בעיה..

Fall out Kid

New member
בעיה..../images/Emo100.gif

טוב אני הבנתי שזה פורום שנועד לאהבה, חברויות וכל הדברים האלה נכון? מצויין, כי אולי כאן מישהו יוכל סוף סוף לעזור לי... אוקיי הבעיה שלי קצת ארוכה, אבל ממש חשוב לי אם תקראו ותוכלו לייעץ לי. כי אני תקועה וממש רע לי.
יש מישהו שאני אוהבת... (כמה צפוי) הוא גדול ממני בשנה, אבל זה לא משנה. הוא מכיר אותי, אבל בחיים לא דיברנו. הרבה פעמים חבר שלו היה עושה לי מה שנקרא "סימנים" כאלה, ווטאבר. הוא כל הזמן מסתכל עלי וגם אני מסתכלת עליו הרבה. לפעמים אני שואלת אם עצמי אם הוא אוהב אותי, אן שזה סתם בראש שלי אבל חברות שלי אומרות לי שלפי המבטים זה נראה שכן. (אני מקווה) אני ממש אוהבת אותו, ואין לו חברה והוא לא מסתובב כל כך עם בנות. רק עם החברים שלו. אני וחברות שלי חושבות איך אני אוכל לדבר איתו, אבל לא עולה לנו נושא על מה. אני לא רוצה לבוא אליו סתם ככה ולהגיד לו היי כמו מפגרת.. אני לא יודעת מה לעשות ואני ממש רוצה להכיר אותו ועוד מעט נגמרת השנה ואני לא אראה אותו חודשיים, וזה יציק לי כל החופש. אוף. מה לעזאזל לעשות? מקווה שפניתי לפורום הנכון.. תודה.

את יכולה לפנות גם לפורום

אהבה בגיל ההתבגרות גם שם יוכלו לעזור לך אולי. העצה שלי היא שתהיי בטוחה בעצמך קודם כל, ותחשבי עם עצמך מה היית רוצה להגיד לו, לא שהחברות שלך יחשבו בשבילך. תנסי להיות בסביבה שלו, בקרבתו, אם יוצא לך במקרה להיות איתו תשאלי סתם שאלה כמו מה המצב? ותחשבי איך לפתח שיחה בצורה קלילה.. אולי לשאול אותי על לימודים בהתחלה.. או דברים שאת לא יודעת כל כך עליו ורוצה לדעת. ובאיזשהו שלב לבקש כבר אייסי או משהו כזה, תגידי שאת רוצה להמשיך לדבר איתו וזהו... צריך אומץ בשביל הצעד הראשון, תזרמי תחייכי, תהיי בטוחה ותראי איך זה זורם וכיף. יש לך עכשיו מבא שאין לך כלום ביד, אם תנסי או שתצאי בלי כלום ויתגלה לך שהוא לא מעוניין וזה היה סתם הדמיון שלך , או שתרוויחי מזה ויצא משהו =] בהצלחה.

Fall out Kid

New member
את ממש צודקת../images/Emo100.gif

ומפה אני מבינה שמילת המפתח היא "לזרום". העצה שלך ממש עזרה לי, תודה רבה!

RayoDeLuz

New member
פנית לפורון הנכון..

אני מציעה לך לגשת אליו...תגידי "היי אני___. בא לך להכיר?" פשוט תזרמי עם זה.. אל תנסי לתכנן מה יהיה כי מניסיון זה לא עובד..
המון בהצלחה קרן

sh53

New member
../images/Emo45.gif

וכמו שאמרת - עוד מעט נגמרת השנה אז כדאי לא לחכות יותר מדי.

RayoDeLuz

New member
../images/Emo9.gif

כנראה שקריאה תמידית בפורום אהבה בגיל ההתבגרות משתלמת..
צוחקת צוחקת..

Fall out Kid

New member
יש משהו במה שאת אומרת../images/Emo100.gif

עד עכשיו ניסיתי לתכנן את התגובות שלו, ואולי זה באמת לא יכול כ"כ לעזור. תודה רבה

RayoDeLuz

New member
אין על מה:)

אל תנסי לחשוב מה יהיו התגובות שלו.. הראש שלך ושלו עובד אחרת.. פשוט תהיי ספונטנית..

למעלה