בעיה

בעיה ../images/Emo10.gif

הוא אוהב אותה... אוהב אותי, כך אומר... לפעמים אני מרגישה שהלב שלו הוא שלה... לעולמי עולמים.. הילדים שלי ושלו מכירים אבל בתחושה הוא מפגין יותר אהבה גופנית לידה או בקירבת אנשים שמכירים אותה.... ואני אוהבת אותו ורוצה בקשר הזה מאוד אבל כבר לא יכולה לשמוע עליה... על הכעס שלו כלפיה.. על התסכול... ההרגשה שלי היא שאם הוא לא יכול להחמיא לה הוא אומר דברים רעים רק כדי לדבר עליה... להזכיר את שמה.... עצוב לי...

רות 2

New member
הפגנת "אהבה גופנית"

לידה או ליד אלו שמכירים אותה .... זאת שפת גוף שמביעה צורך ורצון לחזק עמדה שלו .. מעמד שלך ... ואו סתם חוסר ביטחון.... אני הייתי מעדיפה לפרש את זה בחיוב... באשר לכמה מדבר עליה מזכיר את שמה אם מפריע לך אימרי לו זאת הרי ... בסופו של דבר הוא זה שצריך להבין שאת לא חלק מעברו והיא לא חלק מההוה שלך .. . ויחד עם זאת ... אוזן קשבת מצידך ומציאת האיזון בין להקשיב לשמוע ואו לסרב לדבר רק על זה ... תלוי רק בך ... פה צריך תגובה אסטרטיבית ובונה ולא תגובה מנלכולית.....

רות 2

New member
האסטרטיביות

לגיד (תגיד/נגיד ...)לו מה עושה לה עצוב מה גורם לה לחוש עצבות ... גוף שלישי ממש לא צד בעניין... זה הוא והיא היא והוא .. ביסדר מר אאניר?..

אא ניר

New member
אסרטיביות ../images/Emo12.gif ?באהבה ../images/Emo12.gif ?

{גוף שלישי התכוון לדרך הכתיבה/התבטאות שלך, בדר כלל.
}

רות 2

New member
נו שויין ...

רות מבינה שאתה לא מבין ..לא תבין .. אפילו אם תהיה חיים ..יבין שמבין את יבין

מבינה אותך

מבינה גם אותו. אבל השאלה היא איך אפשר לשחרר את הכעס והתיסכול הכלואים, ולהתנקות מהם. איך באמת לאהוב שני אנשים מבלי לפגוע באחד מהם, לקבל את זה שזה אפשרי. לפעמים זו גישת חיים, לפעמים הרבה וויתורים כמו גם בכל מצב אחר, רק שונים, בכל מקרה, זה לא פשוט.

Rinattt

New member
תגידי לו שהוא לא בתימן

כאן אסור כמה נשים :) שחררי מותק... תגידי יפה שלום ותמשיכי הלאה... יהיה עצוב, אבל אח"כ שמייח

אא ניר

New member
עזבי עיצות של צרי מוחין.

תעשי מה שמרגיש לך. דברי איתו. שתפי בקושי. תאהבי, תכעסי. קנאתך ברורה. ראית את הסרט "פרידה" על חייה של קאלו ? קראת את היומנים שלה ? ראית את הסרט "פיקאסו", על חייו של פאבלו ? קראת עליו ? אומר לך מה כן יש לך {כי הרבים ידברו על מה שאין לך} : יש לך גבר ישר. אמיתי. תחשבי אישית. אל תחשבי חברתית. כי מה שאת מרגישה זה אישי. לא חברתי. הצלחה.

Rinattt

New member
צרי מוחין?

פעם שאל כאן מישהו [אופססס שכחתי את שמו
] אם כדאי לו לבקש משמורת על ילדו או לא, הוא שאל, הווה אומר שהוא שאל את החברה כאן. חבל לא אמרת לו לחשוב אישית ולא חברתית כמו שייעצת לה: "תחשבי אישית. אל תחשבי חברתית. כי מה שאת מרגישה זה אישי. לא חברתי" צרי מוחין... אלק.

אא ניר

New member
בדל של הבדל.

בקשת משמורת דורשת תיאום הבנות והסכמות עם החברה {צדדים שלישיים}: בית משפט, לפעמים עובדים סוציאלים, בן/בת הזוג לשעבר. באהבה לא.

Rinattt

New member
בדל של סיגריה ../images/Emo120.gif

באהבה לפעמים אלו שמהצד רואים יותר טוב אבל זה לא האישיו רק, אתה יכול לחלוק על דיעות של אנשים אבל לא לבטל אותם, לא לזלזל בהם ולא לפגוע בהם. כאילו מי ביקש ממך? תיזהר כי אומרים... "על ראש הגנב בוער הכובע" :) אני הייתי לוקחת את זה כביקורת בונה, אתה בטח שלא... אבל לומשנה כאן סיימתי לדסקס בעיניין הבמה לרשותך... שוטטטטטטטטטטטטטטט

פפפפפפפפ

בלאגן. רואים שלא טוב לך.. שונאת שותפים באהבה. תעזבי. או שתשארי ותשלימי. אם זה לא הגיע עד עכשיו אין הרבה סיכוי שזה יגיע ...אם בכלל...

יערית

New member
ואולי

הוא לא שלם עם ההחלטתה שהוא לא שם לידה,למרות הכעס והתיסכול,משהו בו לא סגור ותמיד תמיד תהיי שם נחמדה וטובה אבל לא מספיק טובה כמוה.כל המיסביב ילדים וכו' זה עדיין לא אומר שהוא שם איתך בלב שלם,את כנראה טובה אליו, הוא מעריך את האהבה שלך,אבל זה פשוט לא זה... לפעמים זה לא עובר ,זה תמיד יהיה שם הצל הזה שלה, או שתחיה עם זה as it is או שתשחררי בכדי שהוא יסגור את הפינה הזו שלא סגורה אצלו(או לחילופין ירחיה את הפינה הזו). מוכרת מאד הסיטואציה:))

והנה הצעתי אליך...

הוא בחר להיות איתך... היא העבר שלו שטרם סגר אותו את המשיכי באהבה, נתינה, וצרפי תמיכה והבנה את תגלה בבוא היום את התמורה על כל יום שכביכול סבלת הוא יסגור וישלים עם העבר בעזרתך הוא יגדיל ויעריך אותך פי כמה בבוא העת ותהיו זוג אוהב לעולמי עולמים והא
(תנועה מורוקאית
) מבטיחה (אל תתני לזה כוח להרוס את העתיד שלכם)

יערית

New member
אהההה

הרבה ישבו ככה על הגדר בציפייה שיום אחד יוערכו על אהבתן ועיקביותן,אבל קיבלו זבנג מהדלת האחורית.

למעלה