בעיה של מתחיל...

ACIDBRAIN1

New member
בעיה של מתחיל...

אני מתיחס לקיובייס 2 כאשר אני נכנס ל DEVICES/VST INSTRUMENTS ומקיש של NO IMSTRUMENT כדי לבחור כלי, אני מקבל NO VST INSTRUMENT. בחלון DEVICES/PLUG-IN INFORMATION כתוב NO COMMON VST FOLDER ואני לא מצליח להזין ספריה. מצוקה...

murzik3591

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif

כנס לתיקיה של קיובייס, אצלי היא נמצאת פה. C:\Program Files\Steinberg תגיד לי אם יש לך תיקיה בשם "Vstplugins"
במידה ולא אמורה להיות לך אחת כזו, אז תיצור תיקיה בשם הזה. במידה וכן תעתיק לשם איזשהו plug, תפתח את התוכנה מחדש ותדווח אם יש שינוי.

יiסי ה

New member
הלו בחור

עזרת בזה גם לי... בתיקיה הזו מונחים גם האפקטים וגם הכלים? זת'ומרת כל VST שאני משיג אני מכניס לשם והוא אוטומטית מזהה בתוכנה כאפקט או ככלי?

dmt4me

New member
חייבים להיות לך לפחות כלים בסיסיים

של הקיובייס-device/vst instrunents/תבחר בתפריט כלי כלשהו (חייב להופיע!)

יiסי ה

New member
יש לי בסיסיים

בסיסים יש לי, שהגיעו יחד עם התוכנה. (אגב שמתי לב שהתיקיה של הVST שוקלת כמעט רוב רובה של התוכנה). בחיפוש אימיולי פשוט עלו לי מאות VST, רק שאין לי מושג איך אני בדיוק משתמש בהם. הם כרגע בRAR.

ACIDBRAIN1

New member
אני מתחרפן...

הוספתי מגירה בשם VSTPLUGINS. אני יוצא וחוזר..ושוב מקבל אותה הודעה- NO COMMON VST FOLDER.זה משגע אותי.. לא נראה לי שזה משנה אבל ל VSTPLUGINS הכנסתי את הקובץ VSTDX.DLL. עזרה .....

dmt4me

New member
תסיר ותתקין מחדש,יכולהיות שנמחקה >

בטעות זה קורה.

ACIDBRAIN1

New member
חדשות טובות וגם...

או קי, התקנתי מחדש כפי שהימלצת לי. PLUG IN INFORMATION מצביע על VSTPLUGINS כמו שאמרת לי. עכשיו הבעיה כזאת: VST INSTRUMENTS עדיין מגיב NO VST INSTRUMENT. תקן אותי אם אני טועה, תחת VSTPLUGINS צריכים להיות קבצים שהם מכשירי VST. אין לי מושג איזה קובתץ זה (איזו סיומת) ומאיפה מביאים אותו. כרגע תחת VSTPLUGINS נמצא הקובץ VSTDX.DLL. מה הלאה ? תודה על תשומת הלב וההתיחסות הרצינית.

למעלה