בעיה

GroovyGirl

New member
בעיה ../images/Emo10.gif

שלום, יש לי בעיה: האיי טיונס "מונע" ממני לשלוח קבצי מוזיקה שיש לי שם ברשימה שלא העלתי קודם לכן למחשב כדיסקים וכו'. האם יש דרך להמיר את אותם קבצים לקבצי MP3, כך שאוכל לשלוח אותם? או אולי יש דרך אחרת? כי גם כשאני מגיעה לתקייה של האייטיונס השירים כלל לא מופיעים שם כקבצים, הם לא מופיעים שם בכלל למעשה. תודה רבה מראש!

LinkTree

New member
לא הבנתי כלכך תבעיה...

אם יש לך שירים שאינם במחשב איך את רוצה להעביר אותם ל IPOD? אם השירים מופיעים ברשימה של ה ITUNES אבל לא מופיעים במחשב אז איפה הם? הם נמחקו? אני לא ממש מבין מה הבעיה אבל אנסה לענות תשובה כללית. השלבים הם פשוטים בהעברת שירים ל IPOD. הכנסה מדיסק מקורי 1. מכניסים את הדיסק למחשב 2. ה ITUNES מזהה את הדיסק ובשאיפה גם מביא את השמות מהאינטרנט 3. קליק ימני ובוחרים CONVERT FILES וה ITUNES מעביר את השירים למחשב בפורמט המבוקש (MP3 או AAC) 4. מחברים את ה IPOD וה ITUNES מסנכרן את השירים החדשים. הכנסה מקבצים MP3 שיש לנו כבר על המחשב. 1. ב ITUNES בוחרים FILE -> IMPORT FILES ובוחרים את הקבצים הרצויים 2. מחברים את ה IPOD וה ITUNES מעביר את השירים גם אליו. דגשים - שירים שיעלמו מה ITUNES יעלמו מה IPOD אלה אם העברנו את הסנכרון לידני כאשר אנחנו בסינכרון ידני יש צורך לגרור ב ITUNES את השירים שרוצים להעביר מהספריה של ה ITUNES ל IPOD. מקווה שעזרתי - אם לא אז תנסי להסביר לאט לאט מה עשית בכל שלב ומה המחשב אמר לך. יום טוב

GroovyGirl

New member
אענה לאט ובזהירות

מה שקרה זה ככה: הבעיה היא לא בהוספת שירים לאייפוד, הבעיה לא קשורה כלל לאייפוד. הבעיה היא עם האייטיונס. יש שירים שהוספתי ישיררות לאייפוד ולא הוספתי אותם לתיקיות במחשב שלי. כאשר אני רוצה "להגיע" לשירים שאותם ניתן לראות ולשמוע באייטיונס, אי אפשר "להגיע" לאותם קבצים דרך המחשב שלי והתקיות וכו'. כאשר אני רוצה לעשות פעולות שונות עם השירים כגון, שליחתם, הדבר אינו מתאפשר כי הם בפורמט שלא מאפשר לי לעשות כן. הקבצים לא נמחקו מהמחשב, זה רק נראה כך, כי אני לא מצליחה למצוא אותם במחשב, מה עליי לעשות כדי למצוא את קבצי השירים ולהעבירם לפורמט שאוכל להשתמש בהם מעבר לאייטיונס. תודה מראש

LinkTree

New member
מוזר

נתחיל בהתחלה. ראשית תמצאי איפה הקבצים של ה ITUNES נשמרים ( דרך ה ITUNES עושים EDIT -> PREFERENCES -> ADVANCE ורואים שם איפה ה ITUNES שומר את השירים שלו. ראוי לומר שאפשר לומר ל ITUNES להעביר כל שיר שמוסיפים לו (גם אם הוא MP3) לספריה הזו דרך EDIT -> PREFERENCES -> ADVANCE ולעשות V ב COPY FILES TO ITUNES MUSIC FOLDER WHEN ADDING TO LIBRARY עכשיו יש לי כמה שאלות ודברים שלא הבנתי: איך העברת הוספת שירים ל IPOD שלא דרך ה ITUNES? (תוכנה אחרת? - איזה?) כשאת אומרת שליחתם מה הכוונה? שליחה ב EMAIL?

GroovyGirl

New member
תודה

תודה זה די עזר. כן העברתי שירים לאייפוד דרך האייטיונס, אבל זו לא היתה הבעיה. הכוונה היא לשלוח בMSN או באייסיקיו. אבל תודה על העזרה בכל מקרה!

LinkTree

New member
זה מוזר כי אצלי זה עובד

אם את גוררת אותם לחלון של ה MSN זה לא נותן לך להעביר?

למעלה