בעיה+שאלה

sexit16

New member
בעיה+שאלה

אז ככה קודם כל אני כיתה ט' קוראים לי מורן ויש לי בעיה יש ילד אחד מהשכבה שאל אותי איך קוראים לי ואני מרוב טיפשותי עניתי לו לא ידעתי למה הוא רוצה לדעת ועכשיו הוא שלח לי מכתבים כאלה של "אני אוהבת אותך" "חיים שלי" עם השם שלו וכל הזמן הוא צוחק עלי עם החברים שלו אני ממש עצבנית ואני כל הזמן בבית ספר פוחדת רק לא ללהיתקל בו אני לא יכולה להגיד לו שום דבר אני לא מקובלת בחברה והוא מאוד גם עם אני ידבר איתו הוא יצחק עלי או שיגיד משהו בצחוק והוא אומר לי כזה בצחוק ליד כל הידידות שלו והחברים "מורן אני אוהב אותך חיים שלי"ומתפקע בצחוק אני לא יכולה ככה נמאס לי הוא ציני ומעצבן ואני לא יכולה יותר מה לעשות?איך אני יכולה להתעלם ממנו?כי לדבר לא ממש עוזר.. בבקשה תעזרו לי=]

nelly6

New member
אממ

לענות לו, שהוא פשוט לא מעניין, ושהוא יותר מידי מחמיא לעצמו שהוא חושב שבאמת תסתכלי עליו (כשהוא בעצם אומר לך כביכול שהוא אוהב אותך). זה מה שאני הייתי עושה...אבל אני בנאדם די טמבל אז לא יודעת אם כדאי לך כ"כ להקשיב לי

shirlove

New member
תזרמי עם המשחק שלו....

אם את רואה אותו בבי"ס תגידי לו:"מאמי חיים שלי גם אני אוהבת אותךךך בטירוףףף אתה לא מתאר לך " ותתחילי לצחוק עליו ותמשיכי:"אני חולמת עליך בלילות....אתה הכלב ואני מוציאה אותך לטייל " חחחחחחחח תרדי עליו חזק

כן...

דרך הכי טובה לדעתי זה פשוט לצחוק על זה... אל תקחי אותו יותר מידי ברצינות, הוא לא לוקח אותך ברצינות בעצמו.

../images/Emo221.gif צודקת

זה מה שבאמת ישתיק אותו אם תבואי אליו ופשוט תצפצפי לו מול הפנים! תרדי עליו חזק והוא לא יבין מאיפה זה בא לו ישתוק סוף סוף וחוץ מזה אולי זה יעזור לך להיות טיפה יותר מקובלת.. בצלחה תעדכני!

ורדונה2

New member
זה לא אהבה, זה עקיצות בגיל ההתבגרות

מכה הגונה במפשעה תפתור את הבעיה.

ori239

New member
יש לנו מזל שאת לא בממשלה..

כי יותר נמוך מאולמרט גם לנו קשה לרדת..

1tultul1

New member
הייתי בדיוק במצב שלך!!

זה הי בדיוק אותו דבר!! טוב את צריכה להחזיר לו כי אם לא הוא לא יפסיק. להתעלם- זה לא עוזר.. ניסיתי את זה.. וגם את.. אני יודעת שאת לא תרצי כל כך לעשות את זה אבל- תעשי לו בדיוק מה שהוא עושה לך! (כמו שאמרו לפני..) תגידי לו ** חיים שלי! מאמי שלי מתה עליך!!ותצחקי עם כל החברות שלך.. פשוט בדיוק מה שהוא עושה לך ותראי שהוא יעזוב אותך...

shedid

New member
אוי נו באמת.

עוד אידיוט שתקוע בילדות המוקדמת שלו. אני חושבת שהעצות שנתנו לך מאוד טובות, אבל הכי טוב זה פשוט להראות לו שהוא לא מעניין לך את הביצית, פשוט ככה. קחי אותו כשמשהו קצת.. איך אגדיר זאת... מטופש. קחי אותו בצחוק, ולא ברצינות, הרי הוא אחד הילדים שמעוניינים לעשות צחוק מכולם כדי לעלות בפסגת הפופולאריות. עשי לו את אותו הדבר. ועל זה נאמר- עין תחת עין, שן תחת שן.

מהממתת18

New member
אנחנו שמחים שאת מבקשת את עזרתנו..

פשוט מאוד.תגידי לו שמע אני ההיתי דפוקה שאני ענית י לך אז בקשה אוף ממני לפני שאני יעשה את זה בכח.ואם אתה רוצה ליהיות איתי אז סבבה.אני רוצה בנ אדם חדש..שלא ידבר עלי מאחורי הגב,ולא לידי..אז מורן בהצלחה..אני במסרים אם את צריכה עזרה

למעלה