בעיה!!!!! תעזרו לי!

• פותח הנושא yitav
  • פורסם בתאריך

yitav

New member
בעיה!!!!! תעזרו לי!

חוט הדיאבולו שלי כל הזמן נקרע לי בקצוות איפה שאני עושה את הקשר , יש לי ידיות מקצועיות עם חוט מקצועי ואני חושש שמהחיכוך החוט נקרע לי כל הזמן! מה לעשות??! קניתי חוט 20 מטר ונשאר לי מטר מרוב שהוא מתקצר לי...

poiboi

New member
אמרו לי שהם קורעים את החוט ממש מהר

עדיף את הקרבון או הפיברגלאס או את האלה השקופות שאין לי מושג איך קוראים להם

yitav

New member
עשיתי משהו טוב

עטפתי את החוט שבא במגע עם המקל בשכבה דקה של איזולירבאן (דבק סלוטיפ חזק) ואני מקווה שעכשיו זה לא יקרע

Segev Shilton

New member
הסיבה שהחוט נקרע במקלות האלה והאחרים

היא שהחוט פשוט לא מסתובב (איפה שהקשר) תנסה לעשות קשר כמה שיותר קטן ולחתוך את שארית החוט,ברגע שהחוט יסתובב בצורה חופשית הוא יקרע הרבה פחות.

yitav

New member
הבנתי תודה שגב דרך אגב (כנס)

ראיתי כמה מהסרטים שלך ושל אחיך ואני חושב שהם ממש טובים אך שלך תותך בדיאבולואים בן כמה הוא עכשיו?

Segev Shilton

New member
הוא עכשיו בן 12

מזמן לא הוצאנו סירטונים , אולי נוציא בקרוב סרטון של אופק עושה תרגילים ב4 דיאבולו , שמשות פירואטים וכו' בכל מקרה , תוכל לראות אותנו בתוכנית החדשה של ערוץ 2 "הדבר הבא" שתעלה בקרוב. שגב.

mufevr

New member
גם אני נתקלתי בבעיה הזאת

חוץ מזה... איפה יש באיזור תל אביב מפגשים של דיאבולו?? אני מאוד מעוניין ללמוד יותר בנושא ודרך האינטרנט זה קצת קשה. אשמח למידע על מפגשים או אנשים טובים שמוכנים לחלוק ידע.

Aiyegbeni

New member
קיים המפגש התל אביבי המהולל

כל יום שני מ 7 בערב במתנ"ס של שכונת שפירא (דרום תל אביב, רחוב ישראל מסלנט 27, 7 דקות הליכה מהתחנת אוטובוס/רכבת).

למעלה