בעיה שיש לי

ofir c

New member
בעיה שיש לי

כול הזמן הזה שאני מחפש מקום ללמוד אומניות לחימה אף פעם לא מצאתי מקום שמלמד אותך להשתמש גם בכלי ומקום שבאמת משקיע בך רק מקומות בעלי אינטרסים כספיים האם יש בכלל מקומות כאלה שמשקיעים ומלמדים גם על נשק?? כמו בחו"ל שיש את השקעה שם?

../images/Emo91.gif : ../images/Emo198.gif אל קעידה

ארגון המשקיע באימון על כלי נשק
את כל ה-
ובלי לחשוב על שיקולים כלכליים
- ממש כמו בחו"ל.

Boogieman

New member
זה גם יעיל ברחוב.

אתה יכול להוריד חצי רחוב עם אצבע אחת.

ofir c

New member
ולמה אתם תמיד מזלזלים???

אני מבקש עזרה לא עשיתי שום דבר רע ואתם ישר נותנים יחס מגעיל שאחותכם תלך לאל קעידה לא אני את סתם חושבים שאתם ברוס לי מעפניםאני באמת רוצה להתקדם אז אני מחפש מקום טוב ואני לא חושב שאני ברוס לי

לאופיר ס. שלום לך ידידי

שלום לך ידידי לצערי זה טבע של בני אדם גם אני לפעמים נתקל בתגובות של זילזול . על תיקח ללב תהיה עקבי ועל תוותר . לשאלתך ,לפי מה שאני יודע ,אני ס"כ שש שנים חי את העולם אומנות לחימה ,חמש שנים לוויתי את נכדי לתחרויות ג'ודו ושם גם למדתי מה הולך , כפי שפעם ידידי רן ג'וג'יטסו כתב בפורום הרשמי לג'וגיטסו יש מספר רב של סוגי מאמים , ואני מזמין את רן לפרט אותם . נוסף על תשווה ח"ול לארץ . אינני מזלל יש מקומות מאוד רציניים לא כולם רעים אבל דע לך שבענף אומות לחימה זה קודם פרנסה . וזה אומר הכול . אני מאוד מקווה שתקנתי הרושם הרע שקבלת אתה מוזמן לכתוב לי במסר ולישפוך את ליבך קבל הטוב שבעולם סבא אריה (הגב חפס בדפים קודמין רן פירסם עבורי קליפ קטן עם כמה תרגילה ג'ודו שבצעתי לפני כמה חודשים לחגיגת סיום שנת לימודים .

Boogieman

New member
למה מזלזלים?

האשמת את כמעט כל המורים לאמנויות הלחימה בארץ, שרבים מהם כותבים כאן, בתאוות בצע, חוסר רצינות וחוסר מקצועיות. בהשוואה ל"חו"ל" שבו, אני בטוח, אתה יודע בדיוק מה קורה. איך אומרים? אתה מקבל את היחס שאתה נותן.

ofir c

New member
אחי הייתי בחוגים שעשו חגורות שלא

קיימות כמו חגורה כתומה ירוקה ולא האשמתי את כול המורים אם הייתי מאשים את כולל המורים לא הייתי מבקש מקום

crane

New member
../images/Emo6.gif

צריכים ללבוש אותה על גי לא קיים? כי זה יכול להיות ממש מביך בקרבות קרקע.

ננדין

New member
תרגעו ומהר../images/Emo70.gif

כי אני גם קבלתי חגורה שלא קיימת וגם 2 משולשים (במקום פסים...) שלא קיימים... אגב, החגורה לא קיימת רק אצלי אבל בשבילכם היא לא קיימת בכלל

Boogieman

New member
אז מה?

אני קיבלתי חגורה שחורה שלא קיימת, לא סתם חגורה שלא קיימת.

ננדין

New member
זה כל כך לא בוגר מצידך

להתלהב מחגורות ככה! (במיוחד שאתה יודע שהצ'י שלי ארוך יותר...)

Boogieman

New member
כן?. אני יותר בוגר ממך

וחוץ מזה, הכל חוזר אליך וקקי בידיך!!1!

למעלה