בעיה......

some girl1

New member
בעיה......../images/Emo143.gif

אני לא מצליחה להחליף את הניק שלי. אני לוחצת על "החלפת שם" ויוצא לי מן חלון קטן כזה של שם משתמש וסיסמה אם אני כותבת את השם שיש לי עכשיו, שום דבר לא קורה וזה חוזר לפורום, ואם אני כותבת שם חדש ואת הסיסמה שלי הוא כותב שהשם או הסיסמה לא נכונים. מה לעשות??

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

החלון "החלפת שם" הוא חלון להחליף כינוי בין הכינויים שיש לך, זהו לא כפתור על מנת לשנות את שם המשתמש בתפוז לא ניתן לשנות שם משתמש ניתן להרשם מחדש כאן

some girl1

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo142.gif

מה זאת אומרת "בין אחד הכינויים שלך"? אז איך אני יכולה שיהיה לי עוד כינוי???

sunset*

New member
../images/Emo26.gif

את ניגשת ללינק שדRדכוסי הפנה אותך. בתחתית העמוד יש רישום למשתמש חדש. גם כשאת לא משתמשת חדשה ואת מעוניינת להוסיף שם משתמש חדש, עליך לגשת לשם.
תבצעי את תהליך הרישום כמו שעשית כשפתחת את שם המשתמש הנוכחי: תבחרי בשם משתמש חדש שאת רוצה + ססמא ותצייני את כתובת האימייל שלך. במידה ושם המשתמש שבחרת כבר תפוס, תופיע לך הודעה לגבי זה, פשוט תבחרי בשם משתמש אחר. לאחר מכן תלחצי על כפתור הרישום וזה יוביל אותך לעמוד של יצירת פרופיל אישי שיופיע בכרטיס המשתמש שלך. בהצלחה~!

דRדכוסי

New member
אסביר את עצמי

נגיד את משתמשת בכינוי X, הקישור "החלפת שם" לא נועד שאת השם X תשני לX24 הקישור "החלפת שם" נועד על מנת שאם יש לך 2 שמות משתמש נגיד X וY ואת נימצאת כרגע בX אז את לוחצת על "החלפת שם" וכותבת את שם המשתמש והסיסמה של משתמש Y שלך ואז זה מעביר אותך למשתמש Y אם יש לך רק כינוי אחד (some girl1), ואת רוצה לשנות אותו, את לא יכולה, מה שכן את יכולה לעשות זה ללחוץ כאן וליצור לך משתמש חדש ואז: -את יכולה להפסיק להשתמש בישן ולהתחיל להשתמש רק בחדש -אם תרצי לעבור מהכינוי הישן (some girl1) לכינוי החדש שתצרי אז את תוכלי להשתמש ב"החלפת שם" ולעבור מהמשתמש של some girl1 למשתמש החדש ולהפך עכשיו קצת יותר ברור?

דRדכוסי

New member
ודרך אגב

את לא יכולה להגיד שלא היינו זריזים
ככה זה תפוז שואלים וצ´יק צ´ק יש תשובה

למעלה