בעיה שלי..

בעיה שלי..

שלום,הבעיה היא כאשר אני מאוננת ביד זה גורם להרגשה טובה אבל אני לא יודעת אם זה יכול לפגוע לי בקרום בתולים שלי אבל אני ממשיכה עם זה ותמיד אחכ יש לי להתפנות מה אני עושה אני מפחדת מזה..עיזרו לי

את יכולה להמשיך לאונן בשירותים....

ולא זה לא פוגע... וגם אים כן, מה את מוסלמית ?? מי יבדוק לך שם ??

היי לך

אם את מאוננת ע"י גירוי של הדגדגן עם היד שלך, אז אין כל קשר לקרום הבתולין שלך. ממש לא. וצורך להשתין, זה משהו שיש לנשים רבות אחרי גירוי.

שגיתא

New member
בחורונת 22 ../images/Emo54.gif

חמודה בתור ותיקה בעינוג עצמי (מגיל 12 בערך) את לא צריכה להתבייש בבתוליך ואל תתייחסי לזבוב בעין, החוויה הראשונה של סקס מלא חייבת במקום ובזמן המתאים לך (אני הייתי בתולה עד גיל בוגר יחסית מתוך בחירה) ועם הפרטנר שבחרת לעצמך רצוי שלא יהיה סטוץ או לפחות שיידע על מצבך הפיזי אחרת זה יכול להיות מאד כואב, בכל מקרה לשאלתך כל עוד את לא מגזימה ולא דוחפת עצמים מעבר לאצבעות אם גרמת לעצמך ביתוק חלקי (זה קשה לבתק את עצמך ידנית) הרי שתראי דימום מסויים מהנרתיק, ברוב הזמן אוננתי בעיקר באיזור הדגדגן והליטוף השפתיים הפנימיות אבל גם שימוש בזרם מים האיזור בהחלט מענג לא פחות אבל זרם חזק מידי
, בכל מקרה מתוקה תמשיכי להנות שגיתא

דברי הוצאו מהקשרם...../images/Emo3.gif

בסך הכול היתכוונתי לומר לה, שזה בסדר לאונן ולא מזיק.

זבוב...

הם לא הוצאו מהקשרם. דיברת בצורה מאד לא נעימה וצורת הביטוי שלך באופן כללי מונעת מאנשים להגיע אל התוכן של דבריך...

למעלה