בעיה

SwisaGirl

New member
בעיה../images/Emo129.gif

אממ שנה שעברה הייתי בחטיבה שהיא מבנה נפרד מהתיכון.. עכשיו אני עוברת לחטיבה מעורבת שכולם עם כולם והכיתות הכי גבוהות מסתובבת איתנו.. זה בעיה כי אני נראה ממש גדולה לגילי נותנים לי 18 אם לא יודעים שאני בת 13.. והגובה מסביר הרבה (1.72) תמיד נגיד בים באים אליי כאלה של 25+ ומתחילים איתי.. אני תמיד לוקחת ספידים מהם או מוציאה להם לשון.. כמה שזה נשמע דפוק וזה באמת ככה אני לא יודעת מה להגיד.. כאילו אני ממש לא רוצה כלום עם גדולים או אפילו עם בנים בכללי.. עכשיו בבבצפר בטח יבואו אליי מגודלים ואם אני יוציא להם לשון ויפגוש אותם יום למחרת זה שיא הלא לעניין אז עצות.. איך דוחים בנים בדרך נורמלית מה להגיד מה לעשות ??! סורי על המגילה ביי

MartChmelos

New member
או שתגידי שאת תפוסה, ../images/Emo28.gif

או שתוציאי להם לשון.
סתםסתם.

moranooosh

New member
אממ...ככה

כל מגודל שבא אלייך את או אומרת שאת תפוסה או אומרת שהוא ממש לא הטפוס שלך...

Stripperella

New member
לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קרה לך?!?!?!?! נפלת על הראש?!?!?!?! זה יכול להרוס לך את כל תקופת התיכון והכלללללללל יצא לך שם של לסבית ואף בן לא יתקרב עלייך ולא ירצא לצאת איתך.... נכון עכשיו את לא רוצה אבל בעתיד את תירצי אז אל תהרסי לעצמך עם הלסביות! חבל! ממש חבל! תשכחי מזההההה!!!!!

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif שלוש אפשריות

אחד תאמרי שאת רק נפרדת עכשיו ממערכת יחסים ממש ארוכה ואת לא בנויה לקשר שתיים תאמרי להם (בנחמדות!) שאת רק בת 13 ואת פשוט מאוד גבוהה לגילך שלוש המשפט הידוע "יש לי חבר"

ODana

New member
אני הייתי הולכת על 3 ../images/Emo8.gif

הכי קצר ועובד הכי טוב

babygrl

New member
כנסי..../images/Emo23.gif

קודם כל.. מה נסגר איתך את בת 13 ולוקחת ספידים? אה?? בכל אופן כל בן שיתחיל איתך תגיגי לו שאת בת 13 וזהו. חצי מהם יתרחקו תוך שנייה... השאר תגידי שאת לא יוצאת עם בנים נגיד מתחת ל14.... וזהו...

ללא נושא

לי יש בול את אותה הבעיה, אני גבוהה וגם קצת מפותחת לגילי, אבל אני פשוט לא מתיחסת אליהם, או מנפנפת אותם! וזה ממש קל, בהצלחה ;)

ללא נושא

לי יש בול את אותה הבעיה, אני גבוהה וגם קצת מפותחת לגילי, אבל אני פשוט לא מתיחסת אליהם, או מנפנפת אותם! וזה ממש קל, בהצלחה ;)

למעלה