בעיה....

בעיה....../images/Emo105.gif

אני כבר בשיעור 29 ואני מרגישה שכל שיעור אני נוהגת פחות ופחות טוב,ואני ממש מרגישה שאני עושה שטויות,ממש סתם. כי באופן תיאורתי אני יודעת מה לעשות,אבל לא תמיד אני מבצעת את זה. אני כבר ממש רוצה להוציא רישיון אבל בקצב הזה זה נראה לי ממש רחוק. וקורה לי הרבה שאני לא שמה לב שהתחלף רמזור והמורה בולם אותי בשנייה האחרונה,או שאני נזכרת מאוחר מדי להאיט ולהוריד הילוכים(בכניסה מכביש בניעירוני לעירוני) וכל מני דברים קטנים ומעצבנים. למישהו יש עצות מה אני יכולה לעשות כדי להשתפר?? זה ממש מתסכל..

sattla

New member
זה נראה לי כמו אי ריכוז.

אם יש לך איזה משהו עכשיו שאת חושבת עליו יותר מתמיד או משהו שגורם לראש שלך לחשוב על זה ולא על הנהיגה אז עדיף שתקחי הפסקה או הורדה בקצב השיעורים.

אני לוקחת בסה"כ...../images/Emo105.gif

שני שיעורים בשבוע...
יכול להיות שזה בגלל חוזר ריכוז,אבל הדבר היחיד שמעסיק אותי זה הקטע הזה...

sattla

New member
ואין שום כלום נוסף?

החיים שלך אותו דבר כמו שהיה פעם (בזמנים של השיעורי נהיגה הטובים)

sattla

New member
../images/Emo4.gif

אז אין לי שום המלצה פרט ללנסות להתרכז יותר בשיעור. ולגשת יותר מהר לטסט...

תודה בכל מקרה!../images/Emo24.gif../images/Emo105.gif

אני מקווה שזה ישתפר כי אני מתגעגעת לשיעורים הטובים...

orangeada

New member
אני בערך../images/Emo19.gif

במצב שלך... אני עשיתי 25 ואני גם לא מרגישה נהגת מצויינת כמו שמצפים ממני בערך כל העולם.. כי בקרוב 28.. 'החוק, המינימיום'... מה את לא מוכנה??? אף אחד לא מבין שלא נולדנו נהגים וזה לא טבעי לגמרי... ושיש דברים ללמוד בלנהוג ולהשתפר ואם רוצים לעבור טסט ראשון זה לא בא ברגל (אלא באוטו!)
גם לדעתי בגלל שעכשיו יש יותר לחץ וציפיות על הכתפיים והראש זה משפיע... אני מרגישה את זה מההורים, משפחה, חברות וזה מעיק!!! שיעזבו אותי!
בשיעורים הראשונים ממש נהנתי ויצאתי מהשיעורים בתחושה שאני אחלה נהגת ואיזה כיף וכול פעם לומדים משהו חדש.. ובשיעורים האחרונים אפילו הרגשתי מתוסכלת כי לא הרגשתי שנהגתי כמו שאמרתי לעצמי, לא עמדתי בציפיות שלי ושאני בחיים לא אעבור טסט...
אז מה לעשות? הלוואי והייתי יודעת! אני מניחה שלבוא מרוכזת.. למרות שאני באה עם 100% ריכוז... זה פשוט שנגיד המורה מדבר בפלאפון או עם המכשיר קשר וזה מטריד ומוציא אותי מריכוז...
שיעור הבא- אני אבוא עם סופר דופר מוטיבציה אהיה כמה שיותר מרוכזת במה שצריך ומנותקת ממה שלא. כי יאללה צריך לעשות טסט מתישהו ואין מה לעשות... למרות שנראה לי הכי הרבה לומדים בלי מורה צמוד עם כל הדוושות...
ועם הזמן כולנו נהיה נהגים טובים- אמן! בהצלחה לכולנו

זה מה שאני אומרת לעצמי...../images/Emo105.gif

כל פעם לפני שאני יוצאת לשיעור אני אומרת לעצמי:"היום אני נוהגת טוב!" אבל אחרי שעושים טעות,שתיים,שלוש (ועוד טעויות מטומטמות!) הביטחון שלי פשוט יורד... בהצלחה גם לך!

orangeada

New member
נכון... כנ"ל...

וזה עוד יותר מעצבן... איזה טעויות יוצא לך לעשות? לי -לכבות תאוטו (בזינוק לעלייה.. אל תשאלי אותי למה.. זרקתי מהר מדי תקלאץ או משהו...) - איך אני אמרוה לדעת שבפנייה המסוימת הזאת אני צריכה להוריד ל1?? פנייה בד"כ בשני!! אבל אז אני סתם מרגשיה רע... - או אם יש כתום אני אינסטקטיבית ארצה לעצור והמורה שלי תמיד אומר לי סעי סעי... - מה עוד? אה, הוא תמיד מסמן לי ביד להתרחק ממדרכות בצד ימין בנסיעה למרות שזה בכלל לא נראה לי שאני קרובה אליהן! ואני באמת לא מבינה אותו! תכלס זהו אני עושה פניות טוב וחנייה טוב ונשאר לי זכויות קדימה...

יש לי בעיות עם המדרכה!../images/Emo105.gif

-גמני בכלל לא קרובה אליה והמורה אומר לי להיזהר מהמדרכה,גרררר. -ב5 שיעורים האחרונים כמעט כל שיעור יצאתי מחוץ לעיר ושם יותר הבעיה שלי,להוריד הילוכים בזמן וכאלה... -עד שאני מתחילה לנסוע יש אדום ואני לא שמה לב... -היה איזה כביש שהייתי בטוחה שהנתיב הימני פונה ימינה ונכנסתי לאמצעי -עשיתי חנייה ברוורס(ויצא ממש טוב! אפילו המורה אמר לי) ואז הוא אמר לי לנסוע 2 מטר אחורה,וידעתי שאני צריכה לסובב את ההגה אבל סובבתי קצת ואז נתקעתי במדרכה(הוא בכוונה אמר לי כי ככה הטסטרים עושים).

Came In A Blink

New member
המלצה משונה

לא יודעת אם זה יעבוד אצלך.. מהשיעור הראשון אומנם נהגתי טוב, הרגשתי את זה והמורה אמר לי, פשוט חולת הגה, אבל יש טעויות, שכמור שנאמר פה למרות שלא התעמקתי, שהן טעויות ריכוז.. משמע לא להסתכל לפני פניה.. כמו.. אנא אערף מה.. אני עשיתי 12 שיעורים, והמורה אמר .. במילים האלה ממש.. " נמאס לי ממך, אני רוצה שתעשי טסט את מוכנה כבר מזמן.. תוציאי תיאוריה ותחזרי אליי.." עוד לא הוצאתי תיאוריה, כל פעם מסיבה אחרת.. ומסיבה ממשית, אני ממש מתה לרשיון.. לא נהגתי חודשיים.. ואז עשיתי שיעור כפול.. סתם לכיף, הייתי בהלם, כל הטעויות שהייתי עושה נעלמו כלא היו,כאילו שהתרגלתי לכך שאני יודעת לנהוג, ועניין הרשיון זה עניין פורמלי בלבד.. ואני נהגת לכל דבר.. וכך באותו שיעור, ובעוד שיעור אחריו.. אני פשוט נוהגת מזה טוב, ומזה מרגישה טוב עם עצמי .. :)) זה מביא הרבה בטחון, אולי זה יעבוד גם אצלך! בהצלחה..

orangeada

New member
לא הבנתי-

עשית טסט בשיעור 12 ואז המשכת ללמוד? או- קבלת רשיון ועשית סתם שיעור כפול?? מה???????????

למעלה