בעיה!‏

בחורה מ

New member
בעיה!‏

בחור שהגיע לפגישה ראשונה בלא מגבעת הבחורה נבהלה ולא שאלה במהלך הפגישה לפשר הדבר,במהלך הפגישה היה ניראה מתאים ואז שאמרה לשדכנית שזה לא מתאים משום שהבחור לא חובש מגבעת ואז מבירור עם הבחור עולה שעקב מזג האויר הסוער הוא העדיף לא לבוא עם מגבעת.מה ניראה לכם?‏

יהודי23

New member
היי בחורה מ

אני לא אוהב לדבר על אחרים לא יודע מה עבר לבחור בראש באותו הרגע, אדבר על עצמי -- אני לובש מגבעת גם ברוחות גשמים שלגים מה שיהיה.. לא נותן לעולם להשפיע על אמונה שלי ועל הדרך שלי, לא הגיד שעלה לי מחשבה שלצאת ללא מגבעת אבל הם נדחקו מיד לדעתי להוריד בגלל חבישת כובע זה לא נכון, אם הבחור אכן מתאים וזה הדבר היחד שהפריע לא היית צריכה להוריד בהצלחה רבה במשך הדרך עד למציאת הזיווג הגון!

קליט

New member
נשמע סיפור דרמטי . .

יתכן שבסביבה של הבחור הזה לא תמיד חובשים מגבעת ברחוב . אז אם זה באמת נראה לה מתאים אז שתברר עליו, זה לא מסובך, תשלחי דודה/שכינה/אחות/אח/בן דוד (עם מגבעת..) וכו` שיודע לחפור ודי מהר תגיעו למידע המבוקש . בהצלחה !

ברוכה הבאה!

לדעתי, הוא הגיע בלי מגבעת, כי זה הדרך חיים שלו. הרוחות זה התירוץ של השדכנית. בחור שהולך עם מגבעת, אז יבוא בכל מצב עם מגבעת, וודאי בפגישה ראשונה.

אם מסתכלים מהצד

זה ניראה מטומטם להוריד על מגבעת. אבל בגלל שמגבעת מסמלת הרבה דברים בציבור החרדי אז אפשר להבין. מה שכן היה עדיף שהבחור היה מתנצל בתחילת הפגישה או אומר לשדכנית. עדיין מטומטם לדעתי להוריד רק בגלל זה... אבל כניראה זה לא מתאים וזה תירוץ רק.

חלושקית

New member
למה שלא תהיי ישירה?

תשאלי אותו את בעצמך. אל תתביישי... עזבי שדכניות או אנשים אחרים שיגידו לך... תהיי גלויה אליו ותשאלי, כי זה חשוב לך.

למעלה