בעיה/תית

BigCityLife1

New member
בעיה/תית

טוב שלום לכן או לכם אי אפשר לדעת חח אני בת 18 וחצי עוד מעט... ורק השנה לפניי חודשיים הייתה לי נשיקה ראשונה וחבר ראשון... החבר לא ארך הרבה זמן ולא היה בינינו משהו מעבר לנשיקה וכדומה... יש לי בעיה, או שאני בעייתית... אני מכירה אנשים ואני לא מסוגלת להיות פתוחה בקטע מיני, הכוונה לא לשכב עם מישהו אלא לדבר על זה עם בחור או נניח אם אתבקש להתקרב למצלמה עם הפנים שלי, סתם להוציא לשון אני מסתייגת נורא וגם באותה מידה מסתיים לו הקשר... אני יודעת ששום לחץ בעולם לא יצדיק לעשות משהו שאני לא רוצה ואני מודעת שאני מרוויחה מעצמי סתם הכרויות לא טובות עם בחורים לא שווים וסתם חרמנים... אבל אני עם עצמי מתביישת... לא מסוגלת... נרתעת... הכוונה שמישהו ינסה לפלרטט איתי נניח במצלמה אני מסתייגת... במציאות קל לי יותר... יש לי קשר ממש טוב עם אמא... ויצא לה להגיד לי לא פעם שאני לא מדברת על סקס או בכיוון הזה... אני מדברת על בחורים ועל הכרויות זה כן... ואני מבחינתי כי אין לי חבר וזה לא משהו שאני מתכננת לעשות בזמן הקרוב אלא אם כן אצא עם בחור שאוהב ואסמוך עליו... גם חייבת להוסיף, אני גרה עם אמא ואחי... אבא לא גר איתנו. אני ילדה טובה בכל מובן המילה.. החשיבה שלי נורא תמימה ואני אוהבת את זה... לא רוצה לאבד את זה בגלל לחץ של בחורים... אלא עם הזמן ובקצב שלי... נוצר מצב עם אמא שאם יש לי דייט אני מספרת לה אחרת אחשב ללא יודעת מה... אבל מצד שני אני לא יכולה לא לספר לה, אני אוהבת לשתף את אמא... לא יכולה בלי זה... ואמא ואחי מגוננים עליי... וזה לגיטימי, אבל הגיע לרמה שאני מפחדת שאם אדבר עם מישהו קצת בוגר או משהו בסגנון לא אחשב לילדה טובה -בעיניהם- אבא ההפך מאמא, מדבר איתי חופשי על הכל.. מאמין שאין סיבה שלא אדע... שזה משהו טיבעי והוא צודק... אני לא יודעת מה לעשות, מה לחשוב... אם אני מדברת עם כמה בנים זה לא בסדר אם לא מדברת זה לא בסדר ואם אני לא מדברת על סקס גם לא בסדר כתוצאה מכך אני ככה ושוב אני חוזרת לעניין שאני לא רוצה לאבד את התום שבי... מה אני אמורה לעשות? אני אובדת עצות

להיות את!!

אבל כיצד תוכלי לדעת מי את אם יש כל כך הרבה "את" במשחק? את כמו בית - בהתחלה מכניסים אל תוכו את הדברים הנחוצים באמת, ולאט לאט דוחפים עוד משהו כאן ומשהו שם עד שלדייר לא נותר מקום והוא נדחס בין תכנים ותכולה. אז מה עושים על מנת לחזור לנוחות המרווחת? מתחילים להשליך. מה להשליך? כל מה שזה אמא, כל מה שזה אח, כל מה שזה אבא למרות פתיחותו, ובטח תכנים שהחברה החדירה בך. לאחר שהשלת את כל ההשפעות הללו, כל שנותר הוא את. ובמצב כזה, כל שתבחרי לעשות יהיה מתוך אָת הטהור. זה לא אומר שמיד תתחילי לעשות את הנכון לך, אבל לפחות תתחילי, מתוך לימוד וטעיה, להכיר אֶת אָת האמיתית, ולאט לאט תהיה המנהלת של חייך. בהצלחה

למעלה