בעיה של קצרי רואי.....

erezstr

New member
בעיה של קצרי רואי.....

שלום חברים ברשותי LG אופטימוס 1 ואני מחפש דרך להגדיל את הפונט של מספרי הטלפון באפלקציית אנשי הקשר המובנת או ב- DIALR ONE. פשוט סיוט לנסות ולהקריא או לזהות את המספר המצורף לאיש הקשר. ו............ אולי יש גם APP שיכול להגדיל כל מסך בכל APP כמו באייפון? לעשות זום אין כדי להקל בקריאה? תודה מראש ארז

binon

New member
Dialer one

תיכנס לאפשרויות ושם תחת אפשרויות הופעה יש אפשרות להגדיל את הפונטים. ברירת המחדל היא 22 לגבי השאר אני לא יודע

erezstr

New member
ניסיתי, זה מגדיל את האותיות לא את הספרות

אני לא רואה את הספרות לצערי

גם לי יש טלפון כזה.. ממש צרה צרורה !!!

אם תמצא דרך להגדיל או להחליף את הפונט , מודה לך מראש אם תעדכן אותי... כנ"ל לגבי...

פגית

New member
תבדוק בהגדרות-נגישות

אולי יש שם איזה שהוא פיתרון. לא הבנתי מה אתה מחפש מעבר להגדלת המספרים? גם את מסכי הפתיחה, האפליקציות השונות?

פגית

New member
לא מצאתי, אפליקציה כזו לצערי..

אבל שווה לעשות חיפוש רציני במרקט..

רענן 25

New member
Angel Dialer

מגדיל מאד מאד את הספרות בלוח החיוג. עדיין לא ברשימת הקונקטים עצמה. אם זה מה שאתה צריך. תוכל להוריד במרקט. לדעתי זה חינם. בהגדרות של התוכנה אפשר לבחור את גודל ה dial pad, לקטן, בינוני או גדול. האותיות על החוגה גם בעברית וגם באנגלית, אם זה מה שמגדירים. תוכנה נחמדה. משתמשת בה לאחרונה במקום ה dialer one. כי הוא לא מצליח לתת לי בחיפוש קונטקטים שהתקשרתי אליהם לאחרונה. במקום זה התצוגה בחיפוש של החוגה T9, תמיד נותן לי את השמות בסדר אלפביתי.

למעלה