בעיה שלא נפתרת

אופיר @

New member
בעיה שלא נפתרת

שלום לכולם לפני כמה ימים שאלתי שאלה והורדתי בעקבות התשובות את המדריך לשימוש בדואר. בכל מקרה זה לא עזר לי ואני חייב בבקשה תשובה מדוייקת(במידה ויש כזו). יש לי מישהו ששולח לי דואר ואני רוצה למחוק את ההודעות שלו לאלתר. סימנתי אותו ולחצתי על חסימת שולח אבל האימיילים ממנו אומנם לא מגיעים לתיבת הדואר הנכנס אלא מייד מופיעים ב"הודעות שנמחקו" אבל אני לא רוצה שהאימיילים ממנו בכלל יגיעו אליי . יש פתרון לזה? תודה רבה אופיר

אופיר @

New member
חסר משהו

קודם כל תודה רבה על התשובה המהירה אבל (אני עובד עםגירסה עברית)ניגשתי לשולח ההודעה בתיבת "פריטים שנמחקו". נכנסתי לכלים וסימנתי בתיבה השנייה את "מחק מהשרת", אבל אז נפתח לי חלון שרשום בו שעליי לבחור תנאים עבור הכלל. לא מצאתי סעיף שמתאים ספציפית לשולח ההודעה ולא פחות מפחיד אותי שאני יעשה טעות ולא אוכל לקבל דואר מאחרים כי זה דואר מלקוחות שלי. אודה לך אם תוכל לפרט יותר איך אפשר למנוע מהשולח הספציפי? דרך אגב-יש לך מושג איזה הודעה הוא יקבל ? תודה רבה ויום טוב. אופיר(פורום פלאש)

kitt

New member
הוא לא יקבל אף הודעה, מבחינתו זה

הגיע. את הrule תבנה מהמסך הראשי של התוכנה מתוך כלים->כללי הודעות->דואר

אופיר @

New member
עדיין חסר לי נתון

אני מצטער על הטירטור אבל נפתחים לי 2 חלונות . בחלון התחתון מצאתי את השורה של "מחק מהשרת " למרות שראיתי גם "אל תטען מהשרת", אבל בחלון העליון לא מצאתי שורה שמתאימה למה שאני רוצה וכשניסיתי ללחוץ על אישור אז קיבלתי הודעה שאני חייב לסמן שורה כלשהי גם בחלון העליון. מה לבחור? תודה רבה על ההתייחסות אופיר

kitt

New member
אתה צריך לבחור ששורת המאת מכילה

את המילים

AfiComp

New member
ואת זה לא הצלחת להבין לבד...

מהמדריך ?!! (סתתתםםם..... הייתי חייב ל"העלב" קצת בתור עורך המדריך
). העיקר שהכל הסתדר בסוף. בברכה, AfiComp

למעלה