בעיה - תאריך המפגש

avitano

New member
בעיה - תאריך המפגש

8 בחרו בתאריך הראשון 8 בחרו בתאריך השני דילמה חח אני חושב שיהיה חכם יותר לבחור בתאריך השני כי התאריך הראשון ממש קרוב וכלום לא סגור... אלא אם קיימות הצעות נוספות על הפרק....

גייניש

New member
אוי,

קרוב לוודאי שזה בגללי... מה שקרה זה שלמרות הפגנת הנוכחות המאוד מעטה שלי בפורום, ושבזמן האחרון נאלמה לחלוטין עקב תוכנת סינון אתרים ארורה, ולמרות שאני עמוק מאוד בארון ואין לי כמעט שום רצון לצאת ממנו - כשקראתי את הסקר, וראיתי שיש אפשרות שהפורום החביב עלי ייפגש במרכז לקראת סוף ה"זמן" (מה שנוח לי מאוד, הישיבה שלי במרכז.) נתקפתי פתאום רצון פראי לבוא למיפגש. כנראה שמשהו בשילוב של הנוחות והקרבה עם האפשרות לומר בטבעיות לראשונה בחיי "אה, אני הומו" לישות שאיננה קיר או מראה (והאפשרות לפגוש את האנשים הנפלאים שעומדים מאחורי הניקים) השפיעו עלי יותר משציפיתי. אני לא יודע אם הייתי מצליח לאזור אומץ דיי כדי להגיע באמת למפגש, אבל אמרתי: אם זה יהיה באדר - אז זה כבר מוגזם להתעלם ולא לבוא. אז בחרתי באפשרות הראשונה, וראה זה פלא - תיקו! לכן אני מציע - תתעלמו מההצבעה שלי, שגם ככה היא קפריזה של רגע שאינני בטוח אם תתגשם, וכך ההחלטה תהיה ברורה יותר. ותיהנו נורא, תמיד מומלץ ליהנות. מתגעגע לנוכחות קבועה פה, אין לכם מושג עד כמה. שנזכה לקבל שמחת פורים באמת ניש

tomds

New member
מפגש

אופיר-חוזר על הצעתי לדחות את המפגש לאחר הפסח. אני מבין שזה לא יערך בשבוע הבא..הזמן קצר מדי והתאריך השני הסמוך ככ לערב פסח ממש לא מתאים לי וגם אני אשמח מאד להגיע....אי לכך מציע לשקול שוב תאריך אחר מיד אחרי הפסח.

לאחר עיון ביומן - ה-25.03.10 הוא י' ניסן תש"ע

ואני בהחלט מסכים עם tomds התאריך הנ"ל קרוב מאוד לפסח ומי שבעל משפחה, יודע מה זה ההכנות והקניות והנקיונות לפסח. סורנטו, רעותי, השם אינו פנוי - אתן לא לבד בקטע של פסח. רק לחשוב על זה אני מקבל חררה... אבל אין כמו חג החרות.

the chopin

New member
רגע, עכשיו בדקתי ביומן. למה לא באמצע?

עדיף בין שני התאריכים. אבל יום חמישי.

avitano

New member
בבדיקה...

לגבי תאריך חדש בכל אופן זאת לא בעיה אנחנו בסך הכל נבחר ביחד תאריך הרי זה למען הפורום

לדעתי תאריך הביניים 11.03 יכול...

/tapuzforum/images/Emo26.gifלהיות טוב כמעט לכולם, זה לא קרוב - בעוד שבועיים אפשר להתארגן בהתאם וזה גם לא קרוב לפסח. מה דעתכם חברים?

אופסססס פיספסתי בתאריך הנ``ל...

/tapuzforum/images/Emo26.gifיש מפגש של קבוצת התמיכה של ארגון הו``ד ואיך אפשר לקיים מפגש פורום בלי הרב רון ודרור ושאר החברים שיהיו במפגש התמיכה? או אלי אפשר לבדוק אפשרות של מפגש משותף?!

אני עדיין לא הצבעתי.. איפה המפגש ייערך?

יש מבחינתי הבדל אם זה בי-ם או במקום אחר...

למעלה