי הפיגוע שהיה, אמא שלי לא משחררת אותי לשומקום! אוף מה עושים..?

s h u r i k

New member
בהחלט בעיה!! ../images/Emo4.gif

אולי תסבירי לה שיזרעלי זה מקום מאוד, אבל מאוד מאובטח..... לא יודע מה עוד.... בהצלחה, מקווה שתצליחי להגיע!! אם זה לא יעזור אז תגידי ששוריק יהיה שם!!
- שוריק... אימת המחבלים,,, טם טם טם טם טם טם טם טם טם טם (לפי המנגינה של יונת הקטן) עזבי כבר מאוחר בלילה ואני מסטול מסיגריה מוזרה בלי פילתר, שזקן עיוור אחד נתן לי!!!

bariska

New member
הם לא חייבים לדעת

תגידי שאת הולכת לאיזה חברה(אבל תעדכני תחברה שיעני את אצלה) בהצלחה

s h u r i k

New member
למה לשקר?!?! ../images/Emo4.gif

אני לא אומר שאני מלאך, אני אולי מעשן כל דבר שאפשרי (חוץ מסמים), הולך מקות (למרות שבזמן האחרון זה לא קרה לי) ותמיד מיסתבך עם המישטרה... אבל לשקר להורים- למה?!?! ההורים אלו האנשים האחרונים שאתה צריך לשקר להם... כי לעומת חברים "אמיתיים" הם תמיד יהיו שם בישבילך ולא משנה מה! קיצר.... שום דבר בעולם לא שווה (חוץ מאהבה וחבר אמיתי אבל אמיתי) את זה שתישקר להורים שלך!!

EMILY666

New member
חחח לא שיקרת להורים שלך אף פעם?

אם אין דרך אחרת הם פשוט לא מבינים.... אז אין מה לעשות נשאר לשקר. הורים לא מבינים ת'ילדים שלהם (מתבגרים) לפי ניסיון אישי ועוד איך יש לי אם לא הייתי משקרת לא היו נותנים לי לצאת בכלל הייתי כמו בכלוב ותאמין זה ככה למרות מה שאמרת

s h u r i k

New member
בטח ששיקרתי... כולם משקרים!!!

שיקרתי בעיקר בישביל "חברים" שלי, כי חשבתי שהם שווים את זה... אבל הם פשוט הפנו לי את הגב. והבנתי, שאנשים היחדים בעולם הזה שיהיו תמיד בישבילי אלו ההורים שלי... ולא חבורת נרקומנים שימכרו את אמא שלהם בעד קופסת גפרורים של גרס!!!!

EMILY666

New member
בזה אתה צודק אבל בכול זות הורים לא

מבינים אותנו... (אותי בפרט) אפילו שהם אנשים שהכי אוהבים אותנו והכי חשובים

EMILY666

New member
אנחנו צודקים ביחד. חחחח../images/Emo9.gif

אחד מוסיף את מה שהשני לא אמר

yaely12

New member
סיפור סיני קטן הקשור לנושא../images/Emo63.gif

שלום לכל הנחמדים, הזכיר לי סיפור סיני. יום אחד הלך מנדרין מכובד עם העבד שלו לשוק. הוא קנה והעבד סחב. לפתע פרץ המנדרין בצעקה תפש את העבד ומשך אותו בריצה הביתה. כשהגיעו.. שאל העבד את המנדרים. "מדוע זה נבהלת? וברחת?" השיב המנדרין. "שם בשוק ראיתי את מלכת המוות" "הרי מלכת המוות מסתובבת כאן בינינו, אף אחד לא מתרגש" אמר העבד" "נכון" השיב האיש, אלא שהיא הסתכלה לי ישר בעינים". "הנה אני אורז מהר חפצים נחוצים ורץ מיד לשדה התעופה
עוד הערב אהיה באי נידח בשם סלסילינויה שם ארגע". והאיש עשה כדברו וללא העבד ועם מזוודה קטנטונת עזב. יצא העבד לסיים את קניותיו וגם הוא ראה את מלאך המוות שאל אותה "מדוע כה הפחדת את אדוני?" השיבה לו המלכה הנ"ל: חלילה לא התכוונתי להפחידו, רק הסתכלתי עליו והתפלאתי. "יש לנו פגישה מחר בסלסילינויה, מה הוא עושה פה היום? תודה שקראתם יעלי

EMILY666

New member
תודה על הסיפור! יפה!../images/Emo99.gif

יש לך עוד סיפורים כאלו??

ymz

New member
תצעי לה סיבוב ניסיון בעזריאלי יחד

איתך שתראה עד כמה המקום בטוח. סתאאאם. לדעתי את צריכה לדבר עם ההורים שלך . תגידי להם שלא באת לריב ושאת רוצה להסביר שאי אפשר לחיות כל החיים במעבדה בגלל שקיים סיכוי. הרי הסיכוי קיים בכל מקרה, גם בדרך לבית ספר, גם בבית הספר גם בבית גם במקלחת וגם כשאת אוכלת. תשאלי אותם איזה פתרון יש להם שכולם יהיו מרוצים. ביקצור, תפגיני בגרות ותעבירי להם מסר שאת ילדה גדולה ומבקשת שיתיחסו אלייך בהתאם ושיתנו לך קצת קרדיט שלא תסתבכי בכל מיני שטויות. אני לא במטיחה לך שילך בקלות מהתחלה אבל לפחות יתחילו לחשוב עלייך כעל אדם בוגר. רק תזהרי לא להגיע לרמה של צעקות ובכי. בכל מקרה אני לא ממליצה על שקר, שום מערכת יחסים לא תסבול שקר ולהורים לוקח זמן להתרגל שילדיהם מתבגרים לכן, אם תשקרי להם הם כרגיל בסוף יגלו שזה היה שקר ותשיגי בכך מטרה הופכה - הוריך יחשבו שאת עדיין ילדה קטנה. בהצלחה.

yaely12

New member
הסיפור נועד לעזור לך לשכנע אותם../images/Emo77.gif

שלום לכם,
יש לי דוגמה אמיתית שראיתי בחיים. דוגמה שמוכיחה שאף פעם אינך יודע שום דבר. ברור שלא צריך ללכת למקומות מסוכנים, אבל פה, אצלנו, כל הארץ היא בחזקת סיכון. לא אספר את הסיפור שאני אישית ראיתי כי הוא קשה. במקומו שוב סיפור קטן. שני חברים נפגשים לאחר שלא התראו הרבה שנים. מספר האחד שהוא מלח, מספר השני שהוא חייט שואל החייט את המלח: "איך זה שאינך פוחד לשוט באניה, כל כך הרבה סערות היו כל כך הרבה אנשים טבעו. משיב המלח לחייט: "ואתה, כיצד אינך פוחד להיכנס למיטה. במיטה מתו הוריך במיטה מתים שכניך, ואתה לא פוחד? מקווה שתצליחי לשכנע את הוריך אם לא... אני מתנדבת לשכנע יעלי

L e s t a t

New member
משום שכל עוד ניתן למנוע את זה

עושים את זה. מאותה סיבה יש קסדות ואפודי מגן וחוקים שמעניקים להורים את היכולת להחליט לאן הם נותנים לילדים שלהם ללכת ואיפה הם שמים פס אדום ואומרים "לא עכשיו". נכון, אף פעם לא ניתן לדעת מתי המוות יבוא לדפוק על חלונך, אבל זו לא סיבה להתחיל להסתובב בעזה, נכון?

L e s t a t

New member
זה מצב לא נעים

אני יודע מה זה כשאתה תלוי ברשות ההורים לצאת מהבית וזו לא ניתנת מחשש לחייך. זה מבאס, זה מרגיז, זה מתסכל אבל אי אפשר שלא להבין אותם. על אחת כמה וכמה כשאת גרה באזור ירושלים, אחד המקומות היותר חמים שמחבלים מסתכלים עליהם בעין רעבה. זה גם לא נורא. נכון, את תלוייה בשיקול הדעת של אנשים אחרים שלפעמים נראה שהם לא מבינים לכלום, שאין לך שום דבר במשותף איתם ושאר הפערים בינכם עצומים יותר מהאוקיינוס האטלנטי. אבל זה לא המפגש האחרון, זה לא כזה שוס ובטח שלא צריך לשקר להורים כדי להגיע למקום - גם אם זה נראה הכי בטוח שיש וגם אם לא יקרה כלום (או נראה שלא יקרה כלום), זה פשוט לא שווה לשקר להורים. תאמיני לי, אני יודע. אני הייתי עושה הרבה דברים מאחורי הגב של ההורים שלי (הסיגריות שלי, הנרגילה שלי, החברות שלי, האמונה שלי וכו'), הייתי גם עושה הרבה שטויות, הכי טוב להיות גלוי איתם (לא בצורה שנכנסת לוורידים אבל דברים כמו "אני נוסע לשם", "אני מעשן" וכו'), לא לשקר להם. בשלב מסויים - שנקרא גיל 18 - יש לך שיקול דעת רשמי משל עצמך ואת לא צריכה את החותמת שלהם על כל דבר.

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo52.gif הרשה לי לחלוק עליך../images/Emo176.gif

שלום לסטאס ההשוואה שערכת אינה תואמת את המציאות. יש סכנות שאנו יודעים כיצד הם מתרחשים או איפה. למשל: להיכנס לים סוער, לנסוע על מהירות 200 לחצות את הכביש באור אדום וגם קסדה. כל אלה הם דברים שאם ניקח אותם בחשבון אנו יכולים למנוע אסון. בעזריאלי יש יום יום יותר אנשים מאשר בעיירה ממוצעת בארץ. לדאבוני עלי לומר שאני יודעת היכן יש חומר נפץ/מתאבד רק בדיעבד, רק לאחר שזה קורה. אף פעם אין אנו יודעים מראש. אין אנו יודעים מתי, לא היכן, ולא מי עלול להביא עלינו מכת מוות. לכן לדעתי צריך להסביר להורים לאחד מהם או לשניהם. הורים הם בני אדם מבינים בדרך כלל.
יעלי

למעלה