בעיה שניהיתה לי

• פותח הנושא koler
  • פורסם בתאריך

koler

New member
בעיה שניהיתה לי

שלום הימים אלו אני מנסנה ליבנות מערכת צ'ט וניתקלתי בתקלה http://members.lycos.co.uk/omer131/chat_index.php (העמוד של התקלה הקוד: <?php include "chat.php"; //connecting to MySQL server and DB if (isset($_POST["grade_insert_button"])) { $grade_1=$_POST["grade_insert_grade1"]; $grade_final=$_POST["grade_insert_gradefinal"]; //checking errors in the form: $grade_insert_errors=""; if ($_POST["grade_insert_idnum"]=="") //if no id number entered $grade_insert_errors.="חובה לכתוב טקסט.<BR>" ?> מה לא בסדר???

tamirvs

New member
אני לא יודע אם זה כל הקוד אבל

לא סגרת את ה if...

koler

New member
יש מצב שלא כתבתי את כל הקוד?

אתה יכול להשלים לי?

koler

New member
מה שאני מנסה לעשות זה דף שיכניס

נתונים לתוך המסד... יש לי טבלה בשם:exampleTable ויש לי תא(שאליו אני אמור להניס נתונים)בשם:ch1 תודה מראש

tamirvs

New member
לא ממש הבנתי...

מה אתה מנסה לעשות? כי בחלק שהראת כאן לא רואים הכנסת מידע, אלא בדיקה של נתונים שנשלחו...

koler

New member
כניראה טעיתי

מה שאני מנסה לעשות זה תיבת טקסט(טופס) ששולח נתונים לתוך מיסקול

tamirvs

New member
טוב אז הנה...

קודם כל יש את החלק של הטופס:
<form name="send.php" method=post> <textarea cols=20 rows=20 name=text></textarea> <input type=submit value="submit"> </form>​
אח"כ יש את דף ה send.php:
$text = $_POST['text']; if($text == '') die("אין טקסט לשליחה"); $connect = mysql_connect('host', 'user', 'pass'); mysql_select_db('database'); mysql_query("INSERT INTO exampleTable (ch1) VALUES ('$text')"); echo "ההודעה נשלחה";​
ואתה יודע שאתה צריך להחליף נתונים בדף ה PHP לפי הנתונים של בסיס הנתונים שלך... בקוד הזה אתה מכניס את הטקסט שנשלח לתא שנקרא ch1 שנמצא בטבלה exampleTable. לא בדקתי את הקוד אז אולי יש בו טעויות... בהצלחה

למעלה