Fall out Kid
New member
בעיה..../images/Emo100.gif
טוב אני הבנתי שזה פורום שנועד לאהבה, חברויות וכל הדברים האלה נכון? מצויין, כי אולי כאן מישהו יוכל סוף סוף לעזור לי... אוקיי הבעיה שלי קצת ארוכה, אבל ממש חשוב לי אם תקראו ותוכלו לייעץ לי. כי אני תקועה וממש רע לי.
יש מישהו שאני אוהבת... (כמה צפוי) הוא גדול ממני בשנה, אבל זה לא משנה. הוא מכיר אותי, אבל בחיים לא דיברנו. הרבה פעמים חבר שלו היה עושה לי מה שנקרא "סימנים" כאלה, ווטאבר. הוא כל הזמן מסתכל עלי וגם אני מסתכלת עליו הרבה. לפעמים אני שואלת אם עצמי אם הוא אוהב אותי, אן שזה סתם בראש שלי אבל חברות שלי אומרות לי שלפי המבטים זה נראה שכן. (אני מקווה) אני ממש אוהבת אותו, ואין לו חברה והוא לא מסתובב כל כך עם בנות. רק עם החברים שלו. אני וחברות שלי חושבות איך אני אוכל לדבר איתו, אבל לא עולה לנו נושא על מה. אני לא רוצה לבוא אליו סתם ככה ולהגיד לו היי כמו מפגרת.. אני לא יודעת מה לעשות ואני ממש רוצה להכיר אותו ועוד מעט נגמרת השנה ואני לא אראה אותו חודשיים, וזה יציק לי כל החופש. אוף. מה לעזאזל לעשות? מקווה שפניתי לפורום הנכון.. תודה.
טוב אני הבנתי שזה פורום שנועד לאהבה, חברויות וכל הדברים האלה נכון? מצויין, כי אולי כאן מישהו יוכל סוף סוף לעזור לי... אוקיי הבעיה שלי קצת ארוכה, אבל ממש חשוב לי אם תקראו ותוכלו לייעץ לי. כי אני תקועה וממש רע לי.