בעיה שיש לי

בעיה שיש לי

שני חברים שלי התערבו את ההתערבות הכי מפגרת ששמעתי בחיים שלי, אבל בכל זאת היא גרמה לסכסוכים רבים מאוד בינהם. לאחד מהם הייתה חברה והיא נפרדה ממנו (יותר נכון התקשרה אליו יום אחד לספר לו שהיא פגשה מישהו באילת) ומאז הוא ממורמר ועצבני. ויום אחד הוא וחבר אחר שלי ישבו להם בנחת בקניון ואכלו שאווארמה (לא מבין למה, המחירים שם זה משהו). לפתע, הם הבחינו בשתי נערות יפות מראה (שימו לב לשפה הגבוהה שלי, סתם מצב רוח בו אני נמצא). הם התקרבו אליהן והתחילו איתן( אני יודע שהמילה המתאימה היא החלו לחזר, אבל למה שהם עשו ממש אי אפשר לקרוא ככה, הם התחילו איתן, וגם לא טוב במיוחד). כצפוי, הם נדחו בבשת פנים. חברי הממורמר האשים את חברי השני בכך שהוא לא הצליח רק כי הלה "לא יודע לדבר עם בנות". זה התפתח לוויכוח סוער שבמהלכו הם התערבו שאין סיכוי שחבר שלי (הלא ממורמר) יצליח למצוא חברה עד סוף יולי. הימים חלפו לאיטם ויולי עומד להגמר, ואין לחברי הצלחה. הוא ביקש ממני לשדך לו ידידה שלי (או לפחות לבקש ממנה להעמיד פנים שהיא חברה שלו). השאלה הניצבת בפניי: לעשות את זה ובכך להציל את חברי מהשפלה כואבת לכבוד והארנק, או לסרב ולעזור לחברי השני?

De-Panther

New member
ומה עם החבר השני?? אולי זה בגללו...

שיעשו התערבות משותפת

Rain-girl

New member
כמה פשוט ..... ../images/Emo3.gif

פשוט תסביר לשתיהם שאתה לא מתערב בזה. שישברו ת´ראש לבד !

FS1

New member
בוא נראה...

אם אתה עוזר לזה שאינו ממורמר (אבל מה זה לחוץ) למצוא מישהי 1) אתה חוסך לו כסף 2) ועוזר לו להונות חבר אם אתה לא עוזר לו - 1) הוא אמנם יסתובב עם חסרון כיס 2) ויתכן שיהפוך לממורמם אף הוא 3) אבל אולי הוא ילמד להבא לא להתערב ולהמר 4) ולא לשחק ברגשות של בנות כי "להתחיל" זה לא משחק בכל מקרה - גם אם הוא היה מוצא מישהי ללא עזרתך הוא היה מפסיד. אמנם לא כסף אבל הוא היה מפסיד את הבחורה - שהיתה מגלה מתישהו שכל זה היה התערבות מטופשת. את החבר הזה שהתערב איתו, נראה לי שהוא כבר בתהליכי "הפסדה". אני במקומך הייתי תופסת עמדה של האו"ם. מה שלא תעשה אתה יוצא לא בסדר ולמה לך? הרי הם לא בסדר. שניהם. בכל מקרה, יש לחברים שלך ללמוד דבר או שניים על החיים, מי אתה שתעצור בעדם לעבור את השיעורים שלהם? ודרך אגב - בנות מזהות "מירמורים" מקילומטר בלי חוש ריח. אין סיכוי שעם גישה כזו מישהי תמשך אליהם.

tsipi35

New member
מה את צריך את זה בכלל../images/Emo35.gif

תן להם לשבור ת´ראש לבד. אם תסכים לעזור לחבר שלך הרי שהוא ינצח - אבל ראבאק - איפה כבוד? גם להפסיד צריך לדעת !!!! ואלו חוקי המשחק.

איכשהו נדמה לי..שאם באמת היית עושה

מה שהחבר היה מבקש - זה היה מתנקם בכם במוקדם או במאוחר . עזוב, לך אין קשר לזה, לא הייתי ממליץ דווקא בשביל שהחבר לא יכעס, לשקר ולרמות בשבילו. אם זה מה שהוא מבקש - הוא אולי לא מבין מהי חברות ומה מבקשים ומה לא מבקשים מחבר !!!

Idan91

New member
לסרב!

לבנים שמתחילים בדרך שתיארת (נו, לא בדיוק תיארת, אבל כל בת שהולכת ברחוב לפעמים מכירה את זה) לא צריך לעזור למצוא חברה... אם הוא ימצא לבד- אחלה.

ליאן.

New member
תלוי מה יוצא לך מזה..

אל תסכים לפחות מ 500 דולר !! יש לציין שזוהי התערבות מטופשת להפליא ומשפילה למדי !! (ולכן יש לדרוש, מראש ובמזומן כמובן, 500 $ מינימום!)

למעלה