בעיה

AnnabeI Lee

New member
בעיה../images/Emo12.gif

אי אפשר ללמוד עם זפלים ברקע. זו פשוט לא מוזיקת רקע. כל פעם שעולה Thank You, Friends, Night Flight, Over The Hills and Far Away או כל אחד מהזפלינים האהובים עליי באותו יום אני חייבת להפסיק לקרוא. שילוב של אוף ויאי

AeroTom

New member
מסכים בהחלט

במיוחד עם שירים כמו Over The Hills. קשה להתרכז בדברים אחרים כשזה ברקע...עם שירים שקטים יותר, זה אפשרי אולי. אבל עם השירים החזקים יותר של הלהקה, פשוט קשה שלא להיכנס לתוך המוזיקה ולהתרכז רק בה. אני בכלל, מאוד אוהב להיות רק עם המוזיקה כשהיא מתנגנת. יותר כיף לשים לב אליה ולהיות איתה לבד. אבל גם תמיד טוב מוזיקה אהובה ברקע (במידה והיא לא תסיח את דעתך מלימודים...). את יכולה לשמוע מוזיקה ולעשות שיעורים ברקע

AeroSlash

New member
אני לא ממש יכולה לשמוע מוזיקה

ולעשות משהו אח. בין אם זה לימודים ובין אם זה כל דבר אחר. אני מתרכזת יותר מדי במוזיקה ואז אני לא יכולה להתרכז בלימודים.

SaintJohn

New member
גם לי המוזיקה מפריעה להתרכז

הלימודים היחידים שאני יכול לעשות עם מוזיקה ברקע זה שיעורי בית חישוביים ופחות או יותר מכניים, שלא דורשים הרבה מחשבה. לקרוא אני ממש לא יכול עם מוזיקה ברקע וחבל, כי יש לי המון לקרוא

FuryUri

New member
הדברים שאני אוהב לשמוע מוזיקה ברקע

זה 1)כשאני הולך לשירותים (ביחד עם קריאת ספר כמובן... שלושה דברים בבת אחת! פשוט ניצול זמן :>) 2)כשאני רץ (פשוט מושלם... לרוץ ולשמוע מוזיקה מה MP3 זה פשוט מעולה!) 3)שיעורי בית רק עם מוזיקה שאפשר איתה (פינק פלויד למשל... גם מוזיקה מעולה וגם מוזיקה שלא מסיחה דעת... כמובן שיש כמה שירים שלהם שאי אפשר איתם כמו CN אבל לא נורא ><) 4)מחשב ועוד דברים.. אבל אלה העיקריים :p אהה... ד"א : אני חדש פה :p קוראים לי אורי אני בן 16 מרחובות >< יש לי כמה דיסקים של לד זפלין ואני מקווה בקרוב לקנות עוד כמה (יש לי את 1,4 ועוד דיסק אוסף שחבר של אח שלי צרב לאח שלי ואני רכשתי בעלות עליו :>) וזהו לעכשיו :p מקווה להשתלב :p

AeroTom

New member
ברוך הבא!

שלום אורי. אתה מוזמן להישאר איתנו פה ובהחלט מומלץ לרכוש עוד אלבומים תמיד של זפלין...
מקווים שתהנה פה איתנו

jimorrison

New member
שיעורי בית? מהנה?

טוב כדאי שאני אתחיל לעשות ולבדוק את העיניין

למעלה