בעיה שיש לי

בן כמה היה אחיך כשקיבל את החגורה?

מה זה "חגורות שלא קיימות"? כל תפקידן של חגורות צבעוניות (ופסים על החגורות) הוא להבחין בין דרגות / רמות של מתאמנים החוגרים אותן. מה זה חשוב מה הצבע שלהן? מה זה חשוב אם יש עליהן פסים או לא? מה זה חשוב בכלל כל הקטע הזה של חגורות (כסימן חיצוני לדרגות של החוגר אותן)? מה שחשוב זה מה שאחיך למד, לא איך אמרו לו להתלבש (בגד אימון לבן, כחול, שחור, צהוב, אדום או "סתם" חולצה ומכנסיים, חגורות בצבע זה או אחר, סמלים כאלה ואחרים). סתם לידיעה: חגורות בעלות שני צבעים (לבן-צהוב, צהוב-כתום, כתום-ירוק וכדומה) הן חגורות שבהחלט נמצאות בשימוש (למשל בג'ודו, אמנות לחימה מהפופולריות בארץ), בעיקר אצל ילדים שחשוב להם להרגיש שהם התקדמו שלב. הדרגות הללו הן דרגות ביניים בין צבע לצבע (חגורה כתומה-ירוקה היא דרגת ביניים בין חגורה כתומה לחגורה ירוקה).

crane

New member
רן, בזה הרגע הוכחת שאתה זקן

"אחי" זו פניה פמיליארית הנהוגה בקרב הצעירים בישראל. ייתכן מאוד והדובר לא מתכוון לאחיו הביולוגי, אלא לאדם שאליו הוא מרגיש קרבה או אחווה.

וואי וואי, מה יהיה עם הבנת הנקרא שלי

קראתי "אחי היה בחוגים" ולא "אחי הייתי בחוגים"... מילא. לפחות המשך ההודעה נשארת רלוונטית.

אביב tkd

New member
אגב חגורות

בטאיקוון דו ITF, חגורות עם פס הן דרגות לכל דבר
הסדר מזכיר את הסדר באומנויות לחימה אחרות: לבן לבן-צהוב צהוב צהוב-ירוק ירוק ירוק-כחול כחול כחול-אדום אדום אדום-שחור שחור

Romkin

New member
אם אתה מעוניין ללמוד לחימה עם

כלי נשק אתה יכול לעשות חיפוש כאן בפורום היה דיון בנושא בשבוע / שבועיים האחרונים עם שמות של מורים ומקומות לאימון. חוץ מזה, יש את שיטת האסקרימה - אומנות לחימה פיליפינית המתמקדת בלחימה עם נשק (מקלות, סכינים וחרבות) שבה אתה מתחיל מנשק ואז מתקדם לקרב ידיים. בלוח של הפורום אתה יכול למצוא מורים שמלדים את השיטה.

אביב tkd

New member
כמובן

התמסחרות זה דבר צפוי ומובן... תלמידים אי אפשר לאכול. והם גם לא יעבדו לך בגינה בין האימונים. אנחנו לא חיים בהרי סין. העובדה שמורה לוקח כסף על השיעורים לא אומרת שהוא מלמד פחות טוב.

ofir c

New member
שיקחו כמה כסף שבא להם אבל ש

שישקעו והרבה מורים עושים קבוצות עם 40 תלמידים איך אפשר להבחין בטעויות של תלמידאם יש עוד 39 מסביס??

נח גרוס

New member
לחימה בכלים ברצינות ובזול

אם זה מה שהתכוונת, כי ממש לא מעניין אותי לקרוא דיון על חגורות. (אגב שחורה אפשר לקנות בכמה עשרות שקלים בחנות) אז אתה יכול להתאמן עם חברה מACT אימונים בחרב ורומח ומקל, עבודה רצינית, קרבות אימון, אין דרגות ועלויות מינימאליות למימון ציוד. פרטים אפשר במסרים, נח גרוס

ofir c

New member
אני לא אמרתי בזול

שיקחו 400 אבל שלא יקחו ממך 200 ויקחו לך על תעודה שזה כולה דף 50 ועל חגורה כמו צהוב כתום עוד 50 ועל דברים אחרים עוד כסף בשביל להגיע ל400 שיקחו כמה שרוצים אבל שיפסקו עם כל החרטות האלה

crane

New member
שמע, דיברתי איתם

הם אמרו שהם מוכנים להפסיק עם החרטות, אם אתה תפסיק לרדת עליהם בפורום.

נח גרוס

New member
Armed Combat Training

האנשים ב -Act פועלים יחד כבר כ7 שנים, זוהי קבוצה של אנשים מרקעים שונים ומגוונים באומנויות הלחימה אשר חברו יחד לחקור את הלחימה בחרב ללא היצמדות למאפיינים של שיטה או אסכולה מסויימת באומנויות הלחימה כשהעקרון המנחה הוא: מה עובד בלחימה עם כלים. הקבוצה מתמקדת בלחימה בחרב דוי-דנית המבוססת על זו של ימי הבניים באירופה. כמו כן עוסקים בלחימה ברומח ובמקל באורך של ג'ו. אנו משתמשים בכלים בעלי צורה אוטנטית ומשקל אוטנתי אך מרופדים כך שניתן לעשות קרבות בדיוק כמו שעושים בפול-קונטקט בידיים ריקות. את הקבוצה מוביל אלכס זלזניאק ויש קבוצות פעילות בחיפה, זכרון יעקוב, עפולה, ת"א, ירושלים, ובאר-שבע. נח גרוס.

נח גרוס

New member
עוד על ACT

שכחתי לציין בACT אין דרגות וחגורות מלבד אלה שנועדו לשמור שהמכנסיים לא יפלו.

GalLego

New member
נשמע כמו החברה

של המשחקי תפקידים... מי מכין את הנשקים? איך מצליחים לשמור על האותנטיות (גודל, צורה ומשקל) עם נשק שעשוי מחומרי ריפוד?

למעלה