בעיה

בעיה ../images/Emo10.gif

תגידו, לא נמאס לכם לתמרן עם הילד והעגלה בין מכוניות חונות על המדרכה / פחי אשפה / גזם שהעיריה השאירה על המדרכות / ו-או סתם בורות, מהמורות, מדרכות משובשות וכו´ וכו´ וכו´, כשכל מה שרצינו זה פשוט להוציא את הפשוש לטיול קצר ולא מזיק ולחזור הביתה בשלום ????? אני מוצאת את הטיולים הללו יותר ויותר מייגעים וקשים, אני מודה לאל שאין לי תאומים (ליבי נכמר על בעלי העגלות הכפולות) ונמאס לי כבר להתווכח עם נהגים חונים על מדרכה שאומרים לי שאני צודקת (ואיך זה עוזר לי בדיוק?) ... אולי הגיע הזמן שבתור רוב דומם וסובל נעשה משהו בנדון???

anat30g

New member
קשה קשה

אני אמא של תאומים... קניתי במיוחד בגלל זה עגלה לאורך כבדה ויקרה יותר - אבל גם איתה היה קשה לטייל ברחובות. האמת שפניתי במכתב לעמותת "נגישות לנכים" (אני לא בטוחה שככה קוראים להם - איכשהו הגעתי לאתר שלהם ברשת) והצעתי להם לצרף למאבקם את ההורים עם העגלות... אמנם עגלת תינוק אינה כבדה כמו עגלת נכה ועם קצת עזרה אפשר להרים אותה במדרגות - אבל למה שלא יהיה מראש כבש בסוף של כל מדרכה, למה שמראש לא יסתמו את החורים, למה שמראש לא ידאגו שתהיה אפשרות להכנס לקופת חולים, למה שיחנו על המדרכה ושהעגלה תסע על הכביש... תחשבו - אנחנו ההורים בסוף שלוש שנים זורקים את העגלה... יש אנשים לכל החיים צריכים לעבור את טיול אחר הצהרים שלנו. ענת

והכי "כיף" זה ששפת המדרכה

גם ליד הכבש עקומה, וצריך להרים את העגלה כדי לרדת בכבש. ממש יופי של דבר. מומלץ לכל מי שלא התנסה....

אמיר.

New member
למה לזרוק ????

אחרי שלש שנים ??? למה אי אפשר להעביד הלאה לילדים הבאים ???

anat30g

New member
לא לזרוק

במובן הפיזי של המילה... אלא במובן הרוחני שלה... אני כותבת אסוציאטיבי - וככה זה יצא... ענת

אמיר.

New member
פתרון בעיתי..

תעברו לגור בפרברים... אולי אפילו באיזה מצפה בגליל, מושב בשפלה, ישוב בשומרון... שמה אין בעיות כאלו (תקבלו בעיות אחרות ...
)

באמת פתרון בעייתי כי ...

מה לעשות, אנחנו גרים בעיר. אני חושבת שהכל מתחיל באנשים עצמם ובחינוך שלהם. כי במדינות אחרות, מתוקנות יותר, נהג לא יעז אפילו לחנות על מדרכה ולחסום אותה כאילו היא השטח הפרטי שלו. אבל לקטר לא יעזור כי אנחנו כאן וגם לחנך אנשים אחרים לא יועיל (תאמינו לי התווכחתי עם מספיק נהגים כדי להגיע למסקנה הזו) אז הפיתרון שנשאר הוא באמת אכיפה. חשבתי לפנות לעירייה אבל אני יודעת מה יעשו שם עם הפניה הבודדה שלי... לכן, עד שלמישהו תהיה הצעה אופרטיבית באמת, נראה לי שפשוט נמשיך לכתת את רגלנו ועגלותנו במסלול המכשולים הזה.

anat30g

New member
לכתוב העיתונות

להזמין עיתונאי וצלם לבוא לטיול אחר הצהרים.... יופי של כתבה תצא לו.

anat30g

New member
שם צריך מיני טרקטור

בשביל לטייל... חברה שלי החליפה עגלה כעבור שנה כי העגלה שלה התפרקה מהבורות והמהמורות במושב שבו היא גרה...
בקיצור - זה לא הפיתרון!!! ענת

גלי 2

New member
באמת בעיה!

ולי יש תאומות עם עגלה רחבה שהיתה עוברת יופי ברוב המקומות אבל קצת קשה לעבור כשנהגים חכמים חונים על המדרכה. למה אני צריכה לסכן את הבנות שלי בגלל נהג אדיוט שלא התחשק לו ללכת קצת מהחניה אז פשוט חנה על המדרכה?! מאוד מרגיז אבל אין ברירה. מה שמנחם אותי זה שאני לא גרה בעיר ולא מתעצבנת כל יום אלא רק 4 פעמים בשבוע... גלי

הנשוי

New member
אני כן עושה

כל פעם שאני נתקל במכונית חונה על המדרכה (גם אם אני לא מטייל עם תינוק בעגלה)אני משאיר לה דרישת שלום ממפתח המכונית שלי לכל אורך המכונית אני בטוח שחלק נכבד מ"מכרי " כבר לא יחנו יותר על המדרכה אני ממליץ לכולם לעשות כמוני זה קצת עוזר והרבה מרגיע את העצבים (שלי בכל אופן)

טוב

New member
פתרון בעזרת אילמות פסול בעיני

כמעט כמו המעשה עצמו. אם הנושא כל-כך חורה לך למה שלא כל פעם שתפגוש ברנש כזה תשאיר לו פתק על האוטו שאתה אדם נכה, ובגללו לא יכלת להמשיך על המדרכה ונאלצת לחזור הביתה בלי לקנות את התרופות שלך.( לשקר זה פחות גרוע מאלימות...?). בכל מקרה אני בעד פתקים, כי יש כאלה שדיבורים כן עוזרים להם, ופשוט מחוסר מודעות הם חונים כך. ואני מדברת מנסיון אישי, כי פעם חניתי בחניה אסורה, בלי רוע לב, ומישהו כתב לי פתק שלא לחנות שם יותר, ולתוספת פינצ´ר את שני הגלגלים שלי, שזה מעשה ונדליסטי ביותר, כי לאף אחד אין 2 גלגלים רזרבים. ואני ידעתי שאם היה מסתפק בפתק גם לא הייתי חונה שם יותר. חוץ מזה, איך הוא ידע שסרטת לו את האוטו בגלל שחנה על המדרכה? אולי יחשוב שזה סתם מופרעים עשו? לכן פתק עדיף...

רק אכיפה!

טובי יקירתי, אני מסכימה איתך שאלימות היא לא הפתרון, אבל לצערי גם פתקים לא כל כך עובדים (ניסיתי גם את זה). יש יותר מדי נהגים שחונים על המדרכה ואת הרי לא תעצרי ליד כל מכונית להשאיר "מכתב אהבה". רק כשיפגעו באנשים הללו במקום הכי כואב = הכיס, נראה לי שיזוז משהו. הבעיה הגדולה והכואבת היא שזה ממש לא מעניין מישהו שם למעלה. (רק לידיעתכם, אני השארתי פעם פתק על שמשת אוטו של עיריית חיפה כי זה ממש הרגיז אותי). כך ש ... אולי ענת צודקת וצריך להפנות את העניין לעתונות. בסך הכל אנחנו ציבור די גדול שסובל, ואם נוסיף אלינו את אוכלוסיית הנכים, שמתמודדים עם בעיות דומות, אז בכלל ... אני חושבת ששווה לנסות.

לידיעתכם

פניתי בנושא לעיריית חיפה ולרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, בתקווה שזה יעזור (למרות שאני לא כל כך מאמינה). עדכונים, אם יהיו, יבואו.

ODED99AA

New member
טוב שזה רק עמוד חשמל

ןלא פס הרעדה שהעלו על המידרכה כי היו חייבים להעביר שם תשתית של חברת חשמל,טלפון או כבלים נישמע לכם מוכר?

למעלה