בעיה.......תעזרו בבקשה.

מזל חי

New member
וואלה :)

פעם היה דוקא אקס חבר שהחליט למלא את הפרטים שלי או יותר נכון גרושתו שהכירה אותי חשבה לעצמה שאולי עדיף שידפקו על דלתי. עצבן אותי חבל"זזזזזזזזזזזזזזזזזזז. אבל נהגתי כמו שצריך. בפעם הראשונה הגיע שליח של "פרחים" משסרבתי לקבל את המעטפה של אותו אדון הוא זרק לי אותה על המדרגות והלך. התקשרתי להוצאה לפועל ודיווחתי על חוצפן שמשתמש בכתובת שלי. בפעם השניה כשהגיע מכתב מסירה אפילו לא רציתי להתעצבן פשוט ניגשתי לפח שבחוץ וזרקתי. כל עוד בן אדם שלם עם מה שהוא עושה. ואינו עובר על החוק. לא מחביא אף עבריין בביתו. הוא אינו צריך לדאוג. הייתי אומרת שלא קל לחשוב שאתה צודק. אבל זה הכי קר והכי נכון!

r e d head

New member
באמת שאין לך גבולות

הבעיה הקשה היא שלך בראש שלך חוסר רגישות משווע!!! אני סובלת כבר 7 שנים מאותם סימפטומים בדיוק. רק היום בבוקר התקשרו אלי מאיזה עיריה על חובות שיש לו. ואני שולחת בעת הצורך את חוזה הגרושים שלי לעורכי דין של האנשים שמחפשים אותו. וזה לא נעים (בלשון המעטה) כל פעם מחדש. גם כשבאים הביתה ליד הילדה וצריך להסביר לה מי היו האנשים שאין להם בושה לדבר על החובות שלו עם ציון שמו ליד הילדה.

ערסlight

New member
לא נעים

לדברים יש את המשמעות שאת נותנת להם. להבהל מאיזה גובה של קנסות חניה בודאי אפשר. אפשר גם להבהל מנציג ועד הבית, מדוור, משכנה שנגמר לה הסוכר ובעצם מהכל. אני אישית הכרתי אנשים שמפחדים אפילו מהשעון של "מבט" אם יש נזק לילדה שלך... זה בגלל הבהלה שלך. לשים את הילדים כקורבנות על כל קשקוש זה כמו בסיפור על זאב זאב... יהיה לזה מחיר פעם. הכי קל והכי זמין לחיות כשמי שהיה פעם בעלך, אהובך [אולי] ואבי ילדתך הוא הרשע האולטימטיבי שלא ראוי אפילו שידפקו בדלת בגללו. ראבאק! גבולות אמרת? סבל?

r e d head

New member
מאכזב לקרא אותך

אתה מעוות ומקטין את הדברים שנכתבו על מנת להוכיח שטות שכתבת קודם. מעקלים הם לא איזה גובה קנסות חניה. וחובות חניה מצטברים עם ריבית יכולים להגיע לסכומי כסף נכבדים. ובכל השאר, באמת לא חשובה לי דעתך כדי לטרוח ולענות.

מזל חי

New member
אוי ערסי ערסי

לפעמים באמת אתה קצת נשמע מעצבן אבל הרגת אותי עם ה"שמעתי נשימות עוזר"

סתםאני3

New member
לערס

אני מאוד מבקשת ממך-בבקשה אל תגיב להודעות שלי. את כל העיוותים שעוברים בראש שלך-בבקשה אל תוציא עלי. אני בהלם מהשטויות שכתבת.

ayb1

Well-known member
הצעה מעשית -לא משפטית

חזרי לשם משפחתך המקורי ליפני הנישואין שלכם. שני זאת במשרד הפנים בעיריה ובזה תפטרי מכל הענין. הרי כאשר יבוא המעקלים ויראו שגר שם דייר אחר עם שם אחר ואפילו ממין אחר לא יעזו לעקל מאומה.וילכו לחפש במקום אחר. להערכתי זה יפתור את הבעיה .

למעלה